Annonsørinnhold

Skal du ta mange kjappe turer i sommer, eller har du skikkelige telteplaner i marka eller på campingplass? Liker du deg kanskje best under partyteltet i hagen? Her er alt du trenger for å være rustet for friluftslivet!

VG: ?utm_source=VG&utm_medium=content&utm_campaign=telt2021

AP:

BT:

Aftenbladet:

FVN:

Adressa:

E24:

Enkelt

Mest opptatt av å komme deg ut kjapt, ikke styre så fælt, og heller bruke tiden på å ta det med ro og kose deg? Da er popup-teltet til Biltema helt perfekt!

– Dette teltet slår seg opp omtrent helt selv på noen få sekunder, og du pakker det sammen igjen nesten like raskt - med riktig teknikk, sier Monica Videm, markedsansvarlig i Biltema.

Popup-teltet kommer i en tynn og smart oppbevaringsveske, og har myggnetting i innerdøra. Det er plass til to, og teltet er i vannavstøtende polyester.

Hvis du lurer på hvordan teltet enklest slås ned igjen, har vi laget en video for deg her!

En transportvogn som du ser i videoen over er genial for frakt til og fra bilen, for eksempel, og er lett å manøvrere dersom terrenget ikke er altfor krevende.

– Uansett hvor enkel tur du har planlagt, så er det lurt å passe på væskebalansen, så jeg foreslår å ta med en sammenleggbar vannkanne med kran. Det er en lett måte å sikre vannforsyningen ved teltet, sier Videm.

Et piknikbord med 4 krakker slås enkelt sammen til en smal, bærbar, koffert, og gjør deg klar til alle måltider!

I tillegg trenger man selvsagt noe å sove på. Et godt alternativ er oppblåsbar ekstraseng og en lett sovepose. Med Biltemas oppblåsbare stol er du også sikret et behagelig sted å ta det med ro utenfor teltet.

Fotpumpe er en fin måte å få litt bonustrim i ferien.

– Det er også supersmart å pakke med en powerpack som kan lade to enheter samtidig, påpeker Biltema-eksperten, og legger til at hun selv er glad i å ha med flaske med solcellelampe - to nyttige ting i én.

Partytelt

Noen av oss liker oss best hjemme i hagen. Der kan vi fyre opp kulegrillen, dekke bordet med duk og servise, og bare nyte sommerdagene med grønt, nyklippet gress og barnelek rundt oss.

– Våre partytelt kan romme alt fra noen få venner til hele slekta, og de holder også regnet ute dersom det ikke blir en supersolsommer i år, sier Monica Videm.

Denne sammenleggbare paviljongen er noe av det enkleste, og har Quick-Up-funksjon for rask og enkel oppsetting.

Partyteltet med seks kanter har tre veggdeler, og er også kjempelett å sette opp. Det kan du innrede til middagsgjester, og alle forblir tørre i eventuelt nedbørsvær. Lyslykter eller hagefakler gir både litt lys og masse hygge.

– En luksuriøs og komfortabel hammock med plass til tre personer passer til denne settingen, og vår har også rygg som kan felles ned og gjør hammocken om til seng - helt genialt, sier Videm.

Komfort og plass

Noen liker det litt stort, selv om det er camping vi snakker om: Litt ekstra plass, litt større seng, noen ekstra smarte løsninger. Kjør på med kuppeltelt fra Biltema!

– Her snakker vi tre telt som kan kobles sammen; 6-mannstelt, 4-mannstelt og 2-mannstelt, så hele tolv stykker kan dra på tur. Det skal man selvsagt ikke gjøre uten forholdsregler i disse tider, men mange har jo en stor familie, sier Monica Videm.

Hele «rekkehuset» er enkelt å sette opp, og kan fylles med mye komfort: Hva med dobbeltseng? Denne luftmadrassen har innebygd elektrisk luftpumpe som blåser den opp på 3-4 minutter.

– Med denne teltløsningen kan du bli boende en stund, så her er det all grunn til å ta med bærbar grill og grilllkull. For kos og hygge vil jeg også foreslå å pakke med DAB+-radio, eller kanskje et minibasseng til barna?

– Det kan også være lurt å koble opp en bærbar dusj, hvis det er et stykke til nærmeste dusjmulighet, tipser hun.

Hengekøye forbedrer telttomten ytterligere hvis man bare har et tre eller to i nærheten.

– Personlig skal jeg også skaffe meg ekstra teltplugger med slegge snarest, jeg kjenner det fortsatt i ryggen etter å ha banket plugger i bakken med hender og bein i helga, sier Videm og ler.

I skog og mark

Tunnelteltet er perfekt for en rimelig tur i skog og mark: Lett og praktisk telt med soveplass til tre personer og plass til pakking og sosialt samvær.

– Dersom det skulle bli skikkelig ille, og man vil ha det tørt litt utover selve teltet, så kan man også henge opp en presenning, sier Biltemas Monica Videm.

I den type vær kan det samtidig være smart å pakke med seg gummistøvler og regnