V75-omgangen på Bergen travpark var av mange tippet til å bli favorittpreget, noe som ikke gir store gevinster i spillet. Men etter at favorittene falt i de tre siste avdelingene, endte utbetalingen for toppgevinsten, syv rette, på pene 23 143 kroner.  Alle fem lagene i Kjendisligaen kunne notere gevinst, men det var kun Team Tutta som kunne juble for full pott. Øivind Grøstad er lagets ekspert, og hadde satt opp tolv spill. Hele åtte av disse gikk inn med syv riktige. Dette ga  281 522 kroner  i samlet gevinst. Utbetalingen per andel varierer noe, med 1 993 kroner som topputbetaling. Total innsats var 64 728 kroner.

Nesetipper fra milliongevinst!

Storfavoritten Ulsrud Tea, ytterst, når igjen Vassbø Fakse på målstreken. Foto: Bergen travpark

- Dette var veldig morsomt. Jeg satset på Greyhound d'Estino som banker i dag. Han hadde et «gaveløp» denne gangen, og vant lett. Jeg hadde dekket opp storfavorittene Ulsrud Tea og Galileo. De greide akkurat å holde unna. Hadde andrehestene i disse to løpene vunnet, kunne vi ha jublet for milliongevinst, forklarer Norges mest kjente travekspert, Øivind Grøstad. Nå ser han frem til neste V75-omgang, på Bjerke travbane kommende lørdag.

- Bjerke er min hjemmebane, og neste helg arrangeres årets største travfest, Oslo Grand Prix her. Lørdag er det Gulljackpot i V75, med dobbel utbetaling for syv riktige. Vi går for full pott også her, og håper mange i Team Tutta blir med i V75-spillet også neste helg. Vi har også plass til mange flere på laget, frister Grøstad.

Dette er ekspertene i Kjendisligaen

Allerede 30 000 til Right To Play

Kjendisligaen gir muligheter til «gevinst» for flere enn de som velger å bli med i selve spillet. Alle kjendisene deltar i spillet på lik linje med de andre deltagerne. Men gevinstene som kjendisene vinner, går til det veldedige formålet som de har valgt. Suzann «Tutta» Pettersen har valgt Right To Play som sitt formål. Så langt er organisasjonen, som ledes av Johann Olav Koss, garantert 30 000 kroner i tilskudd til det viktige arbeidet de driver for vanskeligstilt ungdom.

Skulle Team Tutta gå til topps sammenlagt, vinner de hovedpremien på 100 000 kroner - i tillegg til eventuelle V75-premier. Les mer om formålene her.

Kjendisligaen går over åtte uker, frem til og med lørdag 16. juli. Finn ut mer her, og bli med!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!