Annonsørinnhold

Eline Vaagland (34) assosierer Comfort tøymykner med bestemors nyvaskede sengetøy som blafrer i vinden en sommerdag. For henne er duften av renhet trygg og varm.

Flower, Petal

Småbarnsmoren Eline bor i Drammen, og har nettopp kjøpt nytt hus. Vi møter henne midt i flyttekaoset, hvor alt så smått har begynt å få sin plass i huset i åsen.

– Jeg har skrudd skap for harde livet i helgen, altså, humrer Eline og viser oss veien til det nyoppussede vaskerommet. 

VASKER KLÆR HVER DAG: Med et barnehagebarn i hus er det klart det blir mye klesvask. Både Eline og sønnen Noah (4) er glad i duften og følelsen av rent, mykt tøy. Foto: Schibsted Partnerstudio.

Flower, Plant, Petal, Twig, Art

Både vaskemaskinen og tørketrommelen går i ett her hjemme. Med en aktiv fireåring i huset, blir det fort opphoping av klesvask.

For 34-åringen er det viktig at klærne lukter godt, og at de føles deilige etter vask.

– Jeg bruker tøymykner på det meste av tøyet vårt, bortsett fra yttertøy og treningstøy, forteller Eline.

Småbarnsmoren Eline bor i Drammen, og har nettopp kjøpt nytt hus. Vi møter henne midt i flytteprosessen, hvor alt så smått har begynt å få sin plass i huset.

– Jeg har skrudd skap for harde livet i helgen, altså, humrer Eline og viser oss veien til det nyoppussede vaskerommet. 

Eline Vaagland (34) assosierer Comfort tøymykner med bestemors nyvaskede sengetøy. For henne er duften av renhet trygg og varm.

VASKER KLÆR HVER DAG: Med et barnehagebarn i hus er det klart det blir mye klesvask. Både Eline og sønnen Noah (4) er glad i duften og følelsen av rent, mykt tøy. Foto: Schibsted Partnerstudio.

Både vaskemaskinen og tørketrommelen går i ett her hjemme. Med en aktiv fireåring i huset, blir det fort opphoping av klesvask.

For 34-åringen er det viktig at klærne lukter godt, og at de føles myke etter vask.

– Jeg bruker tøymykner på det meste av tøyet vårt, bortsett fra yttertøy og treningstøy, forteller Eline.

Gode fordeler med tøymykner

Produktutvikler for Comfort, Ingrid Tangenes, forteller at tøymykner kan bidra til å bevare fibrene i tøyet slik at det holder seg nyere lengre.

EKSPERT PÅ SKYLLEMIDDEL: Produktutvikler hos Orkla på Skøyen. Foto: Orkla.

– Kationiske tensider, som er den aktive ingrediensen i Comforts tøymyknerne, er positivt ladde og legger seg som et beskyttende lag rundt fiberne i tøyet. Dette kan redusere blant annet slitasje og nupping, som igjen kan gjøre at klærne ser og oppleves nye lenger, sier Tangenes.

Dessuten inneholder både Comfort Fresh Tech™ og Comfort Duggfrisk Sommerhage en unik luktnøytraliserende parfymeteknologi som eliminerer vond lukt i klærne, ikke bare dekker over den med et parfymelag.

FJERNER VOND LUKT: Fresh Tech™-teknologien bidrar til å fjerne vond lukt i tøyet. Foto: Schibsted Partnerstudio.

Barndomsminner

– Når fireåringen er ferdig å bade, pleier jeg å pakke han inn i store, myke håndklær som dufter godt og som føles deilige. Da vil han helst bare holdes sånn – varm og god inni det store håndkleet, forteller Eline. 

Hennes favorittduft innen skyllemiddel er Comfort Duggfrisk Sommerhage, som gir henne assosiasjoner til varme sommerdager som barn.

– Da jeg var liten løp jeg mellom klesvasken som hang utendørs hjemme hos bestemor. Det nyvaskede tøyet som blafret i vinden var det perfekte gjemmestedet, og duften føltes så trygg og ren.

De gode minnene fra bestemors hage dukker opp når Eline selv bruker velduftende skyllemiddel på tøyet til seg og sønnen. 


DUFTEN AV SOMMER: I de kalde vintermånedene er det lite som minner om bare ben og frodige blomsterenger. Duften av Comfort Duggfrisk gjør at hun gleder seg ekstra mye til månedene som kommer. Foto: Schibsted Partnerstudio.

Comfort Duggfrisk Sommerhage har en frisk duft av epler og hvite blomster. Produktet inneholder freshtech-teknologi som bidrar til å fjerne vond lukt. Dessuten kan Comfort tøymykner bidra til å bevare kvaliteten i klærne - vask etter vask.

– Duften og følelsen av nyvasket hus, rent sengetøy og helg i hverdagen er så deilig. For meg er det viktig at både jeg og hjemmet mitt lukter godt, sier Eline og forteller om en av de deiligste følelsene hun vet:

– Å re opp sengen med nyvasket, velduftende sengetøy, for så å ta en deilig dusj og legge seg i sengen. Det er en helt magisk følelse, sier hun drømmende.
Plant, Flower, Petal

Se folks assosiasjoner til Comfort tøymykner:

Flower, Plant, Petal
Staple food, Natural foods, Plant, Flower, Fruit, Tree

Ull kan vaskes med tøymykner

Produktutvikler Ingrid Tangenes forteller at mange bruker tøymykner for å føle seg mer komfortabel.

– En tøymykner har ikke noe vaskeeffekt, slik at det bidrar ikke til å gjøre klær noe renere i maskinen. Man kan derimot føle seg mer komfortabel i klærne sine på grunn av at de er mykere, lukter godt og tøyet klenger seg i mindre grad til huden.​

– Tøymykner kan redusere slitasje på klærne, og de kan da se nyere ut lenger. Klærne kan bli mindre statisk elektriske, og noen av tøymyknerne kan eliminere vond lukt, sier hun.  

Visste du dette?

Alle Comforts tøymyknere utvikles på Skøyen i Oslo og produseres i Ski. Duftene er spesialtilpasset den norske forbrukeren. Serien består av en rekke deilige dufter, og flaskene er laget av minst 40 prosent resirkulert materiale.

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Comfort

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)
Advertisement