Annonsørinnhold

Friidrettsstjerne Madeleine Nilsson:

– Jeg har brent meg mange ganger. Først nå har jeg innsett hvor farlig det er

People in nature, One-piece garment, Smile, Lip, Flower, Arm, Plant, Dress, Tree, Sleeve

Martine Lunde sverger til Betakaroten Gold:

– Jeg har aldri blitt så brun tidligere

Den svenske idrettsutøveren har oppdaget et produkt som gir huden en gyllen tone uten at hun trenger å grille seg i solen.


Produsert av Schibsted Partnerstudio for Good For Me


– Jeg skal ikke nekte for at jeg synes det er fint ut med en sunn brunfarge. I deler av året bor jeg også i Florida og elsker å være på stranden, sier Madeleine.

Den svenske friidrettsstjernen konkurrerer i tresteg for det svenske landslaget og har SM-gull på merittlisten. Hun er også svært populær på Instagram hvor hun deler innlegg med fokus på trening og helse til sine nesten 170.000 følgere.

På bildene ser hun alltid brun og fresh ut, og en av hemmelighetene bak gløden er kosttilskuddet Betakaroten Gold.Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
– Med Betakaroten Gold kan jeg få en fin farge fra innsiden i stedet - også om vinteren, sier Madeleine.

Byttet usunn soling med glød fra innsiden

Madeleine har alltid vært en ekte soltilbeder, men i det siste har hun blitt mer bevisst på risikoen ved å sole seg mye. I stedet har hun oppdaget et produkt som tilfører glød uten at hun trenger å tilbringe så mye tid i solen.

– Da jeg var yngre tenkte jeg ikke på at solen kan være skadelig. Jeg har brent meg mange ganger og først nå har jeg innsett hvor farlig det er. Med Betakaroten Gold kan jeg i stedet få farge fra innsiden – også om vinteren.

Swimsuit top, Hair, Water, Glasses, Sky, Smile, Muscle, Sunglasses, Leg
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood

Madeleine opplever at hun får farge fra innsiden med Betakaroten Gold - uten å måtte være i solen.

Anbefales av hudpleiere

Betakaroten Gold anbefales av en rekke hudpleiere. En av dem er Hedda Nordby, kosmetisk sykepleier ved Eger Skin Clinic.

– Betakaroten tilhører familien karotenoider og ved inntak av anbefalt døgndose omdannes det til vitamin A og fargestoffet lagres i kroppen. Det vil skape en mer langvarig, gyllen brun hudtone, forteller hun.

– Som helsepersonell som jobber med huden hver dag, er jeg opptatt av at produkter jeg bruker kommer fra seriøse aktører og at det er sunt for kroppen. For eksempel er jeg glad for at Betekaroten Gold er 100 prosent vegansk, bruker kokosolje fremfor raffinert olje og at kosttilskuddet er utviklet i Norge med strengt lovverk.

Betakaroten Gold inneholder flere vitaminer som er gunstige for huden, som biotin, C- og E-vitamin og kobber.  Hedda oppfordrer til god og sunn hudhelse.

Slik virker Betakaroten Gold

Betakaroten er et antioksidant som finnes i en rekke grønnsaker og planter. Det kraftige fargestoffet lagres i fettet under huden og vil dermed gi en gyllen glød innenfra – uten skjolder eller å måtte ty til usunn soling.

Betakaroten Gold er utviklet av norske Good For Me. Produktet er vegansk og basert på naturlige ingredienser. Selve betakarotenet er hentet fra grønnalger.

Betakaroten kan omdannes til vitamin A, som bidrar til å opprettholde normal hud og spiller en rolle i celledelingen. Betakaroten Gold inneholder flere vitaminer som er bra for huden:

Biotin: Hjelper med å opprettholde normal hud og normalt hår.

Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.

C-vitamin: Bidrar til kroppens egen kollagenproduksjon.

E-vitamin: Beskytter cellene mot oksidativt stress.

People in nature, Human body, Shoe, Leg, Knee, Waist, Thigh, Shorts, Wood, Dress

Slik virker Hair Luxious:

  • Hair Luxious er et multivitamin som består av 25 vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter som er nøye satt sammen for å gi gunstig effekt på håret. Dette er noen av virkestoffene:
  • Biotin: Bidrar til normal hårvekst.
  • Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.
  • Selen og sink: Vedlikeholder håret.
  • B12 og jern: Spiller en rolle i celledelingsprosessen
  • Vegansk
  • Finnes både til ham og henne.

Fakta

Vil du prøve ulike produkter? Good For Me har også flere pakketilbud:

Slik fungerer betakaroten


Betakaroten er et kraftig antioksidant.

Fargestoffet lagres i fettet under huden og vil dermed gi en gyllen glød innenfra.

Kvalitetsstempel at det selges på apotek

Som kostholdsveileder og idrettsutøver er Madeleine nøye med hva hun putter i seg og Betakaroten Gold er et produkt hun stoler på.

– I Norge selges Betakaroten Gold på apotek, og for meg er det et kvalitetsstempel. Jeg kan med sikkerhet vite at det er naturlig og godt. I tillegg er produktet vegansk og ikke testet på dyr, noe som også er viktig for meg.

Betakaroten Gold passer godt inn i Madeleines hudpleierutine med fokus på å pleie huden fra innsiden ved å ha et godt kosthold med mye vitaminer og få i seg nok vann. I tillegg til betakaroten inneholder kapslene også kokosolje som hjelper kroppen til å ta opp fettløselige vitaminer, samt kobber som bidrar til normal hudpigmentering. Det inneholder også biotin, C-vitamin og E-vitamin.

– Jeg er fortsatt nøye med å bruke solfaktor, men Betakaroten Gold har også vitaminer som er bra for huden, sier Madeleine.

Vil du også prøve Betakaroten Gold og få en fin farge til sommeren? Da kan du bestille her og få 40 prosent rabatt på første kjøp.
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood
Rectangle, Wood

Derfor bør du abonnere på Betakaroten Gold:

Betakaroten Gold er ingen mirakelkur. Bare vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter. Kosttilskuddet bør brukes jevnlig og over tid for å gi optimal effekt.

I nettbutikken til Good For Me får du abonnement uten bindingstid.

Da kommer en ny boks i posten hver måned slik at det er lett å holde på de gode rutinene.

Camera accessory, Material property, Liquid, Cosmetics, Fluid, Solution, Drink, Font, Violet

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Good for Me

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)