Annonsørinnhold

Treningsfrue om Betakaroten Gold:

– Jeg elsker brunfargen jeg får – spesielt om sommeren

Betakaroten Gold er blitt svært populært de siste årene. En av dem som anbefaler tilskuddet, er Camilla Aastorp, også kjent som Treningsfrue.

«Treningsfrue» om Betakaroten Gold:

«Kickstarter» brunfargen

«Treningsfrue» er ikke i tvil om hvilket produkt hun velger for å få glød nå som våren nærmer seg.

Mange kjenner «Treningsfrue», eller Camilla Aastorp Andersen, som en sunn og inspirerende treningsprofil. Hun har i flere år brukt Betakaroten Gold fra norske Good For Me for å gi huden en gyllen tone innenfra og er veldig fornøyd med effekten.

–Jeg synes jeg får en fin og gyllen farge, spesielt i kombinasjon med sol. Jeg opplever at jeg blir raskere brun enn tidligere og liker fargen veldig godt. Det er også positivt at produktet er vegansk og ikke testet på dyr. I tillegg bruker de kokosolje fremfor raffinert olje, sier Camilla. 

I Betakaroten Gold er kilden til betakarotenet helt naturlig og hentet fra grønnalger.

– Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla.

Betakaroten fremfor solarium

Treningsprofilen er veldig bevisst på å bruke solkrem året rundt. Ettersom hun ikke lenger bruker solarium, er betakaroten et alternativ som fungerer godt for henne.

– Huden blir gyllen. På sommeren opplever jeg at jeg får raskere farge. Det gjør at jeg ikke trenger å oppholde meg så mye i solen som jeg kanskje ellers ville gjort. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med produktet, sier hun.

Camilla Aastorp Andersen

Kosmetisk sykepleier, Mariam Larsen, er opptatt av at kundene hennes skal beskytte huden året rundt. Dette er spesielt viktig inn mot våren og sommeren, når solen kommer for fullt. Hun anbefaler å unngå lang steking i solen så raskt den dukker opp, men heller gå for solbeskyttelse og antioksidanter i form av betakaroten.

– Slik får du en gradvis tilvenning til solen og dermed en sunn og varig brunfarge, sier hun.

Lip, Eyelash, Smile, Lipstick, Sleeve, Makeover
Facial expression, Flash photography, Forehead, Cheek, Skin, Chin, Eyebrow, Smile, Eyelash, Iris

Foto: Schibsted Partnerstudio

Positiv effekt på huden

– Det viktigste er solbeskyttelse og antioksidanter. Jeg anbefaler både antioksidanter som et serum under solkremen, i tillegg til antioksidanter i form av kosttilskudd.

Betakaroten er en antioksidant, som omdannes til vitamin A i huden. Vitamin A er en av de viktigste ingrediensene når det kommer til hud da den har flere positive effekter. Enkelt forklart så beskytter antioksidanter mot frie radikaler som dannes av blant annet UV-stråler. Disse frie radikalene kan føre til solskader og tidlig aldring, forklarer hun.

Kan brukes året rundt

Betakaroten er et produkt som med fordel kan brukes gjennom hele året, ifølge Larsen.

Siden dette er et fargestoff som lagres under huden, vil det gi en fin farge og glød til huden.

– På vinteren føler man seg kanskje litt ekstra gusten i huden. Da vil dette være et godt og sunt alternativ til solarium. Jeg vil oppfordre alle til å unngå bruk av solarium da dette er ekstremt skadelig for huden, understreker hun.

Selv går hun aldri ut av døren uten solkrem, men får likevel en fin brunfarge. Hun opplever at hun blir mye raskere brun om sommeren med betakaroten enn før når hun ikke brukte det.

– Mange tror at dersom man bruker høy solfaktor, så blir man ikke brun, men dette er helt feil. Man får heller en «sunn» brunfarge, som varer lenger, påpeker hun.

Betakaroten Gold selges i en rekke salonger over hele landet, i tillegg til Vitusapotek og Apotek 1 og i Good For Mes egen nettbutikk.

Her er Mariam Larsens beste soltips for «kickstart» av vår- og sommersesongen:

1. Solkrem, helst faktor 30 - 50.

2. Antioksidanter på huden.

3. Betakaroten.

Snakk med legen

Eva understreker at det er viktig å ta en prat med legen før du begynner å ta betakaroten, hvis du bruker faste medisiner.

– Det er viktig for å forsikre seg om at kosttilskuddet ikke påvirker legemidlene du bruker, sier hun og legger til at røykere og lungesyke frarådes å bruke kosttilskudd med betakaroten.

– Gravide og ammende skal også konferere med legen sin før oppstart, sier hun.

4. Drikk masse vann og bruk en god fuktighetskrem, så holder fargen seg fin lengre.

5. Dersom du skal sole deg, gjør dette når solen ikke er på sitt sterkeste. Begrens solingen og påfør solbeskyttelse annenhver time.

6. For all del unngå solarium. Du vil takke deg selv for dette senere i livet.

Vitamin E

Vitamin E bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Betakaroten

Dette er et kraftig fargestoff som lagres i fettet i underhuden. Det er også en antioksidant, som omdannes til vitamin A i kroppen. 

Vitamin C

Vitaminet bidrar til normal kollagendannelse, som er viktig for hudens normale funksjon. 

Vitamin A 

En fettløselig vitamin som lagres i leveren. Vitamin A bidrar til å opprettholde normalt syn og normal hud.

Biotin

Biotin bidrar til å opprettholde normal hud og normalt hår. Dette næringsstoffet spiller også en rolle i makronæringsstoffskiftet og energiproduksjonen. 

Material property, Liquid, Fluid, Orange, Wood, Rectangle

Dette inneholder Betakaroten Gold:

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Good For Me

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2023 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies).