Hotellene der barna trives aller best!

Sliter dere med å få nok kvalitetstid som familie i hverdagen? Da kan en helg med Barnas Sommer på hotell være en super mulighet.

Barnehage, skole, jobb, fotballtrening, svømmetrening og bursdager. I mange familier går hverdagen i ett, og det er sjeldent mulig å få en ordentlig pause – ikke minst litt familietid. Men det finnes en løsning for å kunne ankomme som kaos, men reise som en familie.

Med saltvann og strandskvulp rett utenfor hotelldøren, og Norges tropiske paradis på innsiden, ligger ett av disse: Quality Hotel Skjærgården i Langesund. Dette er et av hotellene som gjennom hele sommeren er Barnas Hotell, som betyr at barn alltid er velkomne, og det er de som er i fokus. Her finnes aktiviteter for store og små barn, og spesielt i helger og skoleferier skjer det så mye på hotellene at dagene flyr, og alle, voksne som barn, sover godt når kvelden kommer.

Eller kanskje bare foreldrene trenger en velfortjent pause? Sjekk ut den store spa-guiden og finn ut hvor neste helgetur går!

Blant dem som sårt trengte en familiepause, er familien Espedalen fra Kristiansand – bestående av Torgrim og Kamilla, og deres tre barn, Felix (10) og tvillingjentene på tre år, Embla og Stella.

– Med to fulltidsarbeidende foreldre er hverdagen tidvis en kamp, og ringer under øynene en garantert del av utseendet, så dette trenger vi, sier foreldrene og ler.

Kan du triksene? Slik bor du best på hotell!

Dårlig samvittighet for mangel på tid og kos med barn, tilsvarende mangel på tid og kos med hverandre og mangel på tid til seg selv, er nok noe flere småbarnsforeldre kan kjenne seg igjen i – og familien Espedalen er intet unntak.

– Vi er nok ikke særlig annerledes enn de fleste andre småbarnsfamilier, men et weekendopphold her i Langesund er et slags gudesendt mirakel for oss som trenger et avbrekk fra hverdagen.

Se hva Quality Hotel Skjærgården kan tilby deg og din familie, og book din helg for kvalitetstid!

Hurra for badeland!

Her på Quality Hotel Skjærgården kan familien storkose seg. Med en 4000 kvadratmeter stor badepark, der det er 31 grader i vannet både inne og ute, er det lett for de yngste å kose seg. Her hoppes det fra kanten, og eldstemann Felix er ikke sen med å prøve seg på den store vannsklia.

– Det var gøy! utbryter han i full ekstase i det han har kommet på beina.

De minste holder seg imidlertid i litt roligere vann, men her skal det dykkes og svømmes «leeeenge» fremover, ifølge treåringene.

Med en stor terrasse, delvis dekket av kunstgress og store sakkosekker, virker Skjærgården, med havet rett ved, nesten som et tropisk paradis.

Etter et deilig bad passer det med et besøk hos hotellets dyr, og selv om den late katten ligger og slapper av alene i solsteken, er lammene mer enn glade for å få besøk.

– Han vil kose, sier Embla, mens Stella mater et annet lam med litt varm melk.

Resten av dagen byr på fart og moro på lekerommet, før eldstemann deltar i en spisekonkurranse med is, som han vinner. Så er det middagstid. Quality-hotellene, som er Barnas Hotell, er tilrettelagt for de minste, og de har selvsagt egen barnemeny med masse is til dessert for både store og små.

Etter endt helg er både foreldre og barn fornøyde. Far i huset vil oppsummere det slik:

– Det var deilig å komme vekk litt. Hjemme kan man fort glemme at vi har hverandre, og da er det godt å komme seg litt unna og bare være en familie. Og finnes det et badeland, så er ungene som regel veldig fornøyde.

Torgrim Espedalen, far
Ikke glem kjærestekosen!

Kvalitetstid med hele familien er viktig, men det er vel så viktig at de voksne for litt alenetid sammen for å dyrke forholdet i en ellers travel. Hos Comfort Hotel kan foreldre, kjærestepar eller gode venner nyte litt kvalitetstid sammen i noen av Nordens fineste byer.. Hotellene er urbane og ligger sentralt i storbyene, ofte med gangavstand til det meste av shopping, severdigheter, restauranter og barer - og det til en gunstig pris.

Her kan dere finne det perfekte hotellet til kjæresteturen!

Husk også at Comfort Hotel er det perfekte festivalhotellet! Vil du vinne to ukespass til Øyafestivalen i Oslo eller Way Out West i Göteborg? Nordic Choice Hotels gir ti vinnere to billetter hver!

Moro for store og små: Quality Hotel Sarpsborg

Quality Hotel Skjærgården i Langesund er imidlertid ikke det eneste som kan by på moro for hele familien.

Og hvilket barn ønsker ikke lek og moro når det først er litt fri eller ferie å få?

I Superland på Quality Hotel Sarpsborg er det lek og moro som gjelder, hele dagen lang. Superland består av et innendørs område med forskjellige aktiviteter, og ikke minst: Badeland. For hvilket barn liker vel ikke å bade?

– Hver helg og hver eneste dag i alle skoleferier er det barna vi fokuserer på, helt fra frokost til leggetid, sier konstituert direktør Ingvild Jacobsen.

Superland tilbyr akkurat det du forventer av et «superland»: Klatrebane, minigolf, lekelabyrint og ballbinge. Det finnes aktiviteter for både små og store barn – og det er ikke bare i Superland. På Quality Hotel i Sarpsborg har de også et badeland. Her finnes to forskjellige sklier, strømkanal, boblebad, en sopp som spruter vann og en vanngardin som er morsom for de små.

