Annonsørinnhold


– Jeg elsker duften av nyvasket tøy

For småbarnsmamma Eline Vaagland (34) går både vaskemaskin og tørketrommel i ett. Slik fjerner hun vond lukt fra klærne.

– Det er viktig at både jeg og sønnen min lukter godt. Det er liksom ikke så deilig å komme inn i et hus som lukter sure sokker, ler Eline.

Hun bor i Drammen med sønnen Noah (4). Her har hun utsikt over byen, og boligen er rammet inn av en liten hage. 

Klessnoren i hagen har vist seg å være gull verdt. Elines beste råd for å fjerne vond lukt fra klær er å henge de ute både før og etter vask.


– Jeg henger ofte klærne ute til lufting før jeg vasker de i vaskemaskinen med både såpe og skyllemiddel. Om det er sommer henger jeg gjerne tøyet utendørs for tørking også, sier hun.

VASKER KLÆR HVER DAG: Med et barnehagebarn i hus er det klart det blir mye klesvask. Både Eline og sønnen Noah (4) er glad i duften og følelsen av rent, mykt tøy. Foto: Schibsted Partnerstudio.

Fjerner vond lukt

Comforts tøymyknere Fresh Tech™ og Duggfrisk Sommerhage inneholder en unik teknologi som bidrar til å fjerne vond lukt fra tøyet.

– Comfort Fresh Tech™ inneholder en luktnøytraliserende parfymeteknologi som fjerner vond lukt fra klærne, forteller produktutvikler i Orkla, Ingrid Tangenes.

Visste du at man kan bruke skyllemiddel på ull?
Test deg selv her:

Den vonde lukten blir eliminert fordi de «illeluktende molekylene» reagerer med spesifikke forbindelser i parfymen, og blir da omgjort til en annen forbindelse som fordampes vekk fra tøyet. 

– Da vil ikke den vonde lukten kunne dukke opp i tøyet igjen fordi luktmolekylene har blitt endret og eliminert, sier Tangenes. 

SKIFTER PÅ SENGEN: Med nyvasket sengetøy er det ekstra deilig å krype under dyna til kvelds. Foto: Schibsted Partnerstudio.

Plastic bottle, Liquid, Fluid, Drink
Personal care, Plastic bottle, Hand, Plant, Liquid, Product, Fluid, Flower, Drink
Personal care, Natural foods, Liquid, Product, Bottle, Drink, Ingredient
Water bottle, Household supply, Liquid, Blue, Fluid, Drink, Aqua
Personal care, Plastic bottle, Household supply, Joint, Liquid, Product, Fluid

Duft skaper minner

For Eline er følelsen av et nyvasket hjem og rent sengetøy noe av det beste som finnes.

– Jeg elsker følelsen av helg i hverdagen og duften av nyvasket tøy. Comfort Fresh Tech™ lukter rett og slett rent tøy, og vekker gode minner fra barndommen.

Med en travel hverdag og en aktiv livsstil går vaskemaskinen i ett sett på vaskerommet hos Eline.

– Det er viktig at både jeg og Noah lukter godt. Nyvasket, mykt sengetøy er dessuten noe av det beste jeg vet, sier hun.

Visste du dette?

Alle Comforts tøymyknere utvikles på Skøyen i Oslo og produseres i Ski. Duftene er spesialtilpasset den norske forbrukeren. Serien består av en rekke deilige dufter, og flaskene er laget av minst 40 prosent resirkulert materiale.

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Comfort

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Advertisement