I første konkurranseomgang er det Superpott i V75, med hele 60 millioner kroner i potten! 

Sjekk ståa: Her kan du se resultatene fra første omgang

På Lag har blitt en populær, sosial og spennende måte å spille på hest. I mars lanserte Norsk Rikstoto På Lag-ligaen, som viste seg å bli en suksess. Nå tar vi dette ett skritt videre, og lanserer Kjendisligaen. Fem kjente nordmenn danner lag med hver sin travekspert, og vil i løpet av åtte uker forsøke å spille inn mest mulig penger til sine lag. Dette er lagene:

Team Tutta: Suzann «Tutta» Pettersen - Øivind Grøstad

Team Shampo: Espen «Shampo» Knutsen - Espen Haug

Team Bøkko: Hege Bøkko - Halvard Flatland

Team Skinstad: Åge Skinstad - Anders Mikkelborg

Team Åge: Åge Sten Nilsen - André Ringelien

Finn ut mer om lagene

Foruten muligheten til store premier, kjemper kjendisene om en ekstragevinst på opptil 100 000 kroner, som de donerer til et veldedig formål. Premiene er:

1. premie: 100 000 kroner

2. premie: 50 000 kroner

3. premie: 25 000 kroner

4. premie: 10 000 kroner

5. premie: 10 000 kroner

Dette er formålene

Suzann «Tutta» Pettersen: Right to play

Espen «Shampo» Knutsen: Møtestedet, Kirkens Bymisjon Oslo 

Hege Bøkko: Stiftelsen Organdonasjon

Åge Skinstad: Aktiv mot kreft 

Åge Sten Nilsen: Barnas Stasjon, Blå Kors Fredrikstad

Finn ut mer om formålene her!

Alle som deltar i Kjendisligaen er med i V75-spillet på vanlig måte, og dersom dere skulle vinne, får dere pengene overført rett på deres egen spillkonto. I Kjendisligaen settes det opp andelsspill, der dere kan kjøpe én eller flere andeler i spillet. Prisen per andel vil variere fra cirka 50 kroner og opptil rundt 500 kroner. 

Les også: Tutta: - Blir gal om du tenker penger om et golfslag

Laget har sin egen lag-side/hjemmeside. Disse finner du her. Her kan alle se hvem som er med på laget, og hvilke spill som er aktive. Man kan studere bongen, chatte og enkelt se når man vinner noe. Dette kan du gjøre både på PC og mobilen.

Og husk: Spiller man «På Lag», har man enda større sjanse til å vinne de virkelig store premiene.

Meld deg på her

Dette er lagene:

Team Bøkko består av Hege Bøkko, landslagsløper på skøyter og Hallvard Flatland. Hege har ni NM-gull, og er en av landets beste kvinnelige skøyteløpere. Hallvard Flatland er en TV-legende i Norge, og har også lang fartstid i norsk travsport.

Meld deg på Team Bøkko her!

Team Shampo består av Espen Knutsen og Espen Haug. Shampo er en hockeylegende, og er i dag sportslig leder i Vålerenga ishockey. Espen Haug er tidligere NM-vinner i fotball med Vålerenga, og jobber som tipsekspert i Rikstoto Direkte.

Meld deg på Team Shampo her!

Team Skinstad består av Åge Skinstad og Anders Mikkelborg. Åge er tidligere eliteløper i langrenn, og sjef for norsk langrenn i en årrekke. Anders er en kjent tipsekspert fra Rikstoto Direkte. Begge er fra Oppland.

Meld deg på Team Skinstad her!

Team Åge består av Åge Sten Nilsen og André Ringelien. Åge er rockestjerne med stor R, mest kjent som frontfigur i Wig Wam og for Queenshowet «The Show Must Go on». Med Bjerkes André Ringelien som ekspert, kommer dette laget til å rocke!

Meld deg på Team Åge her!

Team Tutta består av Suzann "Tutta" Pettersen og Øivind Grøstad. Tutta er i dag en av verdens beste kvinnelige golfspillere. Øivind Grøstad er landets mest kjente tipsekspert på trav, og driver tipstjenesten Travfakta.

Meld deg på Team Tutta her!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!