Annonsørinnhold

Cuisine, Dish, Food
Dish, Brunch, Food, Meal, Eating

Kundene har vist stor begeistring etter at Circle K startet salget av «Peppes On The Go» ved 230 stasjoner den 29. september. Den nye bestillingsløsningen «Click & Collect» gjør det også mye enklere for folk å bestille god mat på farta.

Knallstart for Peppes «On The Go» på Circle K-stasjonerPeppes On The Go

Circle K har satset stort på pizza etter at de allierte seg med en av Norges mest kjente merkevarer. Nå har Peppes On The Go vært i salg siden slutten av september hos 230 Circle K-stasjoner rundt om i hele landet.

– Salget har gått over all forventning. Det er stort for oss å få inn en så stor merkevare som Peppes inn i butikken, og det beste av alt er at pizzaen er klar på 10-15 minutter, sier daglig leder ved Circle K Vestby, Karoline Star (25).

Klikk her for å se menyen og bestille Peppes On The Go nå.

Peppes on the go

Storsatsingen med Circle K gjør smaken av Peppes tilgjengelig på steder hvor man ikke har en Peppes-restaurant i umiddelbar nærhet. 

– Jeg tror dette er helt midt i blinken for familier eller venner på farten. Som de fleste Circle K-stasjoner, ligger vi rett ved veien, noe som gjør det enkelt å stikke innom å hente pizzaen på vei hjem, sier stasjonssjefen.

Finn din nærmeste Circle K som tilbyr Peppes On The Go her.Nå kan du droppe køen på stasjonen. En sentral del av den nye pizzasatsingen er det nye bestillingssystemet Click & Collect, hvor man kan forhåndsbestille og betale mat og drikke, og deretter kjøre og hente det på stasjonen på det valgte tidspunktet, uten ventetid. 

– Med Click & Collect kan du bestille mat, drikke og kioskvarer. Du betaler når du bestiller, og så står alt klart når du kommer og henter, enten det er brus, snacks eller rykende fersk Peppes On The Go, forteller Star.

– Peppes On The Go er et flott tilskudd til vårt allerede brede og varierte mattilbud, sier daglig leder ved Circle K Vestby, Karoline Star.

Nystekt på Circle K

  • Peppes On The Go har fyldig bunn med sprø skorpe som er myk inni.
  • Toppet med den originale Peppes-sausen, uendret siden 1970.
  • Spesiallaget osteblanding fra Synnøve Finden i Alvdal.
  • Klassiske pizza-toppinger fra norske råvarer.
  • Sett prikken over i-en med Peppes rømmedressing.

Én av de som har testet den nye pizzaen, er Maria Høyme (30) og hennes to barn Vetle (9) og Nora (6). De kommer innom Circle K Vestby for å plukke opp pizzaen de har bestilt. Maria forteller at bestillingen gikk smertefritt med Click & Collect

– Det var veldig oversiktlig, og så var det kjempeenkelt å legge til ekstra ingredienser på pizzaen eller tilbehør hvis vi ville ha det. Bra konsept!

Customer, Supermarket, Retail
0
– Nå kan jeg fylle drivstoff og hente helgekosen på samme sted, sier Maria Høyme.

Får hverdagen til å gå opp. Maria og barna får pizzaen med én gang, og like fort som de kom er de allerede på vei hjem igjen i bilen sin. I en travel hverdag kan dette være det som får timene til å gå opp, mener Maria: 

– Nora spiller både håndball og fotball, så noen ganger har vi bare en halvtime mellom jobb og ny aktivitet. Disse dagene kan pizza fra Circle K være et kjempesmart alternativ. 

Det er barna enige i.

– Ja! Vi elsker pizza. Med pepperonipølse og skinke, sier de i kor.

Hjemme i spisestuen setter familien seg rundt bordet for å prøve pizzaen. Det går ikke lang tid før dommen faller.

– Kjempegod. Det smakte supergodt, sier Vetle. 

Nora stemmer i, og sier at dette bør de gjøre igjen. 

– Ja, dette kan vi godt gjenta til helgekos for eksempel, for dette var jo kjempegodt, bekrefter Maria.

– Og det som er ekstra bra med Peppes On The Go fra Circle K er jo at lokalstasjonen ligger på et sted hvor det ikke er Peppes-restauranter i nærheten. Nå har jeg mulighet til å sitte på jobb, bestille en pizza til jeg skal hjem og fylle drivstoff i samme slengen. Effektivt, enkelt og digg!

Lunch, Breakfast, Eating, Food, Meal, Brunch

Fakta: Peppes On The Go


I år er det 50 år siden den første Peppes-pizzaen ble solgt i Norge. 

Peppes On The Go er en ny type Peppes pizza spesielt tilpasset salg som varm over disk hos Circle K. Pizzaene er et resultat av et samarbeid mellom Umoe Restaurants, Circle K og Scandza. Gjennom samarbeidet med Circle K øker Peppes Pizzas utsalgssteder fra 81 til over 300 i hele landet.

Peppes On The Go på Circle K har fyldig bunn og den særegne Peppes-sausen, uendret siden 1970. Osten kommer fra Synnøve Finden i Alvdal, og pizzaene toppes med norske råvarer.


0
moiranaCircleK-3.jpg
moiranaCircleK-3.jpg
– Haha, du ser ut som en bompibjørn i den der, sier Hugo idet Emma får på seg den tykke dressen og de er klare til å gå om bord.

Videre mot Bodø fortsetter naturopplevelsene og familien er fulle av lovord om alle oppdagelsene de har gjort så langt nord.

– Vi har sett midnattssol, mange dyr, veldig klart vann, masse fine fjell, fossefall, reinsdyr, andunger, havørn, kjempefin natur. Det er skikkelig, skikkelig fint her. Og mye mer å se på her enn hjemme på Jessheim, sier Ida og Emma.

Line er også veldig begeistret over alle nye inntrykk familien har fått på turen. 

– Vi kunne ikke hatt det bedre. Det er utrolig hvor mye man rekker å se på Norgesferie uavhengig av hvor mye tid man har. Du trenger ikke mer enn et par dager på veien og det føles som du har vært borte lenge.

Har Peppes On The Go kommet til din nærmeste Circle K? Søk opp stasjonen og sjekk!

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Circle K

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)