Annonsørinnhold

Water, Sky, Cloud, Boat, Shorts, Watercraft, Vehicle, Leg, Azure, Sailing
Water, Sky, Cloud, Boat, Shorts, Watercraft, Vehicle, Leg, Azure, Sailing
Boats and boating--Equipment and supplies, Naval architecture, Water, Sky, Cloud, Boat, Shorts, Watercraft, Azure, Sailing

Hudpleierens beste råd:

Gi huden ekstra næring – og få en sunn sommerglød på samme tid

Gjør som titusener av nordmenn og kickstart sommerferiens brunfarge nå, på en sunn og enkel måte.

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Good For Me


Flash photography, Smile, Lip, Chin, Shoulder, Eyebrow, Lipstick, Eyelash, Sleeve, Makeover
– I mine øyne er det å ha en sunn og frisk hud det viktigste når det kommer til hudpleie. Det er også dessverre sånn at soleksponering står for omtrent 90 % av den ytre aldringen av huden. Derfor er jeg så glad for å ha oppdaget betakaroten, som gjør at jeg ikke må sole meg like mye for å få en jevn farge.

Sommerferie og strandliv nærmer seg med stormskritt og mange lengter nok etter å nyte sol og varme på et håndkle i vannkanten. Men trøtt vinterhud og sterk sol er sjelden en god kombinasjon om man tenker på hudens helse. Heldigvis finnes det noe som kan gi deg en fin glød før du tar ferie – og det uten overdreven soleksponering.

Hudpleier Chanel Merai ved Eger Skin Clinic i Oslo.

Hun opplever at mange er så ivrige etter å få farge – eller tenker at sola i Norge ikke er så sterk – at de slurver med solkremen.

– Jeg gjorde det samme selv i ungdommen, før jeg forstod hvor skadelig det faktisk er for huden å bli overeksponert for sol uten beskyttelse. Nå bruker jeg produkter med høy SPF og antioksidanter hver eneste dag – og jeg tilfører også ekstra antioksidanter fra innsiden.
Sunnere soling med betakaroten

For tre år siden begynte Chanel å bruke Betakaroten Gold fra den norske produsenten Good For Me. Produktet gir huden en naturlig og gyllen glød, og inneholder i tillegg ingredienser huden har godt av.

– Jeg er opptatt av å holde huden min så sunn og frisk som mulig, og det velger jeg å gjøre både med gode hudpleieprodukter og med Betakaroten Gold. Jeg ser på det som like viktig å behandle huden utenfra som innenfra. Jeg får nå en mye jevnere brunfarge som også varer lenger. Derfor trenger jeg ikke å sole meg like mye som før for å oppnå den fargen jeg ønsker, forteller hun.

Betakaroten Gold inneholder blant annet antioksidanten betakaroten som finnes naturlig i enkelte alger og planter – blant annet gulrøtter. Ved regelmessig inntak av betakaroten vil det kraftige fargestoffet lagres i underhudsfettet, og dermed gi huden en fin og naturlig glød.

– Det er også mye antioksidanter i betakaroten, i tillegg til flere vitaminer som gir næring til huden.

Flere fordeler

Betakaroten Gold fra Good For Me inneholder – i tillegg til betakaroten – også C-vitamin, E-vitamin, kobber og biotin. For Chanel, som er lidenskapelig opptatt av hud og hudhelse, er dette en av grunnene til hun gikk for akkurat Good For Me sitt produkt.

– Det er helt fantastisk at produktet også inneholder dette. Jeg forteller alltid kundene mine hvor viktig C-vitamin er, spesielt om sommeren. Det er en svært kraftig og effektiv antioksidant. Biotin jobber også for å opprettholde en sunn hud.Kvalitet og dyrevelferd er også viktig for hudpleieren når hun velger produkter til seg selv og arbeidsplassen Eger Skin Clinic.

