I Kjendisligaen teames fem kjente personer opp med hver sin ekspert og spiller om poeng gjennom åtte V75-lørdager. Vinneren får 100.000 kroner som doneres til et veldedig formål – i tillegg til eventuelle gevinster. 

Du kan når som helst melde deg på lagene, men beholder premiene selv. Skinstad: - Bli med på laget mitt!

For Team Skinstad startet det litt trått, og på spørsmål om han, som har levd med resultatfokus og tøffe valg i skisporten en årrekke, fortsatt har tillit til Mikkelborg, er han klokkeklar:

– Ja, jeg har full tillit til Anders. Det har gått veldig bra nå på slutten. Det er ikke alle stafettlag jeg har tatt ut som har vunnet, heller, men da kan man gjøre grep og stille med et litt annet lag neste gang. Vi gjorde noen endringer underveis og da gikk det bra, sier Skinstad.

Spill på lag med en kjendis: Bli med på moroa her!

For i likhet med når diverse langrennsstjerner er blitt vraket til både mesterskap og renn opp gjennom årene, har duoen vært kompromissløs med spesielt en deltaker på laget. Ekspert Mikkelborg mener forklaringen på den positive utviklingen i formkurven ligger i god lagledelse.

– En kollega av meg, Tormod Hynne, var med i første runde. Jeg syntes egentlig at jeg hadde mange bra drag og spilte bra, men da jeg gikk over og fant Hynne og kastet ham ut av laget, gikk det mye bedre uka etter, sier Mikkelborg.

– Det er viktig at vi tør å ta grepene som er nødvendig for å få fremtidige resultater, følger Skinstad opp.

To poeng bak teten

I travsporten er det nemlig en del overtro. I miljøet er man derfor svært opptatt av å holde seg langt unna det som kalles «utursmenn».

– Så fort han er inne... Det kan ikke gå. Ikke én bong har gått inn noensinne med han inne. Alt han tar i blir til gråstein, sier Mikkelborg og gliser.

Les også: Mer om «utursmenn» og andre rare uttrykk

– Ja, men nå har han en veldig fin festival nede i Bø med rulleskirenn og greier, og jeg skal ned og besøke ham. Jeg skal sjekke og kanskje vurdere om vi skal ta ham inn igjen nå på slutten, supplerer Skinstad, før lagkameraten passer på å komme med noen hyggelige ord for å balansere inntrykket litt:

– Han er flink til mye av det han driver med, vi må ta med det også. Men akkurat når det gjelder spill er han ingen mann å ha på laget.

Les også: Slik er Kjendisligaen

Laget har som sagt funnet formen etter en bakglatt start, og er bare to poeng unna de delte lederne i Team Shampo og Team Tutta, med Team Åge klemt inn i mellom. Etter fullklaff i forrige spilleomgang jager også Team Bøkko faretruende bakfra.

Full tillit = sparken?

I fotballverdenen er det ofte slik at det siste man hører før en trener får sparken, er at han har full tillit, tross svakere resultater enn man håpet på.

– Du frykter ikke at du henger i en tynn tråd selv, Mikkelborg?

– Jo, selvfølgelig, men trenere skylder på spillerne og motsatt. Så jeg måtte få ut det jeg mente var det svakeste kortet, så får heller folk evaluere meg etterpå. Jeg så faren etter første runde, men nå har vi veldig bra drag på gang i de kommende rundene og skal reise kjerringa.

Hvilken kjendis har du mest tro på? Velg ditt lag her!

– Absolutt, og hvis jeg skal begynne å tulle med å sparke treneren blir det helt galt slik jeg har jobbet i alle år. Jeg har tro på kontinuitet, og man må tørre å holde fast ved det man tror på, forsikrer Skinstad.

Dette er lagene:

Team Bøkko består av Hege Bøkko, landslagsløper på skøyter og Hallvard Flatland. Hege har ni NM-gull, og er en av landets beste kvinnelige skøyteløpere. Hallvard Flatland er en TV-legende i Norge, og har også lang fartstid i norsk travsport.

Meld deg på Team Bøkko her!

Team Shampo består av Espen Knutsen og Espen Haug. Shampo er en hockeylegende, og er i dag sportslig leder i Vålerenga ishockey. Espen Haug er tidligere NM-vinner i fotball med Vålerenga, og jobber som tipsekspert i Rikstoto Direkte.

Meld deg på Team Shampo her!

Team Skinstad består av Åge Skinstad og Anders Mikkelborg. Åge er tidligere eliteløper i langrenn, og sjef for norsk langrenn i en årrekke. Anders er en kjent tipsekspert fra Rikstoto Direkte. Begge er fra Oppland.

Meld deg på Team Skinstad her!

Team Åge består av Åge Sten Nilsen og André Ringelien. Åge er rockestjerne med stor R, mest kjent som frontfigur i Wig Wam og for Queenshowet «The Show Must Go on». Med Bjerkes André Ringelien som ekspert, kommer dette laget til å rocke!

Meld deg på Team Åge her!

Team Tutta består av Suzann «Tutta» Pettersen og Øivind Grøstad. Tutta er i dag en av verdens beste kvinnelige golfspillere. Øivind Grøstad er landets mest kjente tipsekspert på trav, og driver tipstjenesten Travfakta.

Meld deg på Team Tutta her!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!