Annonsørinnhold

Gown, Shoulder, Pink, Dress, Clothing

Bestselgeren som garanterer orgasme


Artist Lily Allen (35) skulle bli nesten 30 år før hun endelig fikk sin første orgasme. Nå går hun i front for kvinnelig onani og nytelse – og lanserer sitt eget sexleketøy. 

_DSF5101.jpg

– Å elske deg selv er det mest normale du kan gjøre. Vi fortjener alle fantastiske orgasmer, ikke sant … Så la oss være åpne om det, sier den britiske artisten, som verken hadde fått en orgasme eller onanert før hun nærmet seg 30 år. 

Nå er hun frelst og er blitt en talskvinne for kvinnelig nytelse. Og har nylig lansert sin egen modell av det populære leketøyet Womanizer Liberty.

Favorittleketøy

– Banebrytende, kaller 35-åringen oppdagelsen hun gjorde sent i 20-årene da hun opplevde at det ble lettere å få orgasme med sexleketøy – og da særlig med bruk av Womanizer. I den Sunday Times-bestselgende boken «My Thoughts Exactly», snakker hun om å oppdage sin egen seksualitet. Da hadde hun også svaret på hva som var favorittleketøyet:

– Siden du ber meg om å velge én vibrator over alle, så anbefaler jeg Womanizer, sa artisten den gang. Hun har på ingen måte endret mening, og kan nå altså ty til en ny favoritt; sin egen Womanizer Liberty.

Womanizer kommer i flere modeller: Premium, Liberty, Duo og Starlet. Finn din favoritt her!


Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Moodimage_Nova2.jpg
kondomeriet.png
_DSF5296.jpg

Renate Jansson, produktekspert hos Kondomeriet.


Finn din favoritt

Womanizer finnes i flere utgaver, og i mange farger. Alle utgavene er enkle å bruke og lade opp, og har fra 4 til 12 nivåer av intensitet.

Pink

Renate Jansson, produktekspert i Kondomeriet.

Rett på sak

Lily Allen er på ingen måte alene om å slite med å få orgasme, understreker Renate Jansson, Kondomeriets produktekspert.

– Det som gjør Womanizer til en sikker orgasmevinner er at den går rett på sak og gjør det som 9 av 10 kvinner trenger for å oppnå orgasme: Den stimulerer klitoris, sier Renate og forklarer hvordan den fungerer:

– Womanizer bruker orgasmefremkallende trykkbølger og stimulerer alle 8000 nerveendene i klitoris på én og samme tid. Den er enkel å bruke ved at en silikonhette plasseres rundt klitoris og lager et lite vakuum. Når trykkbølgene aktiveres, er veien kort til orgasme, lover Renate. 

Friskmelder onani

At Lily Allen snakker åpent om kvinners nytelse og onani, er bra for kvinners seksualitet, mener sexolog Thomas Winther. 


– Å si at onani er greit og naturlig er viktig. Det å onanere henger igjen som noe syndig, så det at en kjent kvinne går ut og sier at det er greit å nyte sin egen kropp, er med på å friskmelde onanering. En orgasme aktiverer rundt 30 forskjellige punkter i hjernen. Det er masse positivt som kommer i kjølvannet av seksualitet. Får du orgasmer og har det bra med deg selv, så vil du ha mer av det. Og da vil også jevnlige orgasmer påvirke livskvaliteten, både fysisk og psykisk, forklarer Winther. 

IMG_20200424_172945.jpg

– Intense orgasmer

Lily Allen er ikke alene om å ha lagt sin elsk på Womanizer, ifølge sexologen. 

– Veldig mange skryter av den. Nå er den jo levert med orgasmegaranti fra Kondomeriet, så at de aller fleste som sliter med å få orgasme kan få god hjelp av den, er det ingen tvil om, sier Winther.

Det kan produktekspert Renate bekrefte:

– Womanizer hjelper kvinner som har strevd med å få orgasme, slik det var for Lily Allen. Men vi får også tilbakemeldinger om at den for mange gir sterkere, mer intense orgasmer. Så det er ikke uten grunn at Womanizer har blitt en bestselger. Den har tatt onanering og orgasme til nye høyder, og er derfor et leketøy alle kvinner bør ha i nattbordskuffen. Derfra er det bare fantasien som setter grenser, forsikrer hun.

Onanitips

Prioriter tid til onanering

Tenk eller se på noe som tenner deg

Fokuser på pusten

Bruk glidemiddel for en enda deiligere følelse

Utforsk kroppen din og fokuser på punktene som gjør deg opphisset

Bruk stimuli som er pirrende for deg, gjerne et sexleketøy

Black, White
Moodimage_Nova2.jpg


– Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua
FOTO_ Espen Solli - Iselin Guttormsen.jpg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua


Sommer kommer – kom i sommer

Med solen og varmere temperaturer, kommer også lysten tilbake for mange etter en lang, mørk og kald vinter. Ferie og tid til å senke skuldrene kan også være til god hjelp for finne ny inspirasjon til å utforske nye ting sammen med en partner, eller med deg selv. Og når 4 av 10 nordmenn oppgir at de drømmer om sex i friluft, er det kanskje duket for et lite skogseventyr i teltet under Norgesferien i sommer?

– Womanizer er liten og nett, så den er sånn sett enkel å ta med på telttur – det spørs bare om du klarer å holde igjen stønnene når orgasmene kommer som perler på en snor. Så du bør finne et uforstyrret sted hvor du ikke risikerer å være til sjenanse for andre, ler Jansson i Kondomeriet.

Skaff deg ditt eget sommerferie-sett med Womanizer og Chaiamo her!


Womanizer Starlet .jpg
Nova2-moodshot-2.jpg

Nova

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Kondomeriet

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)