Travsporten kan kanskje virke hakket mer komplisert enn den er for en nybegynner. For hva er egentlig en «banker»? 

Bakgrunn: Slik er Kjendisligaen!

I Kjendisligaen spiller fem kjente personer om premiepenger, som de - i tillegg til eventuelle gevinster - kan donere til et veldedig formål. De har med seg hver sin ekspert, og du kan bli med på laget. Du beholder dine gevinster selv. 

Bli med! Finn ditt lag og meld deg på her!

Men før det kan det kanskje være greit med en liten innføring - eller som Hallvard Flatland sier til Hege Bøkko: Grunnkurs 1.

I videovinduet øverst i saken tar vi for oss noe av det mest elementære - og hva du bør passe deg for!

Les også: Storgevinst for Team Tutta

Med to runder igjen har Team Shampo fått en luke på to poeng ned til Team Tutta på andreplass. Men under folkefesten i på Jarlsberg i Tønsberg til helgen kan alt skje i den svært jevne konkurransen. 

Dette er lagene:

Team Bøkko består av Hege Bøkko, landslagsløper på skøyter og Hallvard Flatland. Hege har ni NM-gull, og er en av landets beste kvinnelige skøyteløpere. Hallvard Flatland er en TV-legende i Norge, og har også lang fartstid i norsk travsport.

Meld deg på Team Bøkko her!

Team Shampo består av Espen Knutsen og Espen Haug. Shampo er en hockeylegende, og er i dag sportslig leder i Vålerenga ishockey. Espen Haug er tidligere NM-vinner i fotball med Vålerenga, og jobber som tipsekspert i Rikstoto Direkte.

Meld deg på Team Shampo her!

Team Skinstad består av Åge Skinstad og Anders Mikkelborg. Åge er tidligere eliteløper i langrenn, og sjef for norsk langrenn i en årrekke. Anders er en kjent tipsekspert fra Rikstoto Direkte. Begge er fra Oppland.

Meld deg på Team Skinstad her!

Team Åge består av Åge Sten Nilsen og André Ringelien. Åge er rockestjerne med stor R, mest kjent som frontfigur i Wig Wam og for Queenshowet «The Show Must Go on». Med Bjerkes André Ringelien som ekspert, kommer dette laget til å rocke!

Meld deg på Team Åge her!

Team Tutta består av Suzann «Tutta» Pettersen og Øivind Grøstad. Tutta er i dag en av verdens beste kvinnelige golfspillere. Øivind Grøstad er landets mest kjente tipsekspert på trav, og driver tipstjenesten Travfakta.

Meld deg på Team Tutta her!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!