Siste runde av Kjendisligaen ble avviklet på verdens nordligste totalisatorbane, Harstad travpark, i går. Tre lag kjempet om seieren, som foruten heder og ære, ville gi 100.000 kroner til et veldedig formål. 

Til slutt var det Team Tutta som kunne juble for seier, etter at hele ni spill gikk inn med full pott i Harstad. Teamets ekspert, Øivind Grøstad, var på plass nordpå, noe som kan ha sikret seieren:

– Det kan fort vært avgjørende, ja, forklarer traveksperten. Jeg valgte å satse på trønderhoppa Vinner Vilja (V75-2) som dagens sikreste kort i spillene i Kjendisligaen. Hun vant enkelt, og sørget for at hele ni spill gikk inn, og sikret oss sammenlagtseieren, jubler en fornøyd ekspert. 

1356 medlemmer!

Team Tutta vokste seg fort til det største laget i Kjendisligaen, og foran siste omgang talte det hele 1356 medlemmer! Mange av disse har sørget for stor omsetning, men har også vært en utfordring i konkurransen.

– Med så flott interesse har det vært mange bonger å komponere ut i løpet av de åtte ukene Kjendisligaen har vart. Siden konkurransen gikk ut på å få beste mulig uttelling i spillet sett opp mot omsetning, kalt tilbakebetalingsprosent, har det vært en tøff konkurranse. Da er det veldig morsomt at vi vant til slutt. En ting er pengene vi har spilt inn til deltagerne, og premien til «Right To Play», men jeg innrømmer at konkurransen med de andre lagene har trigget meg til litt ekstra innsats. Vi har ligget i toppen hele tiden, men det var jevnt. Det har satt en ekstra spiss på det hele, sier den drevne spilleren fornøyd.

Bli med videre!

– Det er veldig moro at vi har kunnet introdusere mange nye for travspillets spenning. Vi trenger å få nye mennesker interesserte i denne flotte sporten, og jeg håper mange blir med videre i en eller annen form – enten via andre lag i «På Lag» eller i Eksperten. Jeg må få slå et slag for Travfakta, som jeg driver. Vi setter opp spennende Eksperten-lag hver uke, og jeg inviterer alle 1356 medlemmene i Team Tutta til å prøve et Eksperten-spill hos oss, frister Grøstad til slutt. 

I dag er han på plass på Biri for å følge løpene i V65-omgangen på den idylliske travbanen ved Mjøsas bredd.

Sluttstillingen i Kjendisligaen 2016.

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!