Annonsørinnhold

Ukens medlemskupp hos Coop:

Nå kan du spare tusenlapper på populære sommerprodukter

PRODUSERT AV SCHIBSTED PARTNERSTUDIO FOR COOP

Coop eies av kundene sine, og er du medeier i Coop bør du lese nøye nå. Med medlemskuppene i perioden 14. til 20. juni kan du nemlig spare tusenvis av kroner på alt fra redningsvester og myggfangere, til badebasseng og gassgrill. Denne ukens medlemskupp vil du rett og slett ikke gå glipp av.

Kuppene gjelder i uke 24 i Coops butikker, og i nettbutikkene til Obs og Obs Bygg. Med forbehold om at varer kan bli utsolgt, og at utvalget kan variere fra butikk til butikk.

Ikke medeier enda? Fyll ut skjemaet og bli det, da vel!

Kupp på årets hengekøyesommer

Hengekøyene har fått en helt spesiell plass i nordmenns hjerter. Derfor er det fint å kunne spare hundrevis av kroner på det du måtte trenge til årets hengekøyetur. Som medeier hos Coop får du tilgang på disse supre tilbudene på Nightbed XL dobbel hengekøye, regntak og myggnett.

Enorme tilbud på essensielle sommerprodukter

Selv om redningsvester, myggfangere og myggjagere kanskje ikke er de mest spennende tingene i verden, er dette produkter du garantert kommer til å sette pris på når du først får bruk for dem. Derfor finner du denne uken disse varene til kraftig redusert pris, sammen med en hel haug med andre, flotte sommerprodukter.

People in nature, Cloud, Sky, Plant, Smile, Tree, Grass, Happy, Mountain
Termacell myggjager er perfekt på hytta i skogen i sommer! Også er det jo alltid greit å få med seg litt ekstra medlemskupp-utstyr når ferien står for døra.

– Trygve, hyttereisende Coop-medlem

Kupp på både stort og smått

Det er ikke bare de store tingene du kan gjøre kupp på som medeier i Coop. Ingenting er vel bedre enn å ta på seg noen slippers, og sette seg i sola med en god bygglunsj og litt Sprudle i glasset? Eller kanskje vil du bare kjøle deg ned inne, med hjelp av en splitter ny, stilfull termovifte?

Finn skreddersydde tilbud i appen

I medlemsappen finner du til enhver tid informasjon om aktuelle medlemskupp, som for eksempel 400 kroner avslag på stilige pilotbriller fra UVEX. I appen finner du også informasjon om partnertilbud, og du kan få skreddersydde tilbud basert på dine handlevaner.

Last ned

Medlemskortet, fordelene og kupongene lett tilgjengelig ett sted

Banner, Brand, Logo, Font, Text
Text, Font

Last ned

Medlemskortet, fordelene og kupongene lett tilgjengelig ett sted

Banner, Brand, Logo, Font, Text
Text, Font

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Coop

Til toppen

Azure, Font, Text
Font, Logo, Text, Red
Font, Yellow, Text
Font, Text
Logo, Font, Text
Font, Text
Electric blue, Font, Text
Font, Green, Text
Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)