Norges kjipeste uterom er kåret:
– Det betyr mer enn dere aner

FINN shopping jaktet nylig Norges kjipeste uterom, der de lovet bort tidenes sommergave: splitter nye utemøbler til en verdi av 50.000 kroner. Nå er vinneren kåret.

– Dette er nesten for godt til å være sant, utbryter Adélie Dorseuil. Hun er styremedlem i Søndre Nordstrand rideklubb, som kom seirende ut av FINN shoppings konkurranse.

I bydelen Søndre Nordstrand, lengst sør i hovedstaden, ligger Lofsrud gård idyllisk til. Her bor 40 hester, og det drives blant annet ridekurs og rideleir i regi av Søndre Nordstrand rideklubb. Dorseuil forteller om jenter, både barn og ungdom, som tilbringer all sin fritid på gården.

– Dette betyr mer enn dere aner. Spesielt nå i skoleferien, når jentene henger rundt her fra tidlig til sent. De bor jo nesten her om sommeren.
Adélie Dorseuil

– Her har vi kursdeltagere med stort aldersspenn. De yngste rytterne våre er 3 år og den eldste rundt 60 år. Vi er et samlingspunkt for veldig, veldig mange, forteller Dorseuil.

Se den enorme forvandlingen av uteplassen til rideklubben i videoen:

Hoppende glade

– Hva er det du sier? Har vi vunnet? Nå vet jeg om mange som blir hoppende glade, istemmer Lene Bang-Johansen.

Hun er en del av sponsor-gruppen til Søndre Nordstrand rideklubb.

Styret i klubben har lite midler, og finansierer blant annet driften av klubben ved hjelp av kiosksalg. I vår gikk de i gang med en diger dugnad for å forsøke å trylle frem en hyggelig uteplass blant grushauger og gresstuster utenfor stallen, slik at klubbens medlemmer skulle få et sted å slappe av mellom ridetimer og tunge arbeidsoppgaver.

– Dette er helt fantastisk, og noe vi aldri ville fått til på egenhånd. Et tjuetalls personer, både voksne og barn, stod på for fullt i flere dager for å gjøre det trivelig her. Da vi omsider var ferdig var det helt tomt for midler til noe som helst, og vi var i gang med å tråle FINN torget i kategorien «gis bort», da vi plutselig så den kule konkurransen til FINN shopping, forteller Bang-Johansen.

Verdig vinner

– Over 800 bidrag kom inn i konkurransen. Det finnes åpenbart mange kjipe uterom rundt om i Norge, sier Anett Nylander, som leder den nye satsningen FINN shopping.

Hun legger til at det var vanskelig å kåre en vinner.

– Helst skulle vi delt ut hundrevis av lastebillass med møbler og gledet enda flere. Men vi synes det er veldig hyggelig at vi nå kan avsløre at Søndre Nordstrand rideklubb stakk av med seieren.
Anett Nylander, FINN shopping

INVITERTE TIL FEST: Den nye uteplassen ble feiret med brus- og kakeservering fra kioskvinduet på Lofsrud gård. Foto: VG PARTNERSTUDIO

INVITERTE TIL FEST: Den nye uteplassen ble feiret med brus- og kakeservering fra kioskvinduet på Lofsrud gård. Foto: VG PARTNERSTUDIO

Vedlikeholdsfritt og robust

For å gjøre uteplassen ekstra fin og vinneren ekstra fornøyd fikk FINN shopping hjelp av to profesjonelle stylister til innredning av den store, tomme uteplassen.

– Vi vektla to ting da vi valgte møbler og styling til Søndre Nordstrand rideklubb. Dette skulle være en sosial uteplass for jentene, og den måtte innredes med møbler som tåler å stå ute, sier Ane Hagen, interiørstylist i stylingbyrået Hagen og Bryhn.

Hun forteller at stort sett alle møblene er i aluminium, og dermed enkle å flytte rundt etter behov. I tillegg tåler de å stå utendørs hele året.

Ta en kikk på utvalget av hagemøbler hos FINN shopping her.

– Dette er holdbare produkter som rideklubben kan nyte godt av i årevis.
Ane Hagen, interiørstylist.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
© VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør

Annonsørinnhold
VG Partnerstudio

Dette er et kommersielt samarbeid mellom VG Partnerstudio og Finn. Dette er innholdsmarkedsføring, og ikke journalistikk. VG Partnerstudio er en satsning underlagt VG som leverer innhold etter VGs kvalitetskrav og redaktøransvar, men innholdet er laget av innholdsprodusenter utenfor redaksjonen. VGs redaksjon har ingen rolle i dette samarbeidet. Derfor er VGs redaksjonelle produkt helt upåvirket av dette samarbeidet.