Annonsørinnhold

Photograph, Product, Red
Cuisine, Dish, Food
Portable communications device, Hand, Telephony, Gesture, Finger, Gadget, Thumb, Telephone

“American Beef” og “Hot Chicken” er de nye pizzavariantene på menyen til Circle K.
Bestill enkelt med Click & Collect fra mobilen din, så står pizzaen klar til henting når du kommer.

Her er vinterens pizzanyheter på Circle K


Peppes On The Go:

Siden Circle K satset stort i fjor med “Peppes On The Go”, har de solgt en kvart million pizzaer til sultne folk på farta. 

– ”Hot Chicken” er en ny pizza med kylling, jalapeno og rødløk. Den blir ganske spicy og er et spennende innslag på menyen, sier mat og pizza-ansvarlig ved Circle K, Thomas Bjørseth Nilsen. 

Den andre nyheten er “American Beef” med marinert biffkjøtt, paprika og rødløk. Den krydres med oregano, og her anbefaler Nilsen rømmedressing på toppen. 

Klikk her for å bestille din egen Peppes On The Go

Fast food, Pizza, Plant, Recipe, Ingredient
Fast food, Baked goods, Plant, Pizza, Ingredient, Recipe, Cuisine, Cheese

Porsjonspizza med
pepperoni eller skinke


American Beef

Hot Chicken

Click & Collect

Dropp ventetiden på stasjonen: Med det nye bestillingssystemet Click & Collect kan du forhåndsbestille og betale pizza og annen mat og drikke med mobilen din. Da står alt klart til henting når du kommer, enten det er brus, snacks eller rykende fersk Peppes On The Go

– Med Click & Collect er det også enkelt å legge til eller fjerne topping på pizzaen, slik at du får den akkurat som du ønsker, sier daglig leder ved Circle K Vestby, Karoline Star (25).


Finn din nærmeste Circle K som tilbyr Peppes On The Go her.Automotive design, Street fashion, Public space, Smile, Travel, Red

– Jeg tror dette er helt midt i blinken for familier eller venner på veien. Nå er det veldig enkelt  og raskt å stikke innom å hente pizzaen mens du er på farten.

Én av de som har testet pizzaen, er Maria Høyme (31) og hennes to barn Vetle (10) og Nora (6). De kommer innom Circle K Vestby for å plukke opp pizzaen de har bestilt. Maria forteller at bestillingen gikk smertefritt med Click & Collect. 

Og Peppes On The Go får du kjøpt på nesten alle Circle K-stasjonene i Norge.

– Det var veldig oversiktlig, og så var det kjempeenkelt å legge til ekstra ingredienser på pizzaen eller tilbehør hvis vi ville ha det. Bra konsept!


Baked goods, Food, Ingredient, Recipe, Pizza, Cuisine, Fruit, Plate
Fast food, Pizza, Omelette, Ingredient, Recipe, Dish, Cuisine

Nyhet: Porsjonspizza

Du kan velge om du ønsker å bestille en stor pizza til familien, eller en smart porsjonspizza til deg selv. Finnes i både Pepperoni og Ham.

Customer, Supermarket, Retail

Nyhet: Porsjonspizza

Du kan velge om du ønsker å bestille en stor pizza til familien, eller en smart porsjonspizza til deg selv. Finnes i både Pepperoni og Ham.

Baked goods, Food, Ingredient, Recipe, Pizza, Cuisine, Fruit, Plate
Fast food, Pizza, Omelette, Ingredient, Recipe, Dish, Cuisine
– Nå kan jeg fylle drivstoff og hente pizzaen på samme sted, sier Maria Høyme.

Et raskt og smakfult måltid. Maria og barna får pizzaen med én gang, og like fort som de kom, er de på veien igjen. Et godt alternativ når man er på farten, uansett om man er på vei til hytta eller hjem til sofakroken, mener Maria:

– Da er pizza fra Circle K et kjempesmart alternativ.

Det er barna enige i.

– Ja! Vi elsker pizza. Med pepperonipølse og skinke, sier de i kor.Familien setter seg rundt bordet for å prøve pizzaen. Det går ikke lang tid før dommen faller.

– Kjempegod. Det smakte supergodt, sier Vetle. 

Nora stemmer i, og sier at dette bør de gjøre igjen. 

– Ja, dette kan vi godt gjenta til helgekos for eksempel, for dette var jo kjempegodt, bekrefter Maria.

– Og det som er ekstra bra med Peppes On The Go fra Circle K er jo at lokalstasjonen ligger på et sted hvor det ikke er Peppes-restauranter i nærheten. Nå har jeg mulighet til plukke opp en fersk pizza og fylle drivstoff i samme slengen. Effektivt, enkelt og digg!

Dish, Brunch, Food, Meal, Eating

Fakta: Peppes On The Go


I år er det 50 år siden den første Peppes-pizzaen ble solgt i Norge. 

Peppes On The Go er en ny type Peppes pizza spesielt tilpasset salg som varm over disk hos Circle K. Pizzaene er et resultat av et samarbeid mellom Umoe Restaurants, Circle K og Scandza. Gjennom samarbeidet med Circle K øker Peppes Pizzas utsalgssteder fra 81 til over 300 i hele landet.

Peppes On The Go på Circle K har fyldig bunn og den særegne Peppes-sausen, uendret siden 1970. Osten kommer fra Synnøve Finden i Alvdal, og pizzaene toppes med norske råvarer.


moiranaCircleK-3.jpg
moiranaCircleK-3.jpg
– Haha, du ser ut som en bompibjørn i den der, sier Hugo idet Emma får på seg den tykke dressen og de er klare til å gå om bord.

Videre mot Bodø fortsetter naturopplevelsene og familien er fulle av lovord om alle oppdagelsene de har gjort så langt nord.

– Vi har sett midnattssol, mange dyr, veldig klart vann, masse fine fjell, fossefall, reinsdyr, andunger, havørn, kjempefin natur. Det er skikkelig, skikkelig fint her. Og mye mer å se på her enn hjemme på Jessheim, sier Ida og Emma.

Line er også veldig begeistret over alle nye inntrykk familien har fått på turen. 

– Vi kunne ikke hatt det bedre. Det er utrolig hvor mye man rekker å se på Norgesferie uavhengig av hvor mye tid man har. Du trenger ikke mer enn et par dager på veien og det føles som du har vært borte lenge.

Nystekt på Circle K

  • Peppes On The Go har fyldig bunn med sprø skorpe som er myk inni.
  • Toppet med den originale Peppes-sausen, uendret siden 1970.
  • Spesiallaget osteblanding fra Synnøve Finden i Alvdal.
  • Klassiske pizza-toppinger fra norske råvarer.
  • Sett prikken over i-en med Peppes rømmedressing.

Har Peppes On The Go kommet til din nærmeste Circle K? Søk opp stasjonen og sjekk!

Outdoor recreation, Ice cap, Glacial landform, Sky, Cloud, Snow, Mountain, Slope, World, Terrain

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Circle K

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)