Annonsørinnhold

Foto: Mats Hjelmeland

– Det er desidert det beste produktet på markedet etter min mening. Jeg er superfornøyd! sier influenser Beate Bolme.

Inntak av Betakaroten Gold er sunnere enn å sole seg og langt enklere enn å bruke spraytan eller smøre seg inn med selvbruningsprodukter. Produktet gir deg brunfargen innenfra fordi betakaroten er et naturlig fargestoff som legger seg i hudens fettlag.

Det som skiller Betakaroten Gold fra lignende produkter er den unike sammensetningen av naturlige ingredienser.  

Selve fargestoffet betakaroten er hentet fra grønnalgen dunaliella salina, i tillegg inneholder også kapslene kobber og kokosolje. Kobberet bidrar til normal hudpigmentering, mens kokosoljen bidrar til at kroppen din tar opp mer av betakarotenet.

De tre mote- og skjønnhetsinfluenserne Henriette Aasberg (24), Beate Bolme (22) og Silje Dillan (24) føler at Betakaroten Gold gir dem en gyllen og jevn farge.

VARIG OG JEVN FARGE: Henriette Aasberg (t.v.), Beate Bolme (t.h.) og Madeleine Kraiem (midten) er alle klare for sommeren.

Har aldri vært så brun

Beate Bolme (22) har sensitiv hud, og har brukt produktet i tre år, både sommer som vinter:

– Det er desidert det beste produktet på markedet etter min mening. Jeg blir fort rød, men ettersom jeg tar Betakaroten Gold får jeg en fin brun hud. Jeg er superfornøyd!

Madeleine Kraiem er også en som inspirerer andre ved å dele inspirerende livsstilsbilder gjennom egen blogg og på Instagram.

På nesten alle bilder har hun solkysset hud, og Madeleine forteller at hun har brukt Betakaroten Gold daglig i cirka fem år.

– Jeg merker at brunfargen holder seg lenger og er jevn året rundt. Jeg blir heller ikke like lys om vinteren som jeg pleide.

Med anbefalt dose har Madeleine også erfart at huden har blitt mer gyllen.

– Jeg har aldri sett at noen jeg kjenner blir gule av det, men jeg opplever derimot en jevnere hudtone, sier hun.

Henriette Aasberg (24) fikk øynene opp for produktet før hun skulle på en lang ferie til Australia, Singapore og Thailand vinteren 2018. Hun startet med Betakaroten Gold en måneds tid før avreise:

– Jeg følte det ga meg en jevn brunfarge som holdt lenge etter jeg kom hjem, sier hun.

Få et ekstra introduksjonstilbud:


– Veldig god erfaring

En annen influenser som sverger til produktet, er Treningsfrue, eller Camilla Aastorp Andersen. Hun er en sunn og inspirerende treningsprofil, som i flere år har brukt Betakaroten original fra Good For Me, men gikk for to år siden over til produsentens nye produkt, Betakaroten Gold.

– Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla.

Betakaroten Gold er utformet med en vegansk softgel, og kilden til betakarotenet er helt naturlig og hentet fra grønnalger.

– Jeg synes jeg får en fin og gyllen farge, spesielt i kombinasjon med sol. Jeg opplever at jeg blir raskere brun enn tidligere og liker fargen veldig godt. Det er også positivt at produktet er vegansk og ikke testet på dyr. I tillegg bruker de kokosolje fremfor raffinert olje, sier Camilla.


SUNN PROFIL: Jeg har de siste årene hatt veldig god erfaring med Betakaroten Gold, og produktene er så bra at jeg ikke ser noen grunn til å bytte produsent, sier Camilla Aastorp Andersen.


Anbefalt av hudpleiere

Betakaroten Gold selges også hos flere anerkjente norske spa- og hudpleieklinikker.

– Betakaroten tilhører familien karotenoider og ved inntak av anbefalt døgndose omdannes det til vitamin A og fargestoffet lagres i kroppen. Det vil skape en mer langvarig gyllen brun hudtone, forteller Hedda Nordby, kosmetisk sykepleier ved Eger Skin Clinic og fortsetter:

– Som helsepersonell som jobber med huden hver dag, er jeg opptatt av at produkter jeg bruker kommer fra seriøse aktører og at det er sunt for kroppen. For eksempel er jeg glad for at Betekaroten Gold er 100 prosent vegansk, bruker kokosolje fremfor raffinert olje og at kosttilskuddet er utviklet i Norge med strengt lovverk.

Hedda oppfordrer til god og sunn hudhelse.

Næring til huden innenfra

Hedda understreker at selv om hun jobber som sykepleier innenfor den estetiske bransjen, handler det ikke bare om utseende:

– Tvert imot! Jeg er opptatt av å spre budskapet om at det er en investering å ta vare på seg selv. Fokuset mitt er god og sunn hudhelse.

Og det kan Betakaroten Gold bidra til, ved å gi næring og glød uten å måtte eksponere huden for solstråler.Bytt ut soling med betakaroten

Solen er som kjent både kroppens venn og fiende. Den gir oss D-vitamin som kroppen trenger, men også UVA- og UVB-stråler som kan være skadelige.

– Solen påskynder hudens aldringsprosesser, noe som leder til at huden føles mer slapp, får flere rynker og pigmentforandringer. Soleksem og solforbrenninger dukker opp i huden. I verste fall godartet eller ondartet kreft. Når huden utsettes for mye sol, blir C-vitaminet som forekommer naturlig i hudoverflaten, brutt ned, forteller Hedda.

Hennes viktigste råd er å beskytte huden mot den skadelige strålingen.

– Mitt budskap er at det er lettere å forebygge og beskytte huden enn å reparere den, sier hun.

Betakaroten Gold inneholder flere vitaminer som er gunstige for huden, som biotin, C- og E-vitamin og kobber.


*Prøv i 1 mnd for kun 179,- så abonnement uten binding, levering hver 2. mnd (299,-/mnd)

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Good for Me

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)