Gravid? Her er oljen som kan forebygge strekkmerker

Opptil 90 prosent av gravide kvinner vil oppleve å få strekkmerker i løpet av svangerskapet. Her er den prisvinnende oljen som kan forebygge hudskadene.

Strekkmerker er en type arr som oppstår når huden strekkes raskere enn den klarer å tilpasse seg. Da oppstår det små rifter i huden som blir til arr. Når kroppen ikke klarer å reparere disse arrene blir de varige og det vi kaller strekkmerker.

– Om du får strekkmerker avhenger av hudtype, alder og arv, men kosthold og fuktighetsnivået i huden kan også spille inn, sier produktutvikler i Orkla, Mia Holden, som blant annet jobber med utvikling av hudprodukter.

STREKKMERKER: Opptil 90 prosent av gravide kvinner får strekkmerker i løpet av svangerskapet i følge NHI. Foto: Getty/Staras

STREKKMERKER: Opptil 90 prosent av gravide kvinner får strekkmerker i løpet av svangerskapet i følge NHI. Foto: Getty/Staras

Hun anbefaler spesielt gravide om å benytte den prisvinnende hudpleieoljen Bio-Oil på utsatte steder som hofter, rumpe, mage og lår, og viser til at en rekke eksperter anbefaler denne oljen.

Er du gravid eller på annen måte utsatt for strekkmerker? Kjøp Bio-Oil her

– Bio-Oil anbefales av leger, hudpleiere og jordmødre rundt om i hele verden. Oljen er bevist effektiv i flere kliniske studier, men vil aldri fjerne arr og strekkmerker fullstendig.
Mia Holden

Klikk på bildet under for å lese mer om produktet

Ingen strekkmerker etter svangerskap

Celine Ness (30) fødte sitt første barn for fem måneder siden, og 14 uker inn i svangerskapet begynte hun å smøre magen med Bio-Oil, etter å ha fått oljen anbefalt av venninner.

– Når man går svanger så blir man litt engstelig for å få strekkmerker, så da gjør man jo det man kan for å unngå å få det. Da jeg fikk tips om Bio-Oil fra venninner, var det ingen tvil, sier Ness.

STOLT MOR: Celine Ness sammen med sønnen Felix (5 mnd.). Foto: Privat

STOLT MOR: Celine Ness sammen med sønnen Felix (5 mnd.). Foto: Privat

30-åringen brukte Bio-Oil morgen og kveld i omkring seks måneder, og var storfornøyd med produktet.

– Jeg syntes Bio-Oil var helt super. Den trakk fort inn og var ikke like klissete som andre kremer og oljer. Jeg følte at jeg kunne kle på meg rett etter å ha smurt meg uten at klærne klistret seg til kroppen, sier Ness.

– Også er det det store spørsmålet, da: Har du fått noen strekkmerker?

STRÅLENDE FORNØYD: Celine Ness har bare positive erfaringer med Bio-Oil. – I tillegg lukter den veldig godt, sier hun.

STRÅLENDE FORNØYD: Celine Ness har bare positive erfaringer med Bio-Oil. – I tillegg lukter den veldig godt, sier hun.

– Jeg har ingen strekkmerker i dag, men om det er på grunn av Bio-Oil eller ikke, er jo vanskelig å si. Men jeg liker å tro at det er takket være Bio-Oil.
Celine Ness

Tips: Kjøp Bio-Oil hos Vita nå

Uansett nøler hun ikke med å anbefale oljen videre til andre gravide venninner.

– Jeg har til og med kjøpt Bio-Oil i «gratulerer, du er gravid»-gave til en venninne, sier hun.

IKKE KLISSETE: Bio-Oil er en behagelig olje som tørker fort inn og ikke er klissete. Foto: VGPS

IKKE KLISSETE: Bio-Oil er en behagelig olje som tørker fort inn og ikke er klissete. Foto: VGPS

Vitaminer og planteekstrakter

Bio-Oil er en hudpleieolje som inneholder en unik kombinasjon av vitaminer og planteekstrakter, og oljen er spesielt designet for forebygging og forbedring av arr og strekkmerker.

– Oljen er blitt kåret til det mest effektive produktet til å forebygge eller forbedre utseendet til arr og strekkmerker flere steder. I tillegg jevner Bio-Oil ut generelle ujevnheter i huden din.
Mia Holden

Bio-Oil inneholder blant annet vitamin A som bidrar til å holde huden elastisk. I tillegg får du tilført kamille, lavendel, rosmarin og ringblomst som har pleiende og beroligende egenskaper.

VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
© VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Dette er VG Partnerstudio

Bilde av Gard Steiro

I samarbeid med utvalgte annonsører utvikler VG Partnerstudio AS innhold av høy kvalitet, som publiseres på VGs plattformer.

Innholdet fra VG Partnerstudio merkes tydelig og med annonsørens logo, så leseren klart kan oppfatte at innholdet er betalt for og produsert sammen med en annonsør.

Aksjeselskapet VG Partnerstudio er et separat produksjonsselskap uten tilknytning til redaksjonen. Ingen i studioet jobber samtidig i redaksjonen i VG.

VGs samfunnsoppdrag og rolle som uavhengig redaksjonell gransker påvirkes derfor ikke av VG Partnerstudio.

Gard Steiro

Ans. redaktør og adm. direktør