Øivind Grøstad - ekspert i Team Tutta.

 Foto: Norsk Rikstoto

Øivind, opprinnelig fra Oslo, nå bosatt i Nittedal, begynte å vanke i stallene på Bjerke som guttunge, og har fulgt norsk travsport i flere tiår. Han driver i dag tipstjenesten Travfakta. 

- I 20 år har jeg drevet Travfaktatelefonen og tipssiden www.travfakta.no. Jeg lever og ånder for trav, 365 dager i året, forteller tipsekspert Grøstad. To ganger har spill han har vært alene om å ta V75-potten, første gang 10 millioner - den andre gangen innkasserte spillet hele 13 millioner kroner. 

Les også: Slik er Kjendisligaen

Espen Haug - ekspert i Team Shampo

Foto: Norsk Rikstoto

Espen er tidligere toppspiller i fotball, og vant NM med Vålerenga i 1997. Han har også spilt for Strømmen, Lyn, HamKam og Hønefoss. I dag er han en del av trenerteamet til Strømmen IF. Espen Haug arbeider også som travekspert og programleder på Rikstoto Direkte.

Hallvard Flatland - ekspert i Team Bøkko

Foto: Norsk Rikstoto

Hallvard, opprinnelig fra Flatdal i Telemark, har lang fartstid i norsk travsport, i tillegg til å være en av landets store TV-profiler. Han startet i bladet Trav- og Galopp-Nytt i 1979, og jobbet som travkommentator i NRK fra 1981 til 1986.  Han skapte Norges mest populære gameshow, Casino, og ledet dette på TV Norge fra 1989 til 1993. Hallvard hadde også stor suksess som programleder for NRKs sendinger fra OL på Lillehammer i 1994. Etter dette har han fortsatt med ulike TV-prosjekter. 

Anders Mikkelborg – ekspert i Team Skinstad

Foto: Norsk Rikstoto

Anders er fra Gjøvik, og er en av ekspertene på Rikstoto Direkte. Han er i tillegg en av eierne av tipstjenesten Objektservice, som også er en av Norsk Rikstotos Eksperten-kommisjonærer. Anders ser alt av travløp i Norge, og mye av det som skjer utenfor våre grenser. Han er kjent for en sjeldent god hukommelse når det gjelder trav og spill.

André Ringelien – ekspert i Team Åge

Foto: Norsk Rikstoto

André er fra Asker, og jobber i dag som informasjons- og arrangementsansvarlig på Norges hovedanlegg for trav, Bjerke travbane. André har lenge vært engasjert i norsk trav- og hestesport, og har et bredt kontaktnett. Han er Bjerkes tipsekspert, og har tett kontakt med de aktive.

Tabell og resultater kommer søndag!

Dette er lagene:

Team Bøkko består av Hege Bøkko, landslagsløper på skøyter og Hallvard Flatland. Hege har ni NM-gull, og er en av landets beste kvinnelige skøyteløpere. Hallvard Flatland er en TV-legende i Norge, og har også lang fartstid i norsk travsport.

Meld deg på Team Bøkko her!

Team Shampo består av Espen Knutsen og Espen Haug. Shampo er en hockeylegende, og er i dag sportslig leder i Vålerenga ishockey. Espen Haug er tidligere NM-vinner i fotball med Vålerenga, og jobber som tipsekspert i Rikstoto Direkte.

Meld deg på Team Shampo her!

Team Skinstad består av Åge Skinstad og Anders Mikkelborg. Åge er tidligere eliteløper i langrenn, og sjef for norsk langrenn i en årrekke. Anders er en kjent tipsekspert fra Rikstoto Direkte. Begge er fra Oppland.

Meld deg på Team Skinstad her!

Team Åge består av Åge Sten Nilsen og André Ringelien. Åge er rockestjerne med stor R, mest kjent som frontfigur i Wig Wam og for Queenshowet «The Show Must Go on». Med Bjerkes André Ringelien som ekspert, kommer dette laget til å rocke!

Meld deg på Team Åge her!

Team Tutta består av Suzann «Tutta» Pettersen og Øivind Grøstad. Tutta er i dag en av verdens beste kvinnelige golfspillere. Øivind Grøstad er landets mest kjente tipsekspert på trav, og driver tipstjenesten Travfakta.

Meld deg på Team Tutta her!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!