Annonsørinnhold

Elkjøp har mange produkter som gjør uteplassen til et sted du vil tilbringe hver dag. Her tipser vi om noen av dem!

Enten du trenger ny grill eller produkter som gjør det enda diggere å henge ute, er Elkjøp stedet å handle på i sommer.

– Vi har et bredt utvalg av produkter som passer for alle budsjetter og behov, sier salgsleder ved Elkjøp Megastore Lørenskog, Danial Ahmed.

Ta med deg grillen – overalt!

Om du foretrekker å grille på plenen eller å ta grillen med på tur, er Webers flyttbare grill noe for deg.

– Denne er så smart. Du kan bare klappe den sammen og rulle den med deg, forteller Danial.

Den store grillflaten, og det medfølgende stativet, er veldig praktisk. I tillegg bruker grillen små engangsgassflasker, og grillen kan fraktes i en fettbestandig grillveske som beskytter både grillen og bilen din.

Vi har alle opplevd mygg som surrer rundt hodet og skaper en demper på en ellers hyggelig stund. Myggjageren fra Thermacell løser dette problemet, og derfor er den en personlig favoritt for Danial.

– Denne er så lur å ha. Aldri igjen vil mygg ødelegge hyggelige kvelder i hagen, sier han entusiastisk.

Den lille, sorte dingsen er kraftig. Den dekker hele 29 kvadratmeter og varer i 40 timer. Myggjageren bruker små beholdere med væske, som den sprer i luften. Én beholder varer også i 40 timer, og når du går tom, er det bare å kjøpe en ny.

PS: Forgjengeren fikk 9,5/10 hos Tek.no (redaksjonelt innhold).

Danial Ahmed i Elkjøp

– Noe av det som skiller oss fra andre butikker, er at vi arrangerer lokale kurs og tester produktene våre lokalt. På den måten kan vi gi gode råd basert på erfaring og sørge for fornøyde kunder.
Plant, Strawberry, Fruit, Food, Grass

JBL Flip 5

 • Bærbar bluetooth-høyttaler
 • JBL signature sound
 • 12 spilletid, IPX7-vanntett
Automotive tire, Motor vehicle, Sports equipment, Chair, Sky, Plant, Grass, Rectangle

Weber Traveler

 • Mellomstort grillområde
 • 1 gassbrenner, optimal gassbruk
 • Kompakt størrelse, lett flyttbar
Office supplies, Automotive design, Communication Device, Pen

Funktion elektronisk USB-lighter

 • Enkel å bruke
 • 80 ganger bruk per oppladning
 • Auto-av
Plant

Thermacell myggjager E55

 • Oppladbar
 • Til områder opptil 29 m2
 • Duftfri

Ingen hagefest uten musikk

Om du vil høre på musikk mens du lager mat, eller skape god stemning mens gjestene prater, er den bærbare høyttaleren Flip 5 fra JBL et ypperlig alternativ.

– Det er utrolig bra lyd i den lille rakkeren her, smiler Danial.

Høyttaleren kommer i åtte farger, og Ahmed trekker frem at de kan seriekobles med hverandre for å oppnå enda råere lyd. I tillegg har den 12 timers batteritid og tåler regn – ikke bare litt regn. Denne kan også senkes i vann og overleve fint – uten at du trenger å prøve å drukne den, vel og merke.

Danial har et tips til den som også bruker batteribank hyppig:

Med storebroren JPL Charge 5 får du batteribank innebygd i høyttaleren – to fluer i én smekk!

Visste du at ...

... det finnes fire forskjellige grilltyper? Du kan velge mellom kull-, gass-, elektrisk- og pelletsgrill. Er du usikker på hvilken du bør velge? Les grillguiden her!

Til grillentusiasten

Om du er ute etter en skikkelig god grill, og en veldig god deal, har Nordic Season grillen til deg. Deres Huntington-grill klatret til topps i Tek.nos grilltest tidligere i vår (redaksjonelt innhold).