Barna har imidlertid også flere favoritter på hotellet.

– Hoppeslott, ansiktsmaling, disco og kino er kveldenes store favoritter, forteller Jacobsen.

Superland er også åpent for alle - uansett om du er en leken konferansedeltager, overnattende gjest eller om du ønsker å ta med familien på en dag de vil sette pris på i lang tid fremover.

Trenger ungene å leke fra seg på Superland?Her kan du se priser og booke inn en lekehelg for hele familien!

Med kort vei til Tusenfryd: Quality Hotel Entry

Kun to mil fra Oslo ligger det som kan være alle barns store sommerdrøm: Tusenfryd. Og med slitne barn etter en hel dag med moro, har man ikke lyst til å kjøre altfor lenge?

Heldigvis finnes Quality Hotel Entry kun én mil fra fornøyelsesparken. I tillegg til at det er kort vei til lek og moro på Tusenfryd, kan man gjøre en helg av kosen.

I skolens sommerferie har hotellet en egen aktivitetsleder som finner på morsomme aktiviteter med barna hver kveld. Det kan være leker på lekerommet, visning av filmer eller kanskje en fotballkamp i parken. Det er også gangavstand til den flotte badestranden i Hvervenbukta for dem som trenger å kjøle seg ned etter en dag med mye fart og moro.

Står Tusenfryd på planen i sommer?Se priser på Quality Hotel Entry for et hotell i nærheten!

Fra Quality Hotel Entry er det kort vei til Tusenfryd!

Foto: Scanpix

For musikkinteresserte og shoppere: Quality Hotel Friends

Hvis det frister med en tur utenfor Norges grenser, er det ikke langt til vårt naboland i øst, og her finnes det flere spennende Quality Hotel som barna vil sette pris på. Blant dem er Quality Hotel Friends i Stockholm.

Det ligger kun et steinkast unna Friends Arena, som huser hjemmekampene til det svenske landslaget og store konserter for dem som liker fart og moro, og Mall of Scandinavia for shoppinginteresserte som vil boltre seg i 250 butikker.

Som på andre Quality Hotel denne sommeren er det barna som er i fokus, også på Friends i den svenske hovedstaden. Her finnes det skattejakt og aktivitetsrom for barn i alle aldre.

– Det er fantastisk at vi kan tilby familier litt ekstra mye lek og moro på vårt hotell, og på alle Quality Hotel i Norden. Vi gleder oss til å ta imot barna til en storslått sommer hos oss, sier hotelldirektør Björn Callin.

Her kan dere finne priser og mer informasjon om Quality Hotel Friends!

PS: Visste du at hotellet fikk navnet sitt gjennom deres samarbeid med antimobbing-organisasjonen Friends? De jobber for å skape et samfunn der barn og unge vokser opp med trygghet og likeverd!

Moro og vitenskap: Quality Hotel Panorama

Dersom Stockholm enten er litt for stort, eller litt for langt unna for familien, finnes den alltid sjarmerende Göteborg. Midt i byen ligger Quality Hotel Panorama, nært alle av Göteborgs severdigheter.

– Det er gangavstand til både fornøyelsesparken Liseberg og det morsomme vitenskapsmuseet Universeum - som er populært blant både store og små, sier hotelldirektør Eva Sandholm.

Det er også barna som er i fokus på Panorama, og de får skattekiste, ballonger og is.

– Vi har også lekerom med spill og annet, der man kan tulle rundt og kanskje få seg en ny venn eller to. Når man blir sulten finnes det en spesiell barnemeny med kjøttbolletrollet og annet godt. Også her kan man leke og tegne litt, og noen ganger kommer det besøk i frokostsalen som kan gi barna ansiktsmaling, forteller Sandholm.

Her kan du se priser og bestille en helg på Quality Hotel Panorama for hele familien!

I full fart på Quality Frösö Park

Hvis det frister med litt spenning i en ellers hektisk hverdag, kan en tur over til Norrland være noe for deres familie. I Östersund i Sverige ligger Quality Hotel Frösö Park, i vakre omgivelser på øya Frösön. Her er det kort vei til utelek og bad, og det er den perfekte destinasjonen for fine oppdagelsesferder og familieutflukter.

I sommer har også hotellet fullt fokus på VIPene sine: barna!

– Hos oss er alle barn hedersgjester, så derfor vil vi i sommer tilby mye moro for hele familien, forteller hotelldirektør Björn Hemmingsson.

Se priser og bestill en fartsfylt helg på Quality Hotel Frösö Park!

Alle barn får en skattekiste som inneholder blant annet et skattekart, og de får også en gullmynt som kan byttes inn i en is. På hotellet finnes også et lekerom for de yngre barna.

Like i nærheten av hotellet ligger også det som kan være alle barns store drøm: Den 4000 kvadratmeter store Frösö Fun Park!

– Trampoliner, hinderbane, ballsport og skateboardpark er bare noen av tingene barna kan få boltre seg på, sier Hemmingsson.

Foreldrene (og barn) kan nyte en fin vandretur, en runde på golfbanen eller litt fart på mountain bikes.

Annonsørinnhold
Nordic Choice Hotels

Dette er et kommersielt samarbeid mellom VG Partnerstudio og Nordic Choice Hotels Dette er innholdsmarkedsføring, og ikke journalistikk. VG Partnerstudio er en satsning underlagt VG som leverer innhold etter VGs kvalitetskrav og redaktøransvar, men innholdet er laget av innholdsprodusenter utenfor redaksjonen. VGs redaksjon har ingen rolle i dette samarbeidet. Derfor er VGs redaksjonelle produkt helt upåvirket av dette samarbeidet.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør