natural oak.jpg

Oppgradere hytta i sommer? 

Slik velger du riktig stil til hyttekjøkkenet

Produsert av VG Partnerstudio

TIPS!

Velg bilder som viser tydelige karakteristiske trekk for stilen du vil oppnå. Tenk også på komposisjon og balanse i kollasjen. Det kan gi deg en pekepinn på hvor mye farge du vil tilføre eller hvilke materialer som blir fint å kombinere.

Er tiden inne for å gi hyttekjøkkenet en liten oppfriskning?

Mange hytteeiere kvier seg kanskje for å bytte ut det knirkende furukjøkkenet fra 70-tallet, i frykt for at moderne løsninger skal gå på bekostning av hyttas personlige preg. I tillegg har hytter ofte begrensninger når det kommer til plass og mulighet for hvitevarer.

Epoq har gjort det til sin oppgave å gjøre det enkelt for deg å velge det riktige kjøkkenet på hytta, uansett størrelse og stil. Du kan selv tegne hyttekjøkkenet ditt digitalt eller med Epoqs kjøkkeneksperter i butikk slik at løsningene skreddersys etter både smak, plass og behov.

Fjell, sjø, land og strand: Elkjøp er der du er i sommer, og som Elkjøps egen kjøkkenleverandør tilbyr Epoq levering og montering over hele landet – også på hytta di. Bestill hyttekjøkkenet i ditt lokale varehus og få det levert på hytta.

Det finnes mange muligheter når det kommer til valg av farger, stiltyper og materialer. Bli inspirert og finn stilen som passer hytta under, eller start din egen kjøkkenreise hos Epoq her.

Landlig stil

Mange, velvalgte detaljer er typisk for den landlige stilen. Kjøkkenfronter og lister med utskjæringer, eller håndtak med forseggjorde detaljer fungerer som utsmykninger på kjøkkenet.

Velg gjerne møbler med avrundede former, og tillatt deg selv litt mer pynt og gjenstander på benken - det fremhever nemlig stilen du er ute etter, og lar deg beholde hyttas personlig preg.

Om du ønsker en mer tidsriktig landlig stil, kan du enkelt velge moderne elementer, som vil gi kjøkkenet ditt et renere design.

Benkeplater i stein eller behandlet massivt tre forsterker uttrykket. Kompositt og laminat er rimeligere alternativer.Heritage_Classic_White-K06Asurface_detail_01694_V21.jpg
Heritage_Classic_White-K06AFull_view_with_people_02077_21.jpg
heritage 3.jpg

Epoq Heritage Classic White

lav_K4B_Full_view_of_kitchen_without_people_00225.jpg

Heritage-serien:

Perfekt for sommerhytta, men like relevant på fjellet: Med sin
romantisk landlige stil med vekt på sjarm og tradisjoner, er Heritage-serien som skapt for rolige dager på hytta.

I tillegg byr serien på smarte
og dekorative oppbevaringsløsninger til hytter med begrenset plass.

Kjøkkenmodellen finnes i klassisk hvit og lys grå.

Les mer om Heritage-serien her


Epoq Heritage Classic White

skap-ditt-kjkken_3.png

Tips!

Hold orden på ledningene med en praktisk back flip-kontakt integrert i benkeplaten. Denne kan også enkelt monteres i kjøkkenet du har.

Heritage 5.jpg
front.png
kitchenaid.png
Carrara-Marble-epoq-nature-stone147044.jpg
knott.png
blandebatteri.png

1. EPOQ ALLMO GREY, Pris: Fra 129,-. 2. GROHE CONCETTO MED UTTREKSSDUSJ, Pris: 1565,-. 3. MARMOR CARRARA, Pris: Fra 2500,-. 4. EPOQ CONTI HÅNDTAK, Pris: 59,-. 5. KITCHENAID ARTISAN KJØKKENMASKIN, Pris: 4319,-.

1.

