Siste omgang av Kjendisligaen går på verdens nordligste totalisatorbane, Harstad travpark denne lørdagen. 

Siste sjanse: Velg ditt lag her!

Kjendisligaen gir muligheter til «gevinst» for flere enn de som velger å bli med i selve spillet. Alle kjendisene deltar i spillet på lik linje med de andre deltagerne, men gevinstene som kjendisene vinner, går til det veldedige formålet som de har valgt. 

Les også: Slik er Kjendisligaen

Før siste omgang denne uken, er det tett i toppen av tabellen.

Team Shampo og Tutta deler førsteplassen med 23 poeng hver, men har Team Åge jagende ett poeng bak. Det blir med andre ord meget spennende når siste hest går i mål på Harstad travpark rett etter klokken 17 lørdag.

– Det er moro å ligge der oppe, det er bra folk som er med. Det blir en spennende siste runde i Harstad. Det er finske, svenske og norske hester og litt av meny, så vi må inn i alle løpsarkiver som finnes, sier Espen Haug, som er eksperten på Team Shampo.

Etter å ha vært på fotballskole i Spania forteller at han har stort sett brukt tiden siden søndag på å se travløp til alle døgnets tider. 

– Det er helt klart litt ære i å vinne. Øivind Grøstad på Team Tutta er en god ekspert, så det er prestisje i å vinne. I tillegg hadde det vært fint å kunne gi premien til Kirkens Bymisjon, som Shampo har valgt ut. Det hadde vært deilig å sette en ordentlig fin variant til helgen og fått en seier.

Les også: Se - et Vålerenga-lag som kjemper i toppen

Kjendisligaen etter syv av åtte konkurranseomganger

1. Team Shampo - 23 p.

1. Team Tutta - 23 p.

3. Team Åge - 22 p.

4. Team Bøkko - 19 p.

5. Team Skinstad - 15 p.

Les mer om hvilke formal kjendisene ønsker å støtte her

Snart 3000 er allerede på lag! Bli med du også!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!