Det betyr at det potensielt kan dreie seg om mye penger dersom laget skulle få fullklaff. Dette kommer i tillegg til premien de vinner i selve konkurransen seg imellom. 

Dette er formålene som kjendisene har valgt å donere sine gevinster til:Suzann «Tutta» Pettersen (Right to play)Espen «Shampo» Knutsen (Møtestedet, Kirkens Bymisjon Oslo) Hege Bøkko (Stiftelsen Organdonasjon)Åge Skinstad (Aktiv mot kreft) Åge Sten Nilsen (Barnas Stasjon, Blå Kors Fredrikstad) 

Les også: Slik er Kjendisligaen

RIGHT TO PLAY

Right To Play er en global organisasjon, som gjennom lek og idrett skal bedre barn og unges evne til å takle utfordringene ved fattigdom, konflikt og sykdom i vanskeligstilte områder i verden. Right To Play skal bidra til en sunn og trygg verden gjennom lek og idrett, slik at barn og unge kan få en bedre framtid  - med varige sosiale endringer i sine lokalsamfunn.

Organisasjonen ble etablert i år 2000 i forlengelse av Olympic Aid og ledes internasjonalt av Johann Olav Koss. Suzann Pettersen har vært ambassadør for Right To Play siden 2009. 

Finn ut mer om Right To Play

MØTESTEDET

Møtestedet til Kirkens Bymisjon er en kafé med sosialfaglig profil for mennesker i rus- og gatemiljøet i Oslo sentrum. De driver også oppsøkende arbeid blant menn og kvinner med rusproblemer i området rundt Oslo S.

Møtestedet drives av et tverrfaglig team bestående av sosionomer, barnevernspedagoger, teologer, diakoner, vernepleier, omsorgsarbeider og miljøarbeider som kan tilby samtale og formidle kontakt med hjelpe- og behandlingsapparatet. Møtestedet har personale som kan kommunisere på ulike språk. Eksempelvis engelsk, fransk, somalisk, arabisk, spansk, italiensk og rumensk.

Finn ut mer om Møtestedet

STIFTELSEN ORGANDONASJON 

Stiftelsens formål er å bidra til å bedre tilgangen på organer for transplantasjoner. Dette gjør de ved å informere allmennheten om hva organdonasjon er, og ved å formidle hvor viktig det er at alle tar stilling til organdonasjon mens vi lever.

Stiftelsen Organdonasjon er pådrivere overfor helsevesen og myndigheter for å sikre at nødvendige ressurser stilles til disposisjon for å redde liv.

Finn ut mer om Stiftelsen Organdonasjon

AKTIV MOT KREFT

Aktiv mot kreft er en privat stiftelse etablert av Helle Aanesen og Grete Waitz i 2007. 

Stiftelsens mål er å få fysisk aktivitet inn som en del av kreftbehandlingen. Derfor etablerer de treningsrom, eller Pusterom, på kreftsykehus i Norge. Forskning viser at fysisk aktivitet er positivt for de aller fleste kreftpasienter – både under og etter behandling. Fysisk aktivitet reduserer uønskede bivirkninger og gir økt utholdenhet, styrke og overskudd. Men viktigst av alt; det bidrar til å bygge mestringsfølelse og øke livskvaliteten.

I løpet av perioden 2008-2015 har stiftelsen Aktiv mot kreft bidratt med ca. 100 millioner kroner til pusterom, forskning og pet-scannere.

Finn ut mer om Aktiv mot kreft

BARNAS STASJON FREDRIKSTAD

Barnas Stasjon Fredrikstad startet opp i 2006. Alle barn fortjener en god start på livet. En oppvekst fylt av trygghet, kjærlighet og omsorg. Sånn er det ikke alltid. Dessverre. Noen barn vokser opp i hjem preget av rus, vold eller psykiske lidelser. Brutale opplevelser som sliter. Og som ofte setter dype spor. 

Barnas Stasjon er Fredrikstad er et tilbud til gravide og til småbarnsfamilier i sårbare livssituasjoner på grunn av egne eller nær families rus- og/eller psykiske helseutfordringer. Det er også et sted hvor familier kan knytte nye kontakter. Familiene kan selv ta kontakt med Barnas Stasjon uten henvisning. 

Finn ut mer om Barnas Stasjon Fredrikstad

Tabell og resultater presenteres hver søndag!

Dette er lagene:

Team Bøkko består av Hege Bøkko, landslagsløper på skøyter og Hallvard Flatland. Hege har ni NM-gull, og er en av landets beste kvinnelige skøyteløpere. Hallvard Flatland er en TV-legende i Norge, og har også lang fartstid i norsk travsport.

Meld deg på Team Bøkko her!

Team Shampo består av Espen Knutsen og Espen Haug. Shampo er en hockeylegende, og er i dag sportslig leder i Vålerenga ishockey. Espen Haug er tidligere NM-vinner i fotball med Vålerenga, og jobber som tipsekspert i Rikstoto Direkte.

Meld deg på Team Shampo her!

Team Skinstad består av Åge Skinstad og Anders Mikkelborg. Åge er tidligere eliteløper i langrenn, og sjef for norsk langrenn i en årrekke. Anders er en kjent tipsekspert fra Rikstoto Direkte. Begge er fra Oppland.

Meld deg på Team Skinstad her!

Team Åge består av Åge Sten Nilsen og André Ringelien. Åge er rockestjerne med stor R, mest kjent som frontfigur i Wig Wam og for Queenshowet «The Show Must Go on». Med Bjerkes André Ringelien som ekspert, kommer dette laget til å rocke!

Meld deg på Team Åge her!

Team Tutta består av Suzann «Tutta» Pettersen og Øivind Grøstad. Tutta er i dag en av verdens beste kvinnelige golfspillere. Øivind Grøstad er landets mest kjente tipsekspert på trav, og driver tipstjenesten Travfakta.

Meld deg på Team Tutta her!

Annonse

Bli med i Kjendisligaen

Bli med i Kjendisligaen, og spill om millioner i V75 hver lørdag i åtte uker. Meld deg på nå!