Annonsørinnhold


Send påskeegg til noen du er glad i

Blir påsken annerledes i år? Gjør som Kristin og Dennis - fyll et påskeegg, legg det på dørmatten og send en hilsen helt hjem til venner og familie. 

– Det er en spesiell påske, og en spesiell tid sånn generelt, sier Dennis Poppe, og ser bort på samboeren Kristin Gjelsvik.

Paret er for tiden å se i TV 2s populære torsdagsprogram «Sofa», og er opprinnelig kjent for deltagelsen i «Paradise Hotel» for ni år siden. Nå for tiden er de småbarnsforeldre, og som de fleste andre preget av pandemien og at mye blir annerledes, også påskeferien.Jeg tror alle er lei av å ikke kunne klemme, lei av å ikke kunne treffe hverandre og leve livet sånn som vi liker det best. Avstanden blir ekstra stor med folk som bor i andre byer når vi ikke kan møtes, og da er det fint å kunne glede hverandre med et personlig og helt unikt påskeegg, sier Kristin.
Smile, Comfort, Purple, Plant, Textile, Happy, Pillow, Thigh

INNTIL VIDERE: – Det er fint å kunne gi hverandre et lysglimt i en ellers kjip tid, sier hun.

fsjgsekgjh

Helt genialt

Dennis og Kristin er veldig begeistret for tjenesten til Helthjem. 

– Det er jo helt genialt, at man slipper alt det maset med å få sendt ting avgårde. Vi har Dennis sin familie i Stavanger, og glemmer stadig igjen ting der. Så denne tjenesten er helt gull, sier en entusiastisk Kristin. 

Dennis nikker, og forteller at han skal bruke tjenesten til å sende et påskeegg til en god kompis for å minne ham på den beste påsken han kan huske.


Picture frame, Plant
Product, Pink, Toy, Smile

Godt påskeminne

Dennis skal sende kompisen sin et ikonisk bilde de tok ute på byen og masse lekepenger:

– I påsken for ti år siden var det så varmt at vi gikk i bar overkropp i gatene hjemme i Stavanger. Det var en helt utrolig fin og minneverdig påske, og jeg husker at jeg brukte en hel månedslønn på de dagene, sier han og ler.

– Ja, det var fra den tiden før du møtte meg, sier Kristin med et lurt smil og og kikker skrått bort på mannen sin.

MARKEDSDIREKTØR: André Braathen i Helthjem.

Påske er kos

Markedsdirektør André Braathen fra Helthjem tenker at påsken forbindes med kos. Påsken innebærer ofte samvær med familie og venner, og vi har vært i lock-down i over ett år nå.

– Det er viktigere enn noen gang å gjøre noe koselig for hverandre. Med vår tjeneste er det så enkelt og rimelig å sende avgårde for eksempel et påskeegg med det du måtte ønske å fylle det med. Det kan være hjemmestrikkede sokker, eller en god bok. sier han.– Pakk det inn i for eksempel en plastpose, gjør bestilling på vår hjemmeside og skriv på koden du får. Da kommer budet i løpet av natten og henter pakken på dørmatten eller i postkassen din. Pakken blir levert noen dager senere på dørmatten eller i postkassen til mottageren. Enklere blir det ikke, sier Braathen.

Koselig gave

Hun har valgt å være ekstra snill med ei venninne, som alltid kommenterer hettegenserne Kristin Gjelsvik har på seg.

– Vi har en intern greie, hun sier alltid «Kan jeg få den?» når jeg går med en kul hettegenser, eller en stor og god genser. Nå har hun lagt spesielt elsk på en av genserne mine, som jeg også er veldig glad i. Så jeg har svart at hun ikke kan få den fordi den er så fin. Derfor tror jeg hun vil bli veldig glad når jeg gir etter og sender den. til henne. En ting hun ønsker seg, og gjenbruk samtidig, sier Kristin.

Smile, Comfort, Purple, Textile, Plant, Pillow, Yellow, Happy


Håper på påskeegg

Paret synes selv det er hyggelig å få noe tilsendt fra andre, og har i alle år fått påskeegg fra foreldrene til Dennis. Dennis håper fortsatt at de husker på dem i år også, men frykter at det bare er sønnen Falk som får påskehilsen i år.

– Vi har vært litt bortskjemte, og vi får vel kanskje et lite påskeegg i år, også. Men det største er det nok Falk som får, sier Kristin og smiler.

*Rabattkoden er gyldig t.o.m. 22. mars. NB: Skal pakken komme frem før påske må den sendes senest 22. mars. Gjelder små pakker sendt hjemmefra.

Se hvor enkelt du kan sende pakker fra hjem til hjem med Helthjem:

Se hvor enkelt du kan sende pakker fra hjem til hjem med Helthjem:

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Helthjem

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)