Tittelen som vinner fikk hun etter å ha gått til topps i konkurransen, sammen med sin lagkamerat og travekspert Øivind Grøstad. Duoen sikret seieren etter at hele ni spill i finaleomgangen i Harstad gikk inn, og plasserte seg med hakket foran laget med Åge Sten Nilsen og ekspert André Ringelien.

Les også: Team Tutta vant Kjendisligaen

– Det er alltid morsomt å kunne overlevere en sjekk som du vet går til et godt formål, sier Tutta på Bjerke travbane i Oslo, der overrekkelsen fant sted.

Utdanningsbasert lek

Førsteplassen i ligaen ga 100.000 kroner, og i tillegg til innspilte gevinster underveis i de åtte ukene konkurransen pågikk, betyr det en fin sum til Right to Play.

Og pengene kommer godt med.

– Ja, og det går spesifikt til Libanon, hvor Right to Play har prosjekter for syriske flyktninger i leirer, og fasiliterer utdanningsbasert lek for 30.000 barn, sier Anette Ringnes i organisasjonen.

Les også: Åge rocket Barnas stasjon

Største laget

Laget til Tutta og Grøstad vokste seg raskt stort, og foran siste omgang talte det hele 1356 medlemmer. Slik var de også det klart største laget i ligaen.

Les også: Tutta: Har aldri tenkt penger før et golfslag

– Det er en morsom måte å mikse kjendiser og hestesporten på, og ikke minst skape nye relasjoner. Jeg er blitt godt kjent med Herr Grøstad, som er primus motor i hestesporten, og jeg har lært mye. Det er det som er moro, for da blomstrer interessen også, sier Tutta.

Men også andreplassen i ligaen ga god tilbakebetaling. Les mer om hvordan det gikk da Åge Sten Nilsen rocket Barnas stasjon i Fredrikstad med sin sjekk her!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!