Annonsørinnhold

Har du noen gang drømt om å

reise på eventyr?

Slik som i bøkene du

leste da du var liten?

Der du overnattet i

toppen av et tre?

... eller tok med deg en venn

på et «flyvende teppe».

Det høres kanskje fjernt ut.

Men eventyrene i Norge

er nærmere enn du tror.

norges ukjente eventyr

STOR GUIDE:

Du trenger ikke reise ut av landet for å få en eksotisk naturopplevelse. Med Campanyon finner du et stort utvalg eventyr i norsk natur.

– Mange har fått øynene opp for camping, friluftsliv og ulike typer gårdsturisme de siste årene. Derfor har vi laget Campanyon, hvor du kan utforske ukjente perler og reisemuligheter du trolig ikke ville tenkt på ellers, forteller Alexander Raknes.

Han er en av gründerne bak den nye tjenesten, hvor du kan finne helt unike overnattingsmuligheter i naturen. På Campanyon.com kan du sortere ut ifra dine preferanser. Enten du foretrekker å bo i telt, bobil, hytte eller rett i naturen, finnes det noe for deg.

Forehead, Face, Smile, Chin, Beard, Sleeve, Happy, Grass, T-shirt

Alexander Raknes

En av gründerne
bak Campanyon


Alexander har i denne guiden satt sammen et knippe av hans favorittsteder rundt omkring i landet, slik at du kan finne inspirasjon til din neste drømmereise.

Så ... hvor vil du på eventyr?

ØSTLANDET

Natural landscape, Sky, Building, Cloud, Window, Plant, Wood, House, Tree, Branch

Mjøsgløtt

Bo idyllisk i tretoppene, ta en tur ned til innsjøen eller nyt en eksklusiv regnskogdusj. Disse idylliske hyttene er fullt utstyrt med soverom, bad og stue med sofa.

Brumunddal, Ringsaker

Alpakkaglamping

Unik glampingopplevelse i gammelt setermiljø. Her er det mange dyr å hilse på, inkludert alpakka, lama, hest, hund, føner og kaniner.

Lalm, Rondane

Outdoor furniture, Plant, Table, Tree, Building, Wood, Flowerpot, Flower

Konglehytta

Dette er den eneste konglehytta i Norge, og et perfekt sted å ta med partneren eller en god venn for en spesiell helg. Her kan du nyte norsk natur og ha god komfort på samme tid.

Espa, Stange

Natural landscape, Atmospheric phenomenon, Sky, Cloud, Plant
Plant community, Natural landscape, Watercourse

Dome ved Jotunheimen

Dome på "Skogsøya"

Disse domene ligger like ved Jotunheimens inngangsport, 1150 moh. En unik overnattingsmulighet der luksus og komfort møter deg med naturen tett innpå.

Her vil du bli gjemt i furuskog og hevet av den koselige plattformen kuppelen hviler på, noe som gir denne kuppelen en ekte trehytte-følelse. Oppholdet inkluderer også en økt i speilglassbadstuen ved elvebredden.

Vang, Valdres

Fenstad, Nes

SØRLANDET

Land lot, Sky, Building, Window, House, Wood, Cloud, Tree, Cottage, Siding
Plant community, Natural landscape, Rural area

Eventyrslottet

Tretopphytte for familier

Ønsker du ekte sørlandsk glamping - eller kanskje du heller vil kalle det en slottsferie - så er dette det stedet for deg. Her kan du våkne opp til fuglesang og nyte skogens ro.

Her kan du nyte stillheten og bålet til langt på natt med familien eller kjæresten. Hytta er bygget ved et stup og har utsikt over Glubetjønna og ei myr hvor det går et elgtråkk.

Konsmo, Lyngdal

Mandal, Lindesnes

Street light, Plant, Sky, Cloud, Car, Flowerpot

Glamping og yoga

Denne campen ligger ved en helt unik låve, som blant annet har yogarom, koselige oppholdsrom og gårdsbutikk med økologiske produkter. Rett i nærheten ligger et tjern med badebrygge, fiskemuligheter, kano og airjump.

Neslandsvatn, Drangedal

VESTLANDET

Plant community, Flower, Mountain, Cloud, Sky, Ecoregion, Green, Tent, Nature
Plant community, Land lot, Flower, Sky, Building, Tree, Window, House, Vegetation

Glamping retreat

Funkishytte i Hardanger

Et tilfluktssted hvor du kan være helt deg selv. Sov til lyden av elven og våkne opp til syngende fugler eller bli med på en morgentime med yoga.

