Så lett kan du få
finere vinterhud

De kommende dagene er det ventet at vinterkulden skal slå til for fullt i Norge. Da er det ekstra viktig å ta godt vare på huden.

– Jeg er glad i å være ute, selv om det er kaldt. Samtidig merker jeg at kulden gjør huden min tørrere. Jeg synes derfor det er viktig både å rense og pleie huden godt om vinteren, sier Tuva fra Ringerike.

For å ta vare på huden har den 26 år gamle studenten begynt å bruke den nye ansiktsserien til Dr Greve.

– Jeg liker at serien er enkel. Rens og krem – det rekker de fleste å gjennomføre i en hektisk hverdag. Det er også en fordel at rensen fjerner sminke samtidig som den gir fuktighet, sier Tuva.

FAST TURKAMERAT: Tuva tar ofte med seg nabohunden Charlie når hun skal ut på tur. Foto: VGPS

FAST TURKAMERAT: Tuva tar ofte med seg nabohunden Charlie når hun skal ut på tur. Foto: VGPS

Vinterens ute- og inneklima gir utfordringer

De fleste som bor i nordiske land merker at huden blir tørrere om vinteren. Det skyldes ikke bare at temperaturen synker. Også tørrere inneklima påvirker huden. Heldigvis finnes det hjelp.

– Dr Greves nye serie er en mild og skånsom hudpleieserie for ansiktet, skreddersydd for vårt nordiske klima og for sensitiv hud. Serien består av renseservietter, rensevann og kombinert dag- og nattkrem. Alle produktene er parfymefrie og har dokumentert effekt, sier Line Marie Krogsgård, hudekspert i Orkla.

EKSPERT: Line Marie Krogsgård. Foto: Privat

EKSPERT: Line Marie Krogsgård. Foto: Privat

Du kan lese mer om hele den nye serien her

God og rask hudpleie med få steg

Renseserviettene fjerner sminke. Ifølge eksperten vil du i tillegg oppleve at huden føles sunn, myk og frisk. Du kan bruke serviettene både morgen og kveld, og også gjerne etter at du har trent dersom huden trenger en oppkvikkende effekt.

Les mer om renseserviettene her

– Serviettene inneholder blant annet kildevann med naturlig høyt innhold av mineraler. Det kan bidra til at huden roes ned, sier Krogsgård.

NY SERIE: Dr Greves nye ansiktsserie inneholder servietter, rensevann og ansiktskrem. Foto: Dr Greve

NY SERIE: Dr Greves nye ansiktsserie inneholder servietter, rensevann og ansiktskrem. Foto: Dr Greve

Hvis du foretrekker rensevann, har Dr Greve utviklet Micellar rensevann som også skånsomt fjerner sminke og urenheter.

– Rensevannet inneholder fuktighetsgivende ingredienser som hjelper huden med å opprettholde riktig fuktighetsbalanse. Vi anbefaler at du bruker rensevannet eller serviettene både i ansiktet, på halsen og i nakken.
Line Marie Krogsgård

Les mer om Micellar rensevannet her

NATURLIG GLØD: Renseserviettene fjerner sminke og kan brukes både morgen og kveld. Foto: VGPS

– Serien gjør hudpleie enkelt

I tillegg anbefaler Krogsgård at du smører deg med Dr Greve ansiktskrem både morgen og kveld. Det kan også være lurt å smøre seg etter fysisk aktivitet for å forhindre at huden tørker ut, spesielt nå i vinterhalvåret, med mye skiftende klima.

Ansiktskremen er tilpasset sensitiv hud og inneholder beroligende og beskyttende ingredienser som betain, havreolje og panthenol. I tillegg inneholder den E-vitamin som gjør at den beskytter mot ytre påvirkninger.

Les mer om hvorfor ansiktskremen er bra for sensitiv hud

– Denne serien gjør hudpleie enkelt. Du trenger i utgangspunktet kun to produkter. Rens og krem. I tillegg sørger produktene for at du både pleier huden, tilfører fukt og forhindrer aldringstegn.
Dersom huden blir for tørr, kan ofte fremtredende linjer oppstå, sier hudeksperten.

Tuva vil ta vare på huden sin

– Det er lett å tenke at du ikke trenger å ta så godt vare på huden om vinteren som om sommeren, men jeg merker at det er nødvendig. Det er viktig å pleie huden gjennom alle årstidene. Huden og ansiktet skal tross alt være med meg hele livet, sier Tuva.

Hun synes det er bra at Dr Greve har kommet med en serie for nordisk klima – samt at produktene er parfymefrie og at de har laget produkter som gjør det enkelt å ta vare på huden.

– Det er godt å slippe omfattende renserutiner etter en lang dag når du mest av alt bare vil krype til køys.
Tuva
  1. Rens huden med Dr Greve renseservietter eller rensevann morgen og kveld.
  2. Påfør Dr Greve ansiktskrem i hele ansiktet og på halsen morgen og kveld.
  3. Utfør samme rutine etter trening og alltid etter du har dusjet, for å oppnå best mulig effekt.

Les mer om produktene her

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
© VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør