Det betyr at vi dobler førstepremien. Ekspertene i Kjendisligaen jobber hardt for å finne frem til de riktige vinnerne. Finn et lag du vil være med på, og delta i moroa!

Lørdag spilles tredje av totalt åtte V75-omganger i konkurransen. Du kan melde deg på når som helst, og beholder gevinsten selv. Frist er 14.00 hver lørdag.

Bli med: Velg ditt lag her!

Oslo Grand Prix-helgen på Bjerke travbane er årets store høydepunkt for norsk travsport. Verdensstjerner fra hele verden, både to- og firbeinte, finner veien til Norges hovedarena, der de skal kjempe om heder og ære - og premier i millionklassen. 

I år stiller hele fire norske hester til start. Blant disse er regjerende verdensmester Papagayo E, og fjorårets Oslo Grand Prix-vinner; B.B.S. Sugarlight. 

Lørdag er det V75-omgang med Gulljackpot. Det betyr ekstra millioner å spille om. Kjendisligaen er inne i runde tre av åtte, og det er tett i toppen. 

Bakgrunn: Slik er Kjendisligaen

Stillingen

1. Team Shampo: Espen «Shampo» Knutsen - Espen Haug

1. Team Tutta: Suzann «Tutta» Pettersen - Øivind Grøstad

3. Team Åge: Åge Sten Nilsen - André Ringelien

4. Team Skinstad: Åge Skinstad - Anders Mikkelborg

5. Team Bøkko: Hege Bøkko - Hallvard Flatland

I Kjendisligaen konkurrerer fem lag, satt sammen av en kjendis og en ekspert på trav. Forrige lørdag klaffet det stort for «Team Tutta», som spilte inn 280 000 kroner, og klatret opp til en delt førsteplass på tabellen. 

Les også: Storgevinst for Team Tutta

Denne deler de med Team Shampo, som vant første runde. Foran Gulljackpot-omgangen er temperaturen blant deltagerne høy, og det studeres program og tidligere løp over en lav hestesko for tiden. Denne lørdagen ønsker alle å vinne, siden premiepotten er ekstra stor. 

Finn ditt lag, bli med! Andelene koster fra 50 til 500 kroner, alt etter hvor mye du vil satse.

Les også: Dette er ekspertene

* Dersom det gjenstår kun en bong med syv riktige vinnere når alle løpene er i mål, vil en kunne vinne rundt 18 millioner kroner. Les mer om vinnersannsynlighet her.

FEM KJENDISER: Du kan spille på lag med en av disse.

Dette er lagene:

Team Bøkko består av Hege Bøkko, landslagsløper på skøyter og Hallvard Flatland. Hege har ni NM-gull, og er en av landets beste kvinnelige skøyteløpere. Hallvard Flatland er en TV-legende i Norge, og har også lang fartstid i norsk travsport.

Meld deg på Team Bøkko her!

Team Shampo består av Espen Knutsen og Espen Haug. Shampo er en hockeylegende, og er i dag sportslig leder i Vålerenga ishockey. Espen Haug er tidligere NM-vinner i fotball med Vålerenga, og jobber som tipsekspert i Rikstoto Direkte.

Meld deg på Team Shampo her!

Team Skinstad består av Åge Skinstad og Anders Mikkelborg. Åge er tidligere eliteløper i langrenn, og sjef for norsk langrenn i en årrekke. Anders er en kjent tipsekspert fra Rikstoto Direkte. Begge er fra Oppland.

Meld deg på Team Skinstad her!

Team Åge består av Åge Sten Nilsen og André Ringelien. Åge er rockestjerne med stor R, mest kjent som frontfigur i Wig Wam og for Queenshowet «The Show Must Go on». Med Bjerkes André Ringelien som ekspert, kommer dette laget til å rocke!

Meld deg på Team Åge her!

Team Tutta består av Suzann «Tutta» Pettersen og Øivind Grøstad. Tutta er i dag en av verdens beste kvinnelige golfspillere. Øivind Grøstad er landets mest kjente tipsekspert på trav, og driver tipstjenesten Travfakta.

Meld deg på Team Tutta her!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!