Her kan man bo om man vil ha stillhet og utsikt mot Hardangerfjorden. Ligg i gresset og se på skyene hele dagen, nyt et bad i fjorden eller ta turen til mektige Trolltunga.

Valldal, Møre og Romsdal

Herand, Hardanger

People in nature, Natural environment, Sky, Plant, Mountain, Hammock, Tree, Leisure, Lake

Teltplasser i Hellesylt

Her kan du ta med eget telt og campe med vakker utsikt mot fjorden. Det er også toalett- og dusjfasiliteter i en egen bygning rett ved, slik at du kan få deg en oppfriskning ved behov.

Hellesylt, Stranda

MIDT-NORGE

Natural landscape, Land lot, Water, Sky, Plant, Cloud, Highland, Lake, Tree, Grass
Interior design, Plant, Property, Building, Furniture, Comfort, Wood, Shade, Couch, Tree
Interior design, Photograph, White, Light, Shade, Lighting, Plant, Comfort
Plant community, Natural landscape, Tree, Wood, Vegetation, Trunk, Biome, Twig
Coastal and oceanic landforms, Body of water, Natural landscape, Sky, Cloud

Camp med gapahauk

Luksuriøs gapahuk

Dome over elven

Et flytende trehus

Dome på klippen

Denne overnattingsplassen har en fantastisk utsikt på idylliske Inderøya langs Den Gyldne Omvei. Gapahuk med grill- og bålplass, utedo, stort piknikbord og langbord med benker i tømmer.


Her kan du overnatte i en luksuriøs gapahuk med utsikt over Trondheimsfjorden. Gapahuken kan brukes hele året, og det er mulighet til å få servert mat fra lokale produsenter.

Opplev norsk natur på nært hold ved å tilbringe en natt i denne domen under stjernehimmelen. Den er plassert på en klippe og har en fantastisk utsikt til Trollheimen.

Nyt den vakre naturen rundt dette unike stedet. Her kan du koble deg fra hverdagen og slappe av. Trehytta er utstyrt med en deilig dobbeltseng og vakkert interiør. Det er også en grillplass med gapahuk utenfor.

Denne domen plassert for seg selv på en fjellhylle som henger utover Trondheimsfjorden. Domen er romslig og innredningen er delikat og gir en følelse av luksus, med utsikt mot både himmel og hav.

Inderøy, Trøndelag

Lensvik, Orkland

Vang, Oppdal

Vang, Oppdal

Leksvik, Indre Fosen

NORD-NORGE

Coastal and oceanic landforms, Natural landscape, Water, Sky, Mountain, Azure, Lake, Cloud, Horizon

Overnatting i øyparadis

På denne private øya drives et lite gårdsbruk. Her kan du ta med deg bobilen og overnatte i stille og rolige omgivelser, med egen strand hvis du vil bade - og muligheter for å fiske rett fra land.

Denne nydelige plassen er omringet av tusenvis av små øyer, holmer og skjær. Et ypperlig sted for aktiviteter som padling, fisking og bading. Her får du også bo "sammen" med de tamme, koselige geitene som beiter.

Grasholmen, Harstad

Sky, Water, Cloud, Plant, Travel, Lake, Leisure
Sky, Water, Cloud, Plant, Travel, Lake, Leisure
Sky, Water, Cloud, Plant, Travel, Lake, Leisure
Sky, Daytime, Building, World, Cloud, Tree, Biome, Shade
Water resources, Natural environment, Sky, Cloud, Atmosphere, Ecoregion, Light, Nature, Azure

Dome på egen øy

Dome i padleparadis

Lavvo under midnattssol

På denne øya på Gressholman kan du overnatte i en iglo med 360-graders utsikt. Her er det mange flotte fotomotiver, samt et rikt fugle- og dyreliv.

Dette er et perfekt stopp hvis du sykler eller kjører Kystriksveien. Her kan du overnatte i lavvo med frisk havluft, fantastisk utsikt og komfortable fasiliteter. Passer for både familier og vennegjenger.

Sørvik, Harstad

Blomsøya, Alstahaug

Løkta, Dønna

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Campanyon

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2022 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)