2.

3.

4.

5.

Nordisk stil

Et nøkkelord for nordisk stil er skandinavisk funksjonalisme, rene former i design, med enkle og elegante detaljer.

En gjennomført nordisk stil har kun ting på benken som har en viktig funksjon, eller som forsterker stilen. Tenk derfor enkelt når du møblerer og dekorerer.

Bruk av lyse tresorter og veggfarger i en lys base har lenge vært et kjennetegn for denne stilen, men husk at en kontrastfarge som sort vil forsterke helheten.

Den industrielle nordiske stilen gir et mer rustikt uttrykk, perfekt for hytta. Lek deg med organiske materialer, eller test ut skiferimitasjon i kompaktlaminat.

lav_POQ_8781.jpg
lav_EPOQ_8771.jpg
Skjermbilde 2019-09-02 kl. 16.25.49.png

Kompaktlaminat Metallic Black,

Blandebatteri: Grohe Essence Super Steel
Vask: Franke PPX

lav_K4B_Full_view_of_kitchen_without_people_00225.jpg

Shaker-serien

Shaker-serien kan sies å passe i enhver hytte takket være kjøkkenets rene uttrykk, som enkelt lar seg forme av personlig smak og detaljer. Med sine innrammede fronter og rene, rette linjer er dette kjøkkenserien som best forener det klassiske og det moderne.

En stilren og tidløs serie med fokus på enkelhet og bærekraft. Smart oppbevaring og integrerte løsninger skaper orden og utnytter plassen godt.

Kjøkkenmodellen finnes i naturlig hvitvokset eik, grå, klassisk hvit.

Les mer om Shaker-serien her

Natural oak 2.jpg
skap-ditt-kjkken_3.png

Tips!

Går du for et nøytralt og stilrent kjøkken, gir det gode muligheter til å leke seg med kule, overraskende farger ellers i rommet.

krus-kobber.png
krus-kobber.png
61Uptb5-JrL._SX425_.png
googlehome.png
googlehome.png

1. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 2. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 3. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 4. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 5. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-.

1.

2.

3.

4.

5.

krus-kobber.png
krus-kobber.png
61Uptb5-JrL._SX425_.png
googlehome.png
googlehome.png

1. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 2. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 3. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 4. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 5. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-.

1.

2.

3.

4.

5.

Minimalistisk stil

Integra_White_21.jpg

Innovative løsninger og spennende materialbruk beskriver en moderne stil. Husk at «less is more». Inspirasjonen er hentet fra japansk design, med rene linjer og overflater, og beskjeden bruk av farger. 

Et minimalistisk moderne kjøkken gir en ryddig hytte, siden små gjenstander og detaljer er ryddet bak smarte oppbevaringsløsninger. 

Funksjoner som håndtak er integrert i designet, komposisjonen i løsningen er ofte inspirert av geometriske former, og kjøkkenet får være et designelement i seg selv.

Av fronter bør du velge lakkerte, nøytrale farger eller høyglans. Et imponerende alternativ er eksklusiv valnøtt eller svart ask, kombinert med en benkeplate i Quartz Carrara, akryl eller keramikk.

lav_K1B_integrated_drawers_in_tall_cabinet_00121.jpg

Epoq integrerte skuffer

lav_K4B_Full_view_of_kitchen_without_people_00225.jpg

Integra-serien

Integra er et utpreget minimalistisk kjøkken, med sine rene flater og rette linjer. 

Serien lar deg utnytte alle skuffer og skap til det fulle, slik at du får plass til alt og lettere kan holde orden på redskapene dine.

Med en stor og fin kjøkkenøy kan hele familien samles over matlagingen på hytta. Benkeplate i Quartz Carrara gir et lekkert og eksklusivt uttrykk.
Kjøkkenmodellen finnes i klassisk hvit, grå og sort.

Les mer om Integra-serien her


Edge Integra White

Tips!