– I klinikken er vi veldig opptatt av å kun ta inn produkter av høy kvalitet, og vi gjør mye research før vi bestemmer oss nye produkter eller merker. Så Good For Me sin Betakaroten Gold kom gjennom et trangt nåløye, for å si det sånn. Jeg er også veldig glad for at dette er en norsk merkevare, og at produktene er veganske og ikke testet på dyr. Jeg er helt trygg på at dette er et kvalitetsprodukt på alle områder.

Mange i Chanels omgangskrets bruker Betakaroten Gold fast, og hun forteller at fellesnevneren for dem alle er at de er opptatt av sunn hud.

– Det som er så fint med dette produktet er at det passer for absolutt alle – uansett alder, kjønn, hudtype eller hudfarge. Jeg mener det er en utrolig enkel måte å gjøre noe bra for huden på, og så er det jo en helt super bonus at man i tillegg får en fin gyllen glød i huden og jevnere brunfarge.

Window, Smile, Dress

Hudpleier Chanel Merai ved Eger Skin Clinic

Betakaroten Gold gir deg farge fra innsiden, uten at du trenger å grille deg i solarium eller på solsenga. Det populære produktet inneholder betakaroten hentet fra grønnalger, og er tilsatt kokosolje som skal hjelpe kroppen til å ta opp fettløselige vitaminer.

Produktet inneholder også disse virkestoffene:

Biotin: Hjelper med å opprettholde normal hud og normalt hår.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

C-vitamin: Bidrar til kroppens egen kollagenproduksjon.

E-vitamin: Beskytter cellene mot oksidativt stress.

People in nature, Human body, Shoe, Leg, Knee, Waist, Thigh, Shorts, Wood, Dress

Hudpleier Chanel Merais tips til en sunn og glødende hud:

1. Hudpleieprodukter jeg mener de fleste burde ha i rutinen er en god rens, et serum som jobber med det huden din trenger, en god fuktighetskrem og solfaktor.

2. Husk at sjokksoling for å få farge fort kan være skadelig for huden – og mest sannsynlig vil fargen forsvinne raskt. Når jeg bruker Betakaroten Gold opplever jeg at jeg ikke må sole meg så mye og lenge for å få en fin sommerglød.

3. Antioksidanter er hudens venn om våren og sommeren!

4. Husk alltid å bruke solfaktor. Bruk litt tid på å finne den varianten som passer deg best. Det finnes lette kremer, fete kremer, pudder, stifter og sprayer. Det viktigste er at du finner noe du liker og som du har lyst til å påføre. Da er det ikke lenger et ork å bruke solfaktor. Personlig bruker jeg en spray som er superenkel å påføre over sminke og liten nok til å ha med i veska.  

Betakaroten er et kraftig antioksidant.

Fargestoffet lagres i fettet under huden og vil dermed gi en gyllen glød innenfra.

Derfor bør du abonnere på Betakaroten Gold:

Betakaroten Gold er ingen mirakelkur. Bare vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter. Kosttilskuddet bør brukes jevnlig og over tid for å gi optimal effekt.

I nettbutikken til Good For Me får du abonnement uten bindingstid.

Da kommer en ny boks i posten hver måned slik at det er lett å holde på de gode rutinene.

Camera accessory, Material property, Liquid, Cosmetics, Fluid, Solution, Drink, Font, Violet

Slik virker Hair Luxious:

  • Hair Luxious er et multivitamin som består av 25 vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er nøye satt sammen for å gi gunstig effekt på håret. Dette er noen av virkestoffene:
  • Biotin: Bidrar til normal hårvekst.
  • Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.
  • Selen og sink: Vedlikeholder håret.
  • B12 og jern: Spiller en rolle i celledelingsprosessen
  • Vegansk
  • Finnes både til ham og henne.

Fakta

Vil du prøve ulike produkter? Good For Me har også flere pakketilbud:

Selges på apotek

Du får kjøpt Betakaroten Gold hos en rekke hudsalonger over hele landet. Det selges også på Vitusapotek og i Good For Mes egen nettbutikk.

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Good for Me

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)