Nøkkelplaggene du bør sikre deg i høst

En eksklusiv høstkolleksjon i begrenset opplag er å finne hos Lindex.

– Høsten er min favorittårstid når det gjelder garderoben. Klesskapet bugner av komfortable plagg, deilige tekstiler og fine farger, sier Kaya Lie.

Hun er personal shopper hos Lindex og en kløpper i å sette sammen spennende antrekk. Nå har hun plukket ut tre nøkkelplagg hun mener er et must i årets høstgarderobe.

– Jeg er stor tilhenger av klassiske plagg, men elsker samtidig å kombinere med spreke farger og tekstiler.
Kaya Lie, personal shopper, Lindex

Strikkegenseren

– Deilig strikk er en sikker vinner, og et ganske så selvsagt inventar i de fleste kvinners høstgarderobe. Denne sesongen finner du utrolig mange flotte varianter av strikkegenseren, sier Lie.

Nøkkelfargene i årets høstkolleksjon hos Lindex er nøytrale, som beige, grå og svart. Lie er imidlertid knallfornøyd med at kleskjeden også har turt å satse på sterke og dristige farger som fuchsia, varm gul og sterk turkis.

– Om du tør å driste deg til å velge farger på høstens nøkkelplagg vil du ikke angre. Mørkere tider er ikke ensbetydende med en mørk garderobe, sier Lie.

– Denne kolleksjonen presenterer kontraster mellom mykt og skarpt. Kombiner gjerne strikkegenseren med mykt skinn, eller jeansen med en deilig, fargeglad genser i merionoull, tipser hun.

Dressjakken

En klassisk dressjakke er noe alle kvinner burde ha i klesskapet, mener Lindex' ekspert. Høstens fineste dressjakke kommer ifølge henne i mønstret og lysegrått.

– Dressjakken er veldig anvendelig, og kan brukes til det aller meste. For et mer avslappet uttrykk kan du matche den med jeans og en enkel t-skjorte.
Kaya Lie, personal shopper, Lindex

Om du har lyst til å pynte deg litt ekstra, er det innmari kult å kjøpe den tilhørende dressbuksen. Du kan enkelt forandre uttrykk på looken. Velg en klassisk hvit skjorte for et stilrent uttrykk, eller sprit opp antrekket med en knallrosa topp, tipser Lie.

AW18 hos Lindex viser et rent og avslappet uttrykk. Ta en kikk på høstens favoritter i Lindex' lookbook her.

– Den komfortable t-skjorten, den skreddersydde buksen og den mønstrete kjolen er også hete tips i høst, gjerne i kombinasjon med den perfekte dressen og ullkåpen, sier Lie.

Kåpen

Med en klassisk kåpe kan du ikke gjøre feil. Velg gjerne en annen farge enn svart og mørkegrå, tipser Lie.

– Veldig mange glemmer at kamelfargen er kledelig for de fleste. I tillegg til å være en klassisk og trygg farge, spriter den opp antrekket på mørke høstdager, sier hun.

– Denne kåpen er rålekker, både åpen og kneppet igjen. Dersom du ønsker å fremheve midjen, kan du ha et skinnbelte i livet. Mørkebrunt og svart skinn er nydelig til denne.
Kaya Lie, personal shopper, Lindex

AW18 hos Lindex viser et rent og avslappet uttrykk. Ta en kikk på høstens favoritter i Lindex' lookbook her.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
© VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør

Annonsørinnhold
VG Partnerstudio

Dette er et kommersielt samarbeid mellom VG Partnerstudio og Lindex. Dette er innholdsmarkedsføring, og ikke journalistikk. VG Partnerstudio er en satsning underlagt VG som leverer innhold etter VGs kvalitetskrav og redaktøransvar, men innholdet er laget av innholdsprodusenter utenfor redaksjonen. VGs redaksjon har ingen rolle i dette samarbeidet. Derfor er VGs redaksjonelle produkt helt upåvirket av dette samarbeidet.