Ikke gå på kompromiss når du skal handle hvitevarer til hyttekjøkkenet. Vi har et stort utvalg av hvitevarer til alle hyttestørrelser og type hytte. Gass eller strøm. 

Les mer her

lav_K1B_Full_view_of_kitchen_without_people_00061.jpg
skap-ditt-kjkken_3.png

Nyttige tips

Når du kjøper kjøkkenet ditt hos Epoq, får du kvalitet som kan glede i mange år fremover. 25 års garanti følger med skuffefunksjoner, hengsler, skapskrog, dekksider og sokler, 

skap-ditt-kjkken_3.png
EPOQ_Drawer_detail_00305.jpg

BESTILL HJEMME, FÅ KJØKKENET LEVERT PÅ HYTTA

Tegnetime, planlegging og bestilling kan gjøres i din lokale Elkjøp-butikk eller i butikken som ligger nærmest hytta di. Uansett hvor du velger å bestille, kan du få kjøkkenet levert på hytta.

Leveringstiden er på 2-8 uker, og Epoq leverer overalt i fastlands-Norge. Om hytta ligger på en øy uten fastlandsforbindelse leverer vi til nærmeste fastlandskai. Har du behov for kjapp levering utover leveringstiden nevnt over, anbefaler
vi deg å ta en prat med en kjøkkenspesialist i din lokale butikk.


Dette får du hos epoq:

Gratis tegnetime
God planlegging er nøkkelen til det perfekte kjøkkenet. Finn inspirasjon og gjør deg kjent med de ulike stilene. I Elkjøps kjøkkenavdeling står våre spesialister klare til å hjelpe deg. Bestill en gratis og uforpliktende tegnetime i din lokale Elkjøp butikk.

Høy kvalitet til gunstige priser
Vi har kjøkken tilpasset ethvert budsjett, men lave priser går ikke på bekostning av kvaliteten. Beviset ligger i at vi gir deg 25 års funksjonsgaranti.

Alt under samme tak
Epoq kjøkken selges hos Elkjøp. Det vil si at du finner kjøkken, hvitevarer, smartprodukter og alt av småelektronikk på ett og samme sted. Det betyr også at vi er tilgjengelige i over 100 butikker over hele landet.

Montering
Hvis du ikke ønsker å montere kjøkkenet selv, så hjelper vi deg med det gjennom vår servicepartner Montera, til faste lave priser.

1

2

3

4

heritage 3.jpg
heritage 4.jpg
Heritage_Classic_White-K06AFull_view_with_people_02077_21.jpg

Hvem er Epoq?

Epoq har produsert kjøkken til det nordiske markedet siden 2004. Epoq får du hos Elkjøp, og med 144 butikker i hele Norge er Epoq en av de mest tilgjengelige kjøkkenforhandlerne i landet.

heritage 2.png

Følg oss på instagram

Finn inspirasjon og se flere kjøkken i Epoqs digitale kataloger

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Epoq hos Elkjøp

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Epoq tilhører Elkjøp og har produsert skandinaviske kvalitetskjøkken siden 2004. Med 144 Elkjøp-butikker i hele Norge, er Epoq en av de mest tilgjengelige kjøkkenforhandlerne i landet.

skap-ditt-kjkken_3.png

DETTE ER EPOQ:

Epoq tilhører Elkjøp og har produsert skandinaviske kvalitetskjøkken siden 2004. Med 144 Elkjøp-butikker i hele Norge, er Epoq en av de mest tilgjengelige kjøkkenforhandlerne i landet. 

Visste du at :

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst. Det gjør du ved å trykke utenfor tekstboksen og dra i det litt rektangelet i midten nederst. Eventuelt juster tekstkomponenten hvis du trenger det.

Visste du at :

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst. Det gjør du ved å trykke utenfor tekstboksen og dra i det litt rektangelet i midten nederst. Eventuelt juster tekstkomponenten hvis du trenger det.

