Team Åge, bestående av den kjente rockeren Åge Sten Nilsen og ekspert André Ringelien fra Bjerke travbane, var laget som ga vinnerne av årets Kjendisliga hardest kamp om førsteplassen. Det  var ikke før etter siste V75-omgang i Harstad, at Team Tutta kunne feiere seieren. Team Åge tok en solid andreplass, og som et resultat av dette kunne Åge overraske ansatte og brukere av Barnas Stasjon i Fredrikstad med en populær gave da  de i går feiret 10 år. Både store og små jublet da sjekken på 57 818 kroner ble overrakt av rockehelten.

Hege Sormorken, daglig leder ved Barnas Stasjon Fredrikstad, og Åge Sten Nilsen. Norsk Rikstoto

«From rock'n roll with love»

- Jeg har hatt et samarbeid med Barnas Stasjon før Kjendisligaen, og muligheten til å kunne hjelpe igjen var mye av motivasjonen for å bli med. Det var noen morsomme og spennende uker, og det er ekstra morsomt når det kan resultere i  dette, sier Åge Sten Nilsen. Hans engasjement for det viktige tilbudet i Fredrikstad blir satt stor pris på.

- Vi er veldig glade. Dette var mer enn det vi håpet på, og nå må vi gå i  tenkeboksen for å finne ut hva vi skal gjøre med gaven. Vi skal tenke oss godt om og finne noe fornuftig å bruke pengene på, sier Hege Sormorken, daglig leder ved Barnas Stasjon.

Barnas Stasjon Fredrikstad

Barnas Stasjon Fredrikstad startet opp i 2006. Alle barn fortjener en god start på livet. En oppvekst fylt av trygghet, kjærlighet og omsorg. Sånn er det ikke alltid. Dessverre. Noen barn vokser opp i hjem preget av rus, vold eller psykiske lidelser. Brutale opplevelser som sliter. Og som ofte setter dype spor. 

Barnas Stasjon er Fredrikstad er et tilbud til gravide og til småbarnsfamilier i sårbare livssituasjoner på grunn av egne eller nær families rus- og/eller psykiske helseutfordringer. Det er også et sted hvor familier kan knytte nye kontakter. Familiene kan selv ta kontakt med Barnas Stasjon uten henvisning. 

Finn ut mer om Barnas Stasjon Fredrikstad 

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!