– Det var moro at det endelig klaffet. Vi har hatt stang ut flere ganger, men nå satt det, forteller Hallvard Flatland fornøyd. 

Bøkko og Flatland: Bli med på laget vårt du også!

Team Bøkko spilte inn totalt 65.829 kroner, for en innsats på rett over 15.000 kroner.  Hallvard satset på én banker, (en sikker vinner som ikke garderes): 

– Bruno Di Quattro kunne ikke tape i V75-6. I tillegg vurderte jeg også bankerspill på 14 West Coast i V75-1, som også vant, men jeg endte opp med mange. 

I V75-3 og V75-4 valgte jeg å satse på tre hester i hvert av løpene. Dermed hadde vi råd til å gardere bredt i noen av de andre løpene. Da femtevalget Kolnes Kjell vant til slutt, ga det fin uttelling. Jeg syntes de to mest spilte hestene her var overvurderte, og valgte å ta med flere, forklarer Flatland.

Les også: Bøkkos stikk til ekspert Flatland

Følger «folkerangeringen»

Rangeringen i V75, også kalt «folkeranken», blir til som et resultat av hvilke hester de som har spilt har valgt å ta med på bongene sine. De hestene som flest spillere har på bongene blir førstevalg og så videre. Denne endres helt frem til spillet stanser, rett før start. Strategien Hallvard Flatland følger når han setter opp sine spill er å følge «folkeranken» i løpet, og i tillegg se til statistikk fra tidligere V75-omganger.

Snart 3000 er på lag - bli med du også!

– Over tid har jeg sett at «folkeranken» er bedre enn de rangeringene jeg selv setter opp. Derfor velger jeg denne som et utgangspunkt, sammen med annen statistikk, når jeg komponerer mine bonger, forklarer Flatland. 

Denne ukens V75 arrangeres på Leangen travbane i Trondheim. Norsk Rikstoto byr på Gulljackpot, og Team Bøkko satser på nye gevinster. 

Team Bøkkos ene vinnerbong i V75 på Forus sist lørdag

En andel i denne vinnerbongen kostet 461 kroner, og ga 2 841 kroner i gevinst per andel.

Bli med på Team Bøkko!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!