EPOQ_backflip_socket_01545.jpg
EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg

DETTE ER EPOQ:

Epoq tilhører Elkjøp og har produsert skandinaviske kvalitetskjøkken siden 2004. Med 144 Elkjøp-butikker i hele Norge, er Epoq en av de mest tilgjengelige kjøkkenforhandlerne i landet. 

Dette er en bildetekst

BILDETEKST: på en linje med litt lang

Bildetekst

Få stilen

krus-kobber.png
krus-kobber.png
61Uptb5-JrL._SX425_.png
googlehome.png
googlehome.png

1. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 2. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 3. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 4. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 5. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-.

1.

2.

3.

4.

5.

Steg for steg:

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

1

2

3

4

Steg for steg:

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

1

2

3

4

EPOQ_789_drawer_combo_01639_master.jpg
EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg
EPOQ_backflip_socket_01545.jpg
EPOQ_Faucet_sink_01611_master.jpg
EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Faucet_sink_00256.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Faucet_sink_00256.jpg
EPOQ_Faucet_sink_01611_master.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Faucet_sink_00256.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Faucet_sink_01611_master.jpg
EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg
EPOQ_Drawer_detail_00305.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

K1A for PPT.jpg

h2 Stikktittel: Er du klassisk eller moderne? 

H1 Slik velger du riktig stil til kjøkkenet

EPOQ_Drawer_detail_00305.jpg
EPOQ_Faucet_sink_01611_master.jpg
EPOQ_789_drawer_combo_01639_master.jpg

H2 Dette er en ingress Lorem ipsum dolor sit amet, eam ei tritani molestiae, ex oratio adolescens nam. Usu at magna aliquip, cu his diceret equidem facilisis, duo id vide convenire disputationi.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst. Det gjør du ved å trykke utenfor tekstboksen og dra i det litt rektangelet i midten nederst. Eventuelt juster tekstkomponenten hvis du trenger det.

Dette er en bildetekst


Dette er en bildetekst

Dette er en bildetekst

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst. Det gjør du ved å trykke utenfor tekstboksen og dra i det litt rektangelet i midten nederst. Eventuelt juster tekstkomponenten hvis du trenger det.

K1A for PPT.jpg

Visste du at :

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst. Det gjør du ved å trykke utenfor tekstboksen og dra i det litt rektangelet i midten nederst. Eventuelt juster tekstkomponenten hvis du trenger det.

Visste du at :

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst. Det gjør du ved å trykke utenfor tekstboksen og dra i det litt rektangelet i midten nederst. Eventuelt juster tekstkomponenten hvis du trenger det.

EPOQ_backflip_socket_01545.jpg
EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg

Visste du at :

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er en bildetekst

BILDETEKST: på en linje med litt lang

Bildetekst

Få stilen

krus-kobber.png
krus-kobber.png
61Uptb5-JrL._SX425_.png
googlehome.png
googlehome.png

1. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 2. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 3. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 4. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-. 5. KOBBER KRUS 33cl, Pris: 330kr,-.

1.

2.

3.

4.

5.

Steg for steg:

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

1

2

3

4

Steg for steg:

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

1

2

3

4

EPOQ_789_drawer_combo_01639_master.jpg
EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg
EPOQ_backflip_socket_01545.jpg
EPOQ_Faucet_sink_01611_master.jpg
EPOQ_Faucet_sink_01611_master.jpg
EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg
EPOQ_Drawer_detail_00305.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Faucet_sink_00256.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Faucet_sink_00256.jpg
EPOQ_Faucet_sink_01611_master.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Faucet_sink_00256.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

EPOQ_Inside_drawer_ask_01628.jpg

H2 Mellomtittel

Dette er et vanlig avsnitt. Bare lim inn tekst fra et google dokument eller skriv rett inn. Deretter juster høyde på seksjonen først og fremst.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2020 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)