Annonsørinnhold

Produktekspert hos Kondomeriet:

– Denne kombinasjonen gir garantert orgasme

Lange, varme sommernetter er perfekte for å utforske spennende sexleketøy, alene eller sammen med en partner. Her er godsakene du ikke må glemme å pakke med deg når du skal på sommerferie.

DSC00086.jpg

Det populære sexleketøyet Womanizer har helt siden lanseringen i 2015 gledet kvinner med deilige trykkbølger som stimulerer på en ny og spennende måte – uten direkte berøring av klitoris. Det lille og nette leketøyet, som er blant bestselgerne til Kondomeriet, bør definitivt pakkes med i sommervesken, og gjerne sammen med en klassisk vibrator som Chaiamo. Sammen gir de nemlig garantert orgasme – og ja, du får faktisk orgasmegaranti av Kondomeriet.

Kondomeriets orgasmegaranti sier at dersom du ikke oppnår orgasme med et vibrerende leketøy kjøpt hos Kondomeriet, kan du levere tilbake produktet innen 30 dager – uansett som du har handlet i nettbutikken eller en av Kondomeriet-butikkene rundt om i landet.

_DSF5305.jpg

Renate Jansson, produktekspert hos Kondomeriet.

Gode alene – fantastiske sammen

Selv om du kjenner til Womanizer fra før, og kanskje allerede har et eksemplar selv, kan det å tilsette en klassisk vibrator gi deg en helt ny og enda mer intens opplevelse. De to leketøyene er deilige hver for seg, men sammen er de i en helt egen liga. Mange kvinner opplever at de har behov for ekstra stimuli for å komme helt i mål, og i en undersøkelse fra 2019 oppgir hele 9 av 10 kvinner at de trenger stimuli av klitoris for å oppnå orgasme. At Womanizer ikke er i direkte kontakt med klitoris, kan også gjøre det lettere å komme flere ganger på rad, fordi du forhindrer overstimulering. 

Renate Jansson, produktekspert hos Kondomeriet mener kombinasjonen av Womanizer og en vibrator er den ultimate sommergaven til deg selv eller partneren din – eller til dere begge.

– Denne kombinasjonen gir garantert orgasme. Å kjenne vibrasjoner fra innsiden med den klassiske vibratoren, og den «sugende» følelsen av Womanizer på utsiden, har vist seg å være en uslåelig kombinasjon som stadig flere har oppdaget – og ikke minst setter stor pris på. Det er ikke uten grunn at denne kombinasjonen er noe «alle» skal ha akkurat nå, sier hun.

Womanizer er vanntett og har en hendig størrelse som ligger godt i hånden. Det gjør den fin å bruke både alene og sammen med en partner.

Finn din favoritt

Womanizer finnes i flere utgaver, og i mange farger. Alle utgavene er enkle å bruke og lade opp, og har fra 4 til 12 nivåer av intensitet.

Sommer er tid for sex

Iselin Guttormsen er sertifisert sexolog og programleder i podkasten G-punktet. Hun mener at sommerferien kan være en god anledning til å legge hverdagsrutinene til side, slappe av – og ha sex om anledningen byr seg. Hun mener også at sexleketøy kan gi nye, spennende opplevelser i sengen.

– Legg stress og rutiner til side og bare nyt å være menneske i sommer.
FOTO_ Espen Solli - Iselin Guttormsen.jpg

Iselin Guttormsen tror at mange kan finne tilbake til sexlysten når hverdagsstresset slipper taket. (FOTO: Espen Solli)


– Sexleketøy kan være en fantastisk bidragsyter til mer inspirasjon, lekenhet, lyst og nye oppdagelser. Leketøyene skal ikke erstatte noe, men være noe man tilfører sexlivet. En Womanizer er fantastisk fordi den stimulerer klitoris uten å berøre. Den kan altså gi en kvinne stimuli på en måte som ingen annen kan, hverken kvinnen selv eller en potensiell partner. Det er nytt og spennende, sier hun.

Guttormsen forteller at sexleketøy på ingen måte er forbeholdt damene, og at det er fint og morsomt å eksperimentere med ulike bruksområder.

– En vibrator kan brukes til så mangt, ikke bare til kjønnsorgan, men også på brystvorter og andre erogene soner på kroppen. Sexleketøy handler om å teste ut nye ting og være åpen – og tørre å leke, rett og slett, sier den populære podkasteren.

Sommer kommer – kom i sommer

Med solen og varmere temperaturer kommer også lysten tilbake for mange etter en lang, mørk og kald vinter. Ferie og tid til å senke skuldrene kan også være til god hjelp for å finne ny inspirasjon til å utforske nye ting sammen med en partner, eller med deg selv. Og når 4 av 10 nordmenn oppgir at de drømmer om sex i friluft, er det kanskje duket for et lite skogseventyr i teltet under Norgesferien i sommer?

– Womanizer er liten og nett, og dermed lett å pakke med seg på tur. Du får til og med plass i sekken om du skal på telttur – det spørs bare om du klarer å holde igjen stønnene når orgasmene kommer som perler på en snor. Så du bør finne et uforstyrret sted hvor du ikke risikerer å være til sjenanse for andre, ler Renate Jansson i Kondomeriet.

Sommer kommer – kom i sommer

Med solen og varmere temperaturer, kommer også lysten tilbake for mange etter en lang, mørk og kald vinter. Ferie og tid til å senke skuldrene kan også være til god hjelp for finne ny inspirasjon til å utforske nye ting sammen med en partner, eller med deg selv. Og når 4 av 10 nordmenn oppgir at de drømmer om sex i friluft, er det kanskje duket for et lite skogseventyr i teltet under Norgesferien i sommer?

– Womanizer er liten og nett, så den er sånn sett enkel å ta med på telttur – det spørs bare om du klarer å holde igjen stønnene når orgasmene kommer som perler på en snor. Så du bør finne et uforstyrret sted hvor du ikke risikerer å være til sjenanse for andre, ler Jansson i Kondomeriet.

Skaff deg ditt eget sommerferie-sett med Womanizer og Chaiamo her!


Womanizer Starlet .jpg

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Kondomeriet

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)