Dagens V75-omgang gikk på Forus travbane, mellom Stavanger og Sandnes. Dette er arenaen der folkekjære Rex Rodney la grunnlaget for sin fantastiske karriere på 80-tallet, sammen med sin trener Kjell Håkonsen. Og dagens hovedløp var nettopp til ære for nå avdøde Håkonsen, av mange ansett som en av de fremste hestekarene i norsk travsport noensinne. Team Bøkko har Hallvard Flatland som ekspert, og som flere andre valgte han å satse på Bruno Di Quatto i dette løpet. Noe som viste seg å være smart. Hesten vant, sammen med trener og kusk Frode Hamre. Eksilbergenseren driver i dag sin trenerstall utenfor Sandefjord, og hadde en meget sterk dag på travbanen. Han styrte hele fire stallhester inn til seier.

Tøffingen Bruno Di Quattro æret Kjell Håkonsen på Forus travbane. (Arkivbilde). Foto:Norsk Rikstoto

65 000 kroner i gevinst

To av fem lag ga full uttelling for Team Bøkko. Men det holdt hardt! Hege og Hallvard Flatland, som er lagets ekspert, hadde nemlig ikke tatt med andrehesten, Solør Svarten, på bongene. Hjemmehåpet ledet løpet i det lengste, men ypperlig kusking av Vidar Hop inn mot mål, sørget for seier til Kolnes Kjell, som vant som et femtevalg. Utbetalingen for syv rette endte på 19 550 kroner, og medregnet gevinster for seks og fem riktige, kunne mange på Team Bøkko juble for en pen gevinst. Avhengig av innsats, ga hver del i spillet 1 655 eller 2 841 kroner.

3 Solør Svarten kjempet lenge, men måtte til slutt gi tapt for 4 Kolnes Kjell i siste V75-løp. Målfoto: Forus travbane

Laget spilte inn totalt 65 829 kroner for en innsats på rett over 15 000 kroner.   

Team Bøkko har valgt å donere sine andeler av gevinstene til Stiftelsen organdonasjon. Etter fire omganger i Kjendisligaen er de garantert et tilskudd på 21 000 kroner til sitt arbeid. Skulle Hege og Hallvard gå helt til topps i Kjendisligaen, kan de i tilleegg donere førstepremien på hele 100 000 kroner til sitt formål. 

Les mer om formålene.

Bøkkos humørfylte stikk til ekspert Flatland

Kjendisligaen går over åtte omganger, og avsluttes lørdag 16. juli. Les mer her.

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!