Godt grillresultat, godt med arbeidsplass og vindu i lokket er bare noen av egenskapene de trekker frem blant et «beist av funksjoner». Husker man å rengjøre den jevnlig og bruke et grilltrekk, så vil man ha en grill som varer i mange år.

– Denne testvinneren gjør hagen perfekt, mener Danial.

Det er særlig tre ting han elsker med denne grillen:

– For det første har den integrert plass til tilbehør som pizzastein eller wokpanne. For det andre har den en gassbrenner under lokket på venstre bord.

Han forklarer at han bruker gassbrenneren til å lage en glaze ved siden av, som han kan pensle kjøttet med underveis.

– For det tredje er vinduet på topplokket genialt. Da kan du følge med på maten, uten å miste varme ved å ta opp lokket.

Len deg tilbake mens hagen stelles

Nyklippet plen både lukter godt og ser bra ut. Men jobben må gjøres, med mindre du skaffer deg robotgressklipperen GOAT G1 fra Ecovacs.

– Denne revolusjonerer robotgressklippere. Si adjø til kanttråden som må graves ned, konstaterer Danial.

Ecovacs GOAT G1 er utrolig enkel å sette opp. Man trenger bare noen sensorer under oppstart ved kanten av plenen. Når disse er satt opp, kan du styre gressklipperen med mobilen og definere et avgrenset område på et kart i appen. Deretter er den klar til bruk.

For en enda penere hage så anbefaler Danial at du går til innkjøp av Philips Hues utelykter - for eksempel de elegante Lily-lyktene. De skaper stemningsfull belysning som gjør det hyggelig å sitte ute selv når nattemørket kommer.

Med et utvalg av 16 millioner farger kan du finne riktig stemning for nettopp din hage, og du kan lyse opp trær, stier eller annen pynt. Du kan også stille inn når du vil at lyset skal være av og på – og så fikser Philips Hue det automatisk for deg!

Og om du vil ha flere utelys fra Philips Hue, er hagelampene et godt alternativ. Som alle Hue-produkter kan de styres og skreddersys til å passe din stil helt perfekt.

Elektrisk til balkongen

Enten du bor i blokk eller hus, kan elektriske griller være kurant til balkongen. Lumin er en liten kraftpakke fra Weber, med hele 2200 W og en makstemperatur på 315 °C.

– Makstemperaturen er rett og slett veldig imponerende. Denne er også kjempeenkel å grille med. Den har én sone, et praktisk bord på siden og et bord for oppbevaring under grillen.

Danial har et tips til bruk av Lumin:

– Om du savner kullsmaken, kan du legge noen kullbiter i en røkeboks under grillflaten, så får du røyksmaken du ønsker, sier han.

Er du ikke medlem av Elkjøps kundeklubb ennå? Fortvil ikke. Det er gjort ved bare et par tastetrykk.

Ta pizzaen til et nytt nivå

For den perfekte pizzaen anbefaler Danial Ooni Karu 16 som er en utrolig fleksibel pizzaovn.

Den er bærbar og kan driftes på gass, kull og ved. De to sistnevnte øker kvaliteten på pizzaen betraktelig, ifølge Elkjøp-eksperten.

– Legger du en vedkubbe og litt kull i beholderen bak, får du den ekte, deilige røyksmaken som i en steinovn.

Det er gøy å lage pizza med denne ovnen, synes Danial. Siden varmekilden ligger bak, må du behandle pizzaen som i en steinovn og snu den underveis. Plukk med deg en rotasjonsspade med non-stick-belegg, for å gjøre jobben enklere.

– Alt i alt får du en utrolig god pizza med denne.

Noe kaldt å drikke i varmen

Og så er det veldig lettvint med et lite kjøleskap ute. Tenk så deilig, å bare kunne streke ut armen fra loungestolen og hente kald drikke fra et kjøleskap – uten å gå hele veien til kjøkkenet.

– Kjøleskapet er veldig anvendelig. Dette kan du ha med i bilen, til stranden eller på en hvilken som helst tur. Veldig kjekt, mener Danial.

Med alle disse tipsene bør du være godt rustet til årets grillsesong.
God sommer!

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Elkjøp

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2023 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies).