Annonsørinnhold

Utstyret som hever grillopplevelsen

Proffe tips:


Skal du tilbringe ferien på hytta? Her er dingsene som sikrer tidenes hyttesommer!


Produsert av Schibsted Partnerstudio

Stillhet, frisk luft og lange, varme sommerkvelder. Få ting slår late feriedager på hytta. Kan det bli bedre?

Vel, kanskje litt: Hos Elkjøp finnes nemlig en rekke praktiske produkter som gjør at du kan spare tid, plass og krefter på hytta i sommer.

Har du for eksempel vurdert kaffemaskin og Sodastream på hyttekjøkkenet? Eller hva med en mobil-printer, slik at du kan oppdatere hytteboka med koselige sommerminner gjennom ferien?

Her har vi samlet tips og dingser som gjør hyttetilværelsen enda litt bedre:

For mange er hytteferie synonymt med primitivt offline-liv. Men med få, enkle grep blir hytta både smartere og mer moderne. Og det kan jo være greit om planen er å bli værende lenge.

Sjekk ut disse lure dingsene til hytteferien:

Forevige hytteminnene!

Strålende sol og høye badetemperaturer, spiste god reke-middag: Det kunne vært tatt ut fra enhver hyttebok. Hva med å forevige sommerminnene med en mobilprinter? Skriv ut bildene fra hytteoppholdet, og lim det inn i hytteboka! Så blir det ekstra morsomt å lese gjennom om ti år. Husk å kjøpe ekstra fotopapir!

Spill gamle sanger om igjen!

Hva er vel hytteferie uten favorittmusikken til å sette stemningen?
Med denne trådløse høyttaleren får du svært god lyd - i tillegg er den enkel å frakte med seg.

Urbanears Ralisbarhoytaler_sort.jpg

Husk internett!

Vi er på hytta for å koble ut og slappe av, men det kan være greit å opprettholde kontakt med omverdenen samtidig. Og kanskje særlig for de unge! Besøk din nærmeste Elkjøp-forhandler og få mobilt bredbånd og ruter tilpasset både hytte og behov.

Finn nærmeste Elkjøp

yura-fresh-xezXEh_fIeU-unsplash.jpg

– Hvem har hyttenøkkelen nå?

Ville det ikke vært deilig å slippe det evinnelige maset om hvor hyttenøkkelen er? Med en ID-Lock dørlås kan du låse opp og igjen akkurat slik det passer deg, og fra hvor du vil. Slik får hele familien åpnet hytta, uansett hvem som kommer tilbake fra stranden først.

ID_Lock150 elektronisk ls.jpg

Behagelig inneklima

Hyttene på fjellet er gjerne rigget for kulde, og hyttene ved sjøen for varme. Med en varmepumpe kan du slå to fluer i en smekk og tilpasse inneklimaet på hytta etter sesongen: Avkjøling om sommeren, og varme om vinteren.

PSEENH190ME0000L.jpg

I hytteferien vil vi helst ha best mulig mat og drikke, og mest mulig tid i sola! Her har vi samlet produktene som gjør at du kan spare tid, plass og krefter på hyttekjøkkenet.

Hva med overvåkningskamera i kjøleskapet, slik at du vet hvilke matvarer du har på hytta når du er ute og handler? Eller en god kaffemaskin, slik at du sparer tid om morgenen?

Her er produktene som gjør maten bedre, og hyttekjøkkenet mer praktisk!

Kaffe i morgensola på 1-2-3

På strålende sommermorgener gjelder det å komme seg ut i sola så raskt som mulig! Og med en god kaffemaskin blir kaffen ferdig på null komma niks. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på en knapp, smøre deg med solkrem og slappe av.

Delonghi kaffemaskin.jpg

Overvåk kjøleskapet

Har du også 6 bokser med rømme i kjøleskapet? Med et kjøleskapkamera får du full kontroll over hva som ligger igjen på hytta fra forrige helg, slik at du kan handle inn akkurat det du trenger. Og som en bonus kan du endelig avsløre hvem det er som alltid spiser opp det siste kakestykket!

Kjleskap kamera.jpg

Steba SousVide sirkulator

Hva med å tilberede et mørt og deilig måltid mens du er ute og nyter en lengre sommerdag. Med sirkulatoren Steba SousVide kan du lage de deiligste retter. Vannsirkulasjon varmer opp vannet og holder en jevn temperatur. En opplyst LCD-skjerm slik at det er lett å stille inn og sjekke temperatur og tilberedningstid. Husk vakuumpakker.

Steba SousVide sirkulator SV80.jpg

Bedre plass og ferskere mat

Med en vakuumforsegler vil du kunne spare mye plass i både kjøleskapet og fryseren. I tillegg kan du holde rå mat fersk lenger. Perfekt på hytter med lang vei til butikken. Et must have produkt for utsøkte måltider om du har en SousVide.

OBH Pro vakuumforsegler.jpg

Hytta er stedet hvor grillen virkelig kommer til sin rett. Ofte skal det lages middag til mange sultne mennesker, alle med forskjellige ønsker: Pølser, burgere, koteletter eller egg og bacon.

Hæ? Egg og bacon på grillen? Ja, hvorfor ikke! Flytt kjøkkenet ut, og server frokost, lunsj og middag på terrassen. Med riktig grillutstyr kan du nemlig lage stort sett alle måltider ute.

Her er et lite utvalg fra Elkjøp, som garantert vil løfte grillmåltidene på hytta:

Bli hyttas grillkonge

Lyst til å bytte ut hyttegrillen? Denne kraftige og kompakte grillen fra Weber har to brennere i rustfritt stål og Flavorizer Bars, som sørger for å bevare mest mulig smak og aroma. Med denne får du også 10 års garanti på alle deler av grillen.

Grill gass WeberSpirit II S-210.jpg

Smart steketermometer

Dette trådløse steketermometeret fra Meater vil ta grillingen til et nytt nivå. Meater-appen med 10 m Bluetooth-rekkevidde lar deg velge ønsket steketemperatur, og doble sensorer sikrer at kjøttet stekes under perfekte forhold.

Skjermbilde 2020-06-25 kl. 10.14.15.png

Perfekte, hjemmelagede burgere

Vi drømmer alle om den perfekte, grillede hamburger! Og denne enkle burger-presseren fra Weber hjelper oss et godt stykke på veien. Med lik størrelse og vekt på burgerne vil det bli enklere å oppnå et jevnt stekeresultat.

DSC01736.jpg

Røyksmak på kjøttet

Gjør litt ekstra ut av matlagingen og tilsett herlig røkesmak til kjøtt, hamburgere, grønnsaker, fisk eller annet. Sage The Smoking Gun kan også brukes til å lage spennende drinker!

Velg riktig vaskemaskin

Elkjøp har et betydelig stort utvalg av vaskemaskiner og tørketromler, med nye funksjoner som tidsstyring og Home Connect, som kan styres via smarttelefonen din. Disse vaskemaskinene anbefaler Elkjøp nå:

Elkjop_oppdag_FB_post_1080x10802.png

Vinn premier for over 370.000,-!

Hver dag i juli gjemmer Elkjøp flotte premier et sted i Norge. Klikk deg inn på konkurransen, gjett dagens destinasjon og premien kan bli din! 

Delta her

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Elkjøp

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)