Annonsørinnhold

Gjør som tusenvis av nordmenn:

Åtte gylne grunner til hvorfor du bør kickstarte våren med

Font
Camera accessory, Personal care, Brown, Liquid, Fluid, Font
Brown, Liquid, Bottle, Fluid, Drink

Det er endelig varmere, men fortsatt må vi vente en stund på sommeren. Heldigvis finnes det gode løsninger mot bleke ben og ansikt.

Vi har samlet åtte gode grunner til hvorfor du bør investere i brun-uten-sol-favoritten Betakaroten Gold.

Julie Kippersund Bratland

– Å ha litt farge gjør at man ser friskere ut. Brunfargen gjør også at jeg føler jeg kan gå med hva jeg vil av snitt, farger og tekstiler – uansett årstid.

1

Marita Steinsvik

– Jeg har testet mange merker, men fikk egentlig ikke særlig effekt før Betakaroten Gold. Den er bare wow! Jeg bruker det hele året.

2

Silje Amlien

– Jeg synes at jeg blir raskere brun og at jeg får en dypere og jevnere farge. Jeg merker effekten ganske raskt ved at huden blir litt mer gyllen. Å ha glød gir en liten boost gjennom året.

3

Tonje Worren

– Betakaroten er et mye bedre og sunnere alternativ enn solarium. I tillegg trenger man ikke ligge i solen hele dagen for å bli brun.

4

Sigrid Tranaas

– Man føler seg så fresh med litt farge i fjeset og på kroppen. Jeg bruker mindre sminke og føler med sunnere. Før pleide jeg å komme sommerfargen i forkjøpet med solarium, men det har jeg sluttet helt med. Nå bruker jeg kun betakaroten.

5

Madeleine Kraiem

–  Jeg merker at brunfargen holder seg lenger, og er jevn året rundt. Jeg blir heller ikke like lys om vinteren som jeg pleide, og vil si at produktet passer for alle hudtyper, uansett om du er lys eller mørk.

6

Beate Bolme

– Det er desidert det beste produktet på markedet etter min mening. Jeg blir fort rød, men ettersom jeg tar Betakaroten Gold får jeg en fin brun hud. Jeg er superfornøyd!

7

Chanel Merai

– Det er dessverre sånn at soleksponering står for omtrent 90 % av den ytre aldringen av huden. Derfor er jeg så glad for å ha oppdaget betakaroten, som gjør at jeg ikke må sole meg like mye for å få en jevn farge.

7

Turid-Helen Marthinsen

– Jeg har alltid slitt med å få farge på beina, men nå blir jeg brun også. Man blir ikke gul, som mange tror. Jeg føler at jeg bare får bare mer av min egen farge og at den er litt mørkere enn før.

8

Henriette Aasberg

Henriette tok Betakaroten Gold før en lengre ferie:

– Jeg følte det ga meg en jevn brunfarge som holdt lenge etter jeg kom hjem, sier hun.

10

Ofte stilte spørsmål om Betakaroten Gold

Hva er betakaroten?
Betakaroten er et fargepigment og en kraftig antioksidant. Betakaroten finnes for eksempel i en rekke frukt og grønnsaker, spesielt de med en rød/oransje farge (gulrot, søtpotet osv). En av de beste betakarotenkildene utvinnes fra en type alge som heter Dunaliella salina. Denne algen produserer store mengder betakaroten av seg selv, og er kilden vi bruker i Betakaroten Gold.
Kjøp Betakaroten Gold her
Kan jeg bli gul av å bruke betakaroten?
Betakaroten farger huden. I små/middels doser vil man få en gyllen hudfarge. Et svært høyt inntak av betakaroten kan gi en mer gulaktig hudfarge. Våre betakarotenprodukter inneholder ikke slike store mengder. Fun fact: Grunnen til at flamingoer har en så knall rosa/oransje farge er at de spiser svært store mengder alger som blant annet inneholder betakaroten. Men slapp av, det er ingen fare for at du blir seende slik ut!
Kjøp Betakaroten Gold her
Får jeg bedre hud av betakaroten?
I kroppen omdannes betakaroten til vitamin A, som blant annet bidrar til å opprettholde normal hud. Vitamin A er også mye brukt i ulike hudpleieprodukter. I tillegg inneholder produktet biotin som bidrar til normal hud, samt vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse.
Kjøp Betakaroten Gold her
Hvor lang tid tar det å merke effekt?
Dette vil variere fra person til person, men de fleste oppgir at de merker effekt etter 3-4 ukers bruk.
Kjøp Betakaroten Gold her
Er det noen bivirkninger?
Det er ingen kjente bivirkninger av å ta betakaroten i små mengder. Bivirkninger kan oppstå hvis du inntar langt over daglig anbefalt dose.
Kjøp Betakaroten Gold her
Betakaroten Gold
For dyp brunfarge
Betakaroten Gold er utviklet for å gi deg en sunn og naturlig sommerglød hele året. Dette er en av Norges favoritter innen kosttilskudd!
Kjøp Betakaroten Gold her →
Betakaroten Gold
For dyp brunfarge
Betakaroten Gold Black Edition en oppgradert og sterkere variant av bestselgeren Betakaroten Gold. Utviklet for å gi deg en sunn og naturlig sommerglød hele året.
Kjøp Betakaroten Gold Black →
Betakaroten Gold
Gummies for dyp brunfarge
Betakaroten Gold Gummies med smak av herlig mango og frisk sitrus er et smakfullt alternativ til Betakaroten Gold i kapselform.
Kjøp Betakaroten Gold Gummies →
Hair Luxious for henne
For sunnere og sterkere hår
Alt trenger næring for å vokse, og håret ditt er ikke noe unntak. Derfor har vi laget Hair Luxious – et produkt proppfullt av vitaminer og næringsstoffer som bidrar til at håret ditt vokser optimalt. Nå med ny look!
Kjøp Hair Luxious her →
Hair Luxious for han
For sunnere og sterkere hår
Alt trenger næring for å vokse, og håret ditt er ikke noe unntak. Derfor har vi laget Hair Luxious – et produkt proppfullt av vitaminer og næringsstoffer som bidrar til at håret ditt vokser optimalt.
Kjøp Hair Luxious her →
Vegamin C
For et godt immunforsvar
Tyggbar vitamin C tablett med en herlig smak av frisk appelsin.
Kjøp Vegamin C her →
Good Sleep
For god søvn
Nyheten Good Sleep bygger på en skreddersydd formula utviklet for å redusere innsovningstiden din. Inneholder melatonin og ekstrakter fra kamille, humle og sitronmelisse.
Kjøp Good Sleep her →
Gesture, Rectangle, Sleeve

Naturens kraft

For dyrevelferd

Vegansk

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Good for Me

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)