Annonsørinnhold

– Med Extra sparer jeg penger på juleforberedelsene

Slik unngår Pengesnakk-Lise førjulsstresset:

Med Extras store utvalg og gode tilbud, og med smarte lister og planlegging sparer Lise både tid og penger i førjulstiden.

PRODUSERT AV SCHIBSTED PARTNERSTUDIO FOR EXTRA

Pengesnakk-gründer Lise Vermelid Kristoffersen er superspareren som brenner for personlig økonomi. Både via sine 60.000 følgere og som småbarnsmamma vet hun godt at julestresset kan påvirke både planlegging og økonomi, og har selvfølgelig en slagplan for å spare penger også i adventstiden. I den planen finner du Extra.

– Det som stjeler mest penger, er julestresset, sier Lise Vermelid Kristoffersen.
Terrestrial plant
Terrestrial plant
Terrestrial plant, Twig, Evergreen, Tree

Skaff deg oversikt

– Rekker du ikke å planlegge, blir det fort til at du må ty til siste liten-løsninger. Har du oversikt over når det er pepperkakebaking, hva man trenger til Lucia-feiring, hvor mange som kommer p�� grøtfesten og hva som skal serveres i jula, blir det enklere å handle inn kun det du trenger i god tid, så man kan følge tilbudene og ta mer økonomiske valg, sier Lise.

Et av de viktigste valgene Lise og familien gjør når det kommer til dagligvarehandelen, er å handle på Extra.

– Xtra-serien er hovedgrunnen til at vi sparer penger på dagligvare. Vi har byttet ut mange produkter med denne serien. Og Xtra-serien duger også til jul! Hvorfor betale mer enn man må i en måned med mange utgifter? spør Lise.
Terrestrial plant
Terrestrial plant, Twig, Evergreen, Tree
Font
Terrestrial plant

Xtra-serien gjør julehandelen billig!

Velger du Xtra-serien når du handler, velger du også vårt billigste alternativ. Serien består av 200 varer, både til julebrunsjen, julemiddagen og alle hverdagsmåltider imellom!

I flere år har gründeren gitt gode råd til hvordan man best styrer økonomien i det daglige. Og i tillegg til å velge blant de 200 produktene i Xtra-serien, har Lise flere tips til hvordan du kan spare tid og penger på julehandelen:

Lises beste sparetips til julen

Skriv liste over alt som trengs, og sjekk hvilke varer Extra har pristak på.

Med økte priser er det en trygghet og forutsigbarhet i pristak.

Sammenlign kilospriser.

2.

Vit hva du skal i julen, og hvor mange måltider og personer du trenger å handle inn til.

1.

Handle inn det med god holdbarhet et par uker før jul. Tørrvarer, stearinlys, vaskemidler, bakervarer. Da har du bedre oversikt og tid du når du handler inn det siste, og kommer unna med en mindre handlekurv.

4.

Handle inn tidlig. Da fordeler du kostnaden over tid, får bedre oversikt, mulighet til å benytte tilbud noen uker før jul, og det blir mindre stress.

3.

Se alltid etter 2-for-tilbudene hver eneste uke. Det er lett å følge med på hvilke varer som er på tilbud. Extra-butikkene er veldig flinke til å merke tilbudene med hyllemarkører.

6.

Skriv handleliste etter hva som ligger sammen i butikken. Alt frukt og grønt etter hverandre på listen, og kjølevarer sammen, gjør at du slipper å løpe frem og tilbake. Da får du gjort unna julehandelen mer effektivt.

5.

Terrestrial plant
Terrestrial plant

2-for-tilbud:

2-for-tilbudene hos Extra er ypperlig for deg som vil spare mer på det du trenger mye av. Hos Extra finner du 2-for-tilbud på en rekke varer – både mat, kos og rengjøring. Se etter 2-for-merket i butikk, og gjør det billig!

Material property, Font
Terrestrial plant
Font, Logo, Text, Red

Smakfull fruktjuice er en fast gjest på de lange, hyggelige julefrokostene. Denne uken er det 2-for-tilbud på deilig juice fra Coop-serien.

Billigmiddag redder uken

Extra har også et tips som kan redde hverdagen mellom grøtfester og avslutninger. Planlegg hverdagsmåltidene i god tid på forhånd, og bruk Billigmiddag-tilbudene hos Extra som middagsplanlegger. Da har du fire ulike middager hver uke allerede i boks, og sparer 20 prosent på proteinet i de enkle og raske oppskriftene.

Extra - såklart.

For Lise er det ingen tvil hvor hun tar julehandelen.

Billigmiddag

Extra hjelper deg å planlegge billige hverdagsmiddager i førjulen, så du får en ting mindre å tenke på, samtidig som du sparer penger. Velg mellom fire proteiner og de enkle oppskriftene som følger med - og bruk handlelisten. Dermed er sunn og variert Billigmiddag på mandag, tirsdag, onsdag og torsdag i boks, og du kan bruke tid og krefter på andre ting.

Font
– Extra hjelper meg i hverdagen og i førjulstiden fordi jeg får tak i mange ting på ett sted. Jeg synes rett og slett også at jeg har mer plass til å tenke i de romslige Extra-butikkene, og de har gode priser og et bedre utvalg av varer jeg bruker. Det varierer litt fra butikk til butikk, men man kan til og med få kjøpt julegaver hos Extra, sier Lise, med lave førjulsskuldre.
Terrestrial plant

Handle inn julens drikke med lang holdbarhet i god tid før jul. Xtra-juicen smaker like utmerket, og julebrusen fra Coop gir like mye julestemning som du sparer penger.

Xtra-serien gjør også julevasken billigere. 

– Det blir jul selv med støv på listene. Bryt det du ønsker å få ut av julevasken ned i mindre oppgaver, så blir det mer overkommelig, sier Lise.

Skap julestemning med klementiner og appelsiner. Du får 11 prosent frukt- og grøntbonus hos Extra.

Font
Font
Material property, Font
Font
Font

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Coop

Til toppen

Font, Logo, Text, Red
Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)