V75-omgangen på Solvalla denne lørdagen ble vanskelig å løse. To lite betrodde hester overrasket med å vinne, og sørget for at ingen av spillene i Kjendisligaen fikk fullklaff. Flere V75-bonger gikk derimot inn med fem riktige, og etter første konkurranseomgang er det Team Åge som har inntatt toppen av tabellen. 

Bakgrunn: Slik er Kjendisligaen

Vil du se hvordan det gikk med det spillet du var med på, gå inn på lagsiden  og historikk. Der vil du se resultatene. Her finner du også Kjendisliga-tabellen.

Lørdag 4. juni spilles andre av totalt åtte V75-omganger i konkurransen. Du kan melde deg på når som helst, og beholder gevinsten selv. Frist er 14.00 hver lørdag.

Les også: Tutta: Har aldri tenkt på penger før et golfslag

Team Åge ligger altså best an i kampen om hovedpremien på 100 000 kroner, tett foran Team Shampo og Team Tutta. Skulle Team Åge holde førsteplassen etter at alle de åtte konkurranseomgangene er unnagjort, vil Barnas stasjon i Fredrikstad få et solid bidrag. 

Les mer om formålene

Se V75 løpene på Solvalla her

Selv om Team Åge har inntatt føringen, er det syv konkurranseomganger og mange poeng som skal deles ut før en vinner skal kåres. Kommende lørdag er det nye muligheter.  Da går V75-omgangen på Bergen travpark, og det vil være mulig å vinne hele 13 millioner.

Les også: Dette er ekspertene

Bli med i kampen om millionene og meld deg på på Kjendisligaen her!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!