Annonsørinnhold

Influenser Madeleine Kraiem har brukt Betakaroten Gold i flere år:

– Jeg elsker å møte sommeren med solkysset hud

Snøen smelter og snart er det sommer. Det betyr at lange bukser og tykke gensere igjen skal byttes ut med shorts, skjørt, korte kjoler og stroppeløse topper.

Bein og armer føles vel aldri så selvlysende hvite som når man finner frem sommertøyet eller trekker inn i prøverommet med en henger med nytt badetøy på våren. Men det er faktisk mulig å møte sommeren med litt varmere glød i huden.

Betakaroten kan hjelpe deg som gruer deg litt til å blottlegge hvite legger til sommeren. Her får du svar på noen av spørsmålene du kanskje har om produktet.

Foto: Good for me

Facial expression, Flash photography, Forehead, Cheek, Skin, Chin, Eyebrow, Smile, Eyelash, Iris

Foto: Schibsted Partnerstudio

Mer gyllen hud

Eva Meland hos Beauty Medical Care i Tønsberg er sykepleier med videreutdanning som klinisk spesialist innen estetiske behandlinger. De siste 24 årene har hun jobbet med hud, og hun er bevisst på hva som er bra for huden og ikke.

– De siste to årene har jeg brukt Betakaroten Gold. Betakaroten er en kraftig antioksidant som bidrar til å opprettholde normal hud, og i tillegg inneholder det et fargestoff som lagrer seg i huden, sier hun.

Selv har hun merket at huden er mer gyllen nå enn før hun begynte med Betakaroten Gold.

– Føler meg bra

Influenser Madeleine Kraiem har gjort seg mange av de samme erfaringene som Eva, og hun synes det er godt å kunne møte våren med litt mer farge på kroppen.

– Jeg skal ikke legge skjul på at det å ha solkysset hud allerede i mai får meg til å føle meg ekstra fin. Jeg liker veldig godt å ha en gyllen farge året rundt, og det å føle seg bra, skal man ikke kimse av.

Hun har brukt Betakaroten Gold i fem år, og hun opplever at huden er mer mottakelig for sol enn den var tidligere. Brunfargen blir også dypere raskere.

Sun hat, Smile, Plant, Shoulder, Daytime, Sunlight, Cap, Thigh, Sky

Foto: Madeleine Kraiem

En ekstra boost

Madeleine har brukt Betakaroten Gold mer eller mindre sammenhengende disse årene, og hun har kun sluttet i korte perioder om vinteren. Da har hun opplevd at huden blir mer blass.

– Det varierer selvfølgelig fra person til person hvor fort man får gyllen farge når man bruker Betakaroten, men selv blir jeg relativt mørk etter kun et par dager i solen. 

Huden responderer raskt på solstråler, og Betakaroten Gold gir henne en ekstra boost.

– Jeg er veldig fornøyd med at jeg ikke trenger like mye soleksponering for å få en fin brunfarge som jeg gjorde tidligere, og det er fint at fargen holder seg lenger og jevn hele året.

Madeleine Kraiem

Her svarer Eva Meland på tre ting du kanskje lurer på om betakaroten:

1. Blir man brun hvis man tar Betakaroten Gold?

– Man blir ikke direkte brun av betakaroten, men man får en mer gyllen hudtone. Du må imidlertid huske å bruke solfaktor selv om du bruker kosttilskuddet, for det beskytter ikke mot solbrenthet, sier Eva.

2. Hvor raskt kan man merke forskjell på hudtonen?

– De fleste går på Betakaroten Gold en måneds tid før de har full effekt. Ta to tabletter om dagen, sier Eva.

Hun syns brunfargen sitter lenger og blir jevnere etter at hun begynte å bruke Betakaroten Gold.

– Man får rett og slett et freshere utseende uten å utsette huden for skadelige UVA- og UVB-stråler, sier hun. 

3. Hvordan virker egentlig betakaroten?

– Betakaroten er en antioksidant som omgjøres til vitamin A i huden. Dette vitaminet bidrar til å opprettholde normal hud. Betakaroten inneholder også vitamin E, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, samt C-vitamin som bidrar til normal dannelse av kollagen og hudens normale funksjon, sier hun.

Snakk med legen

Eva understreker at det er viktig å ta en prat med legen før du begynner å ta betakaroten, hvis du bruker faste medisiner.

– Det er viktig for å forsikre seg om at kosttilskuddet ikke påvirker legemidlene du bruker, sier hun og legger til at røykere og lungesyke frarådes å bruke kosttilskudd med betakaroten.

– Gravide og ammende skal også konferere med legen sin før oppstart, sier hun.

Vitamin E

Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Betakaroten

Dette er et kraftig fargestoff som lagres i fettet i underhuden. Det er også en antioksidant, som omdannes til vitamin A i kroppen. 

Vitamin C

Vitaminet bidrar til normal kollagendannelse, som er viktig for hudens normale funksjon. 

Vitamin A 

En fettløselig vitamin som lagres i leveren. Vitamin A hjelper til med å opprettholde normalt syn og normal hud.

Biotin

Biotin bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår. Dette næringsstoffet spiller også en rolle i makronæringsstoffskiftet og energiproduksjonen. 

Dette inneholder Betakaroten Gold:

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Good For Me

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2023 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies).