Annonsørinnhold

Circle-K-Otta-artikkel-60.jpg
Circle-K-Otta-artikkel-61.jpg
Circle-K-Otta-artikkel-62.jpg

På vei fra Oslo og gjennom Gudbrandsdalen er det rikelig med flott natur og opplevelser for barna. Blant annet denne klatreperlen midt i Mjøsa.

Bilferien for deg som vil se Østlandet med nye øyne


Utforsk Østlandet i sommer

(Oslo - Oppdal): I Oslo skinner solen fra skyfri himmel idet Guro Holmene (38) og Kalle Bjørk (35) pakker i bilen utenfor huset på Ekeberg.

Familien på fire er straks klare for bilferie og turen går mot Oppdal. Lille Ingrid på ett år og syv år gamle Charlie klatrer inn i baksetet og er ivrige på å komme seg avgårde.

– Vi liker veldig godt å være på bilferie og synes det er en fin måte å se Norge på. Vi kan ta ting i vårt eget tempo og stoppe ved små og store steder som vi oppdager langs veien, sier Kalle.

Få mange spennende reisetips på Circle K sine sommersider.

Guro (38)

Ingrid (1)

Kalle (35)

Charlie (7)

Ruta de har valgt går fra hovedstaden, langs Mjøsa og med et stopp på idylliske Helgøya. Turen fortsetter gjennom Gudbrandsdalen og til Otta som ligger midt mellom tre vakre nasjonalparker. Derfra går bilferien til Oppdal, den sørligste kommunen i Trøndelag og et knutepunkt mellom nord, sør og vest.

Planlegg din egen bilferie med Circle K sin nye reiseplanlegger.
Elbilferie: Trafikken ut av Oslo går noe tregt, men løser seg etterhvert opp og snart kan familien ta en velfortjent pause på Circle K ved Minnesund. Her lader de elbilen mens barna får en is i sola.

– Vi får ofte spørsmål om det fungerer greit med elbil på bilferie. For oss har det aldri vært et problem. Vi stopper gjerne på Circle K fordi de har hurtigladere og vi opplever at det alltid er ledig. Mens bilen lader så pleier barna få noe å spise. Det er uansett deilig med en pause underveis, sier Guro.

Nå er det bare litt over en times kjøring til Helgøya hvor familien skal grille pølser og prøve seg i Innlandets største klatrepark.

– Dette gleder vi oss skikkelig til. Det ser så gøy ut med klatreruter i trærne og ziplines med utsikt over Mjøsa. Vi har aldri gjort noe slikt på familietur før og barna er veldig spente, sier Kalle.

Besøk Circle K i sommer og svar riktig på spørsmål for å vinne fine premier

LAST NED "STEMPELJAKTEN"

jakt_app.png

Vinn gratis is og drikke

Midt i Mjøsa ligger Helgøya Klatrepark med kort vei til Hamar og Lillehammer. Parken er Innlandets største av sitt slag og består av åtte luftige løyper, Norges lengste zipline i en klatrepark, to opplæringsløyper, to barneløyper, stor lavvo og kiosk. 

Få flere sommertips på Circle K sine sommersider.

0
– Dette stedet er vanvittig fint og godt tilrettelagt for barnefamilier med grilling og klatring i flotte omgivelser, sier Kalle

Veien videre

Mot Otta går ruta gjennom vakre Gudbrandsdalen. Dalføret strekker seg fra Lillehammer i sør og er sjarmerende med sine landsbyer og kulturlandskap. 

Tettstedet Otta ligger tett på noen av Norges vakreste naturområder, familievennlige aktiviteter og overnattingsmuligheter. Det gjør det til et naturlig stoppested for mange familier.

– Vi har det egentlig alltid fint på bilferie. Barna er ofte med å pakke og planlegge turen på forhånd. Så vi har med litt snacks, drikke, leker og de velger filmer vi laster ned på iPaden. Og på denne turen er det jo mye spennende å se på veien, sier Guro idet familien ankommer Circle K på Otta, og barna setter kursen rett mot slush-maskinen.

DEN GODE PAUSEN

Circle K-stasjonen på Otta er svært populært stoppested, særlig i sommermånedene. Stasjonssjef Svein Tore Nymoen står ofte i kassen og slår av en prat med de mange familiene som er innom. 

– Det er full fart hos oss hele sommeren. Mange av kundene våre er på vei til nasjonalparkene i Rondane, Dovre og Jotunheimen, eller vestover til Geiranger og Stryn. Selve Otta er ganske lite, men det er veldig mye fint å se her i området, sier Nymoen.

Få flere sommertips fra lokalkjente på Circle K sine nettsider.

Svein Tore er tredje generasjon stasjonssjef etter bestefaren og faren, og i fjor feiret den stasjonen 90 år siden den åpnet i 1929. Den tradisjonsrike stasjonen kan i dag skilte med både god mat og god plass til familier, i tillegg til den flotte beliggenheten den alltid har hatt.


CIrcleK_Otta-102.jpg
CIrcleK_Otta-100.jpg
CIrcleK_Otta-101.jpg

– Med årene har stasjonen blitt en av landets største, både i areal og antall besøkende. Det er viktig for oss med fine sitteplasser både ute og inne, slik at de som vil kan få seg en god pause på veien, sier stasjonssjefen.

Svein Tores Ottatips:

Bare noen minutters kjøretur fra Svein Tores Circle K-stasjon ligger elven Sjoa, som er svært egnet til elverafting. Her er det mye action å oppleve for den spenningssøkende, men også morsomme og mindre krevende familieturer som passer for alle.

Her kan du få tips om flere lokale perler langs veien.

– Det fineste med denne turen er at det var mye å se på veien. Barna har kikket etter kyr og sauer og synes det har vært spennende med høye fjell, fosser og vann. Vi er overrasket over hvor fin naturen er så kort vei fra Oslo. Nå vil vi egentlig ta turen igjen, men kanskje telte da vi har sett en del fine teltplasser på veien, sier Guro om bilturen.

Utenfor vinduet: Videre fra Otta til Oppdal byr strekningen på vakre naturopplevelser, dyreliv og hyggelige avstikkere for den som har god tid underveis.

Besøk Circle K i sommer og svar riktig på spørsmål for å vinne fine premier

LAST NED "STEMPELJAKTEN"

jakt_app.png

Vinn gratis is og drikke

image.jpg

Bildetekst 1

951fe4b6_35b2_4d19_8ef9_9c7a90970c15_deeb45a3-5373-406b-b9c1-5231bf7c2ff5.jpg

Bildetekst 2

Reisetips:

1. Hunderfossen Eventyrpark

Se troll og besøk slott i denne eventyrverdenen

De beste tipsene på veien:

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Circle K

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)