Annonsørinnhold

Markedet for boligalarmer har lenge vært preget av høye priser og lite innovasjon. Homely er utfordreren som leverer markedets rimeligste løsning med full frihet for kundene – uten at det går utover sikkerheten.

Produsert av Schibsted Partnerstudio

Det er mange fordeler ved å ha boligalarm tilknyttet alarmstasjon. Å vite at familien er sikret mot brann gjør at man sover bedre om natten, og det er deilig å reise på ferie og vite at en vekter kan undersøke hvis innbruddsalarmen plutselig går.

I tillegg kommer økonomiske fordeler, blant annet billigere hus- og innboforsikring, samt reduserte strømutgifter ved smartstyring av lys og varmekilder via app. 

Homely er alarmleverandøren som setter kunden i sentrum. Å ha abonnement med Homely skal være enkelt, gi kunden frihet, samt smarte produkter som øker tryggheten i hjemmet.

Og ikke minst: Å være kunde hos Homely skal ikke tømme lommeboken.

– Alarmsystemet til Homely har mange spennende funksjoner som sikrer boligen mot brann, innbrudd og oversvømmelse, forteller sikkerhetsekspert Geir Birkheim.


geir.jpg

Geir Birkheim

Han er produktsjef i selskapet Safe4, som drifter alarmstasjonen Homely benytter seg av. I tillegg har han vært med og designet flere av produktene Homely tilbyr til sine kunder.

– Må fungere uansett

Å si at Birkheim er kunnskapsrik når det gjelder alarmer er, mildt sagt, en underdrivelse. Han har jobbet i bransjen siden 1990 og kjenner til de aller fleste systemene som er tilgjengelig på det norske markedet.

– Det som er viktig er at alarmløsningen alltid er online og fungerer uansett hva som skjer. Se for deg at en brann oppstår som medfører at strømmen til huset blir borte. Da må alarmsystemet både ha egen strømtilførsel og muligheten for å kommunisere uavhengig av husets internettforbindelse. Homelys teknologi imøtekommer disse kravene ved både å ha et backup-batteri og kommunikasjon via egen GSM-linje for å kunne varsle huseier og alarmstasjon, fortsetter Birkheim.


Visste du at ...?

I snitt koster branner Norge 4,3 milliarder kroner i året. Det er rundt 2000 boligbranner i Norge hvert år.
Kilde: NRK

Tilbyr mer frihet

På grunn av at prisene har vært for høye er det mange norske hjem som ikke har alarm tilknyttet alarmstasjon. Det vil Homely gjøre noe med, ved å tilby kundene mer frihet og en rimeligere løsning enn de andre aktørene i bransjen. 

– Alarmmarkedet har vært preget av få aktører, høye priser og lite innovasjon. Homely ble etablert for å kunne levere boligalarm smartere og rimeligere, uten at det går på bekostning av sikkerheten, sier Homely-gründer Nadir Nalbant.

Han forteller videre at løsningene til Homely bygger på nyeste smarthjem-teknologi, at kundene skal ha stor frihet til å velge den løsningen som passer dem og at det skal være rimelig. Det er blant annet ingen bindingstid eller skjulte kostnader i abonnementet. 

– Boligalarm har tidligere vært kostbart. Å sikre hjemmet mot brann og innbrudd er noe alle bør ha mulighet til, sier Nalbant.

Homely-gründer Nadir Nalbant.

Har fjernet unødvendige utgifter

Birkheim sier det er flere grunner til at Homely kan tilby alarmsystem billigere enn de andre aktørene på det norske markedet. 

– Mange forventer ofte at de må betale 400-600 kroner måneden for abonnement på boligalarm. Ved å tilby sluttbrukeren muligheten for selvmontering og eierskapet til eget system, kan Homely tilby boligalarm tilkoblet forsikringsgodkjent alarmstasjon for 199 kroner per måned. Da er en landsdekkende vektertjeneste inkludert. Ved å fjerne alle kostnadskrevende mellomledd, uten at dette går på bekostning av sikkerheten, kan Homely tilby markedets rimeligste profesjonelle boligalarm.


Visste du at ...?

Homely samarbeider med forsikringsselskapet Storebrand. De som har husforsikring i selskapet, vil få en gunstigere pris på Homelys alarmpakker, rabatt på hus- og innboforsikring, samt flere andre fordeler.

Smart å eie

I tillegg er det kundene selv som eier alarmsystemet fra Homely, fremfor å betale en månedlig leie, som er vanlig. Da kan man skreddersy systemet ut fra behov, og heller oppgradere når livssituasjonen endrer seg.

– Og Homelys alarmsystem er kompatibelt med produkter fra kjente produsenter som Yale, og Elko. Denne fleksibiliteten lykkes Homely med, fordi de har valgt en alarmteknologi som støtter moderne og åpne standarder, sier Birkheim. 


Sikkerhetseksperten legger til at med en digital dørlås kan det smarte systemet også vise når små barn kommer hjem fra skolen, så foreldrene slipper å tenke på det mens de selv ikke er i hjemme. Homely er allerede godkjent for å styre dørlåsene Yale Doorman, Easy Access og DanaLock.

– En digital dørlås gir en ekstra trygghet for foreldre, avslutter Birkheim. 

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Homely

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)