Annonsørinnhold

Hair, Smile, Hand, Shoe, Arm, Fashion, Shelf, Gesture, Finger, Pink

Black Week-tilbudene du ikke vil gå glipp av:

Prisras på sexleketøy

Årets største prisfest er for alvor i gang, og du kan nå finne knalltilbud på sexleketøy hos Kondomeriet. Bare om du er rask nok ...

Under Black Week, og på selveste Black Friday, flyr sexleketøyene ut av hyllene i Kondomeriets butikker rundt omkring i landet. Nettbutikken tømmes også raskt for de mest populære tilbudene.

I denne artikkelen presenteres bare noen av de over 200 sexleketøyene som er på salg hos Kondomeriet nå Disse fås med opptil 70 prosent rabatt i nettbutikken og som mange gode pakketilbud.

Smile, Hand, Hairstyle, Purple, Fashion, Gesture, Happy, Dress, Shelf, Finger

Du bør med andre ord benytte anledningen til å sikre deg årets julegaver til svært hyggelige priser!

Under finner du noen av de beste tilbudene, slik at du kan gripe denne muligheten før det er for sent! Her er det førstemann (og kvinne) til mølla som gjelder …

Womanizer Liberty - 25 % rabatt

Womanizer Liberty – 25 % rabatt

Orgasmegaranti på tilbud? Ja, takk! Under Black Week hos Kondomeriet kan du sikre deg en av årets absolutte bestselgere, Womanizer Liberty, med 25 prosent rabatt.

Dette er sexleketøyet som har tatt kvinner verden over med storm. Ifølge en undersøkelse gjort av Womanizer1, har nemlig 98 prosent fått orgasme av sin Womanizer!

Womanizer Duo – 30 % rabatt

Spar 30 % på rabbitfavoritt

En annen Womanizer-modell som også har ligget på bestselgerlisten hos Kondomeriet i 2022 er Womanizer Duo. Du gjettet riktig – også denne finner du på tilbud under Black Week!

Dette sexleketøyet stimulerer klitoris med orgasmekremkallende trykkbølger og g-punktet med deilige vibrasjoner samtidig. Denne uslåelige kombinasjonen kan rett og slett gi deg en helt ny type orgasme – nå med 30 prosent rabatt!

Automotive design, Hand, Product, Gesture, Publication

Naughty & Nice erotisk julekalender – 300 kroner rabatt

Spar 300 kroner på årets mest lekne julekalender

Under Black Week har Kondomeriet satt ned prisen på Naughty & Nice erotisk julekalender. Akkurat nå kan du derfor sikre deg årets mest lekne julekalender til rett under 1000-lappen! Men ikke vent for lenge –julekalenderen er skikkelig populær.

Du vil ikke gå glipp av dette tilbudet, eller kalenderen, denne julen ...

– 25 % på runkemaskin til ham

Visste du at det fantes en egen runkemaskin for menn, som tar av seg håndjobben for deg? Det gjør det faktisk! The Handy runkemaskin er en stor kundefavoritt hos Kondomeriet, som gjør onaneringen morsommere, mer eksplosiv og gir enda deiligere orgasmer. Alt uten at du behøver å løfte en finger.

Og akkurat nå kan du oppleve det samme med 25 % rabatt!

Hand, Publication, Bottle

Mer Lyst Fristende Fleshlight – 25 % rabatt

25 % på Mer Lyst Fristende Fleshlight

Nå er tiden inne for å sikre deg bestselgeren Mer Lyst Fristende Fleshlight i en ny og bedre utgave. Dette sexleketøyet for menn er laget i samarbeid med verdensgiganten Fleshlight, og har det samme realistiske materialet som Fleshlight er kjent for.

Mange menn blir overrasket over hvor ekte den håndholdte vaginaen faktisk både ser og føles ut. Og akkurat nå kan du også oppleve dette med hele 25 prosent rabatt!

Automotive design, Motorcycle helmet, Sports gear, Hand, Gesture, Finger

Essential fra Hot Octopuss – 30 % rabatt

30 % på populær penisvibrator

Penisvibratoren Essential fra Hot Octopuss er en annen stor favoritt hos Kondomeriet. Penisvibratoren stimulerer penis med kraftige vibrasjoner og målretter seg blant annet mot frenulum – strengen på undersiden av penishodet. Dette punktet er selve kilden til mer intense orgasmer for mange menn.

Hva med å gi bort en orgasme i julegave til deg selv eller noen du er glad i?

Hand, Gesture, Finger

Mer Lyst Livlig vibrator

40 % på Mer Lyst-favoritt

Under Black Week er endelig flere av kundefavorittene fra Kondomeriets egen Mer Lyst-serie på tilbud – som for eksempel populære Livlig vibrator. Nå kan sikre deg denne med 40 % rabatt. Her får du med andre ord mye vibrator for pengene.

Hva med å skjemme bort deg selv eller gi en superfin julegave til en venninne eller partner?

Hand, Gesture, Finger

Vibrator Lina – 50 % rabatt

Halv pris på Vibrator Lina

Vibratoren Lina er en pirrende vibratorstav som er blitt førstevalg blant mange de siste årene. Det som gjør Lina så spesiell, er at den har en unik swipe-teknologi. Den lar deg enkelt justere intensiteten på vibrasjonene ved å swipe til høyre eller venstre ...

Swipe innom Kondomeriet og sikre deg deilige vibrasjoner til halv pris nå!

Gode pakketilbud

Har du lyst til å gjøre et skikkelig kupp, og sikre deg flere nye favoritter i samlingen? Da bør du slå til på ett av Kondomeriets pakketilbud under Black Week. Pakketilbudene gir deg en utrolig god deal på kundefavoritter og musthaves, og gjør det enkelt å finne den perfekte kombinasjonen!

Hva med en Womanizer og Kondomeriets bestselgende orgasmekrem, for eksempel…? Pakketilbudene fås kun under Black Week og kommer i et begrenset antall, så her gjelder det å være først ute!

Sikre deg orgasmer på salg

Det er mange fordeler ved å slå til på Kondomeriets Black Week-tilbud. Du kan gjøre mange av årets beste kupp, få unnagjort julegaveshoppingen og sist, men ikke minst – sikre deg orgasmene du drømmer om. Dette kan faktisk Kondomeriet garantere med sin orgasmegaranti!

Så, hva venter du på?

Nail care, Lip, Hand, Eyebrow, Purple, Cosmetics, Window, Eyelash, Gesture, Finger

Mer Lyst Hissig klitorisvibrator

Tango Tanguero g-punktvibrator


Mer Lyst Generøs rabbitvibrator

Tango Luna analplugg

Tekst med hyperlenke ut

*Kampanjen varer fra søndag 20. november til og med mandag 28. november, eller så langt lageret rekker.

1En global spørreundersøkelse blant utvalgte kvinner i Wow Tech sitt testpanel, bestående av 610 voksne kvinner i juli 2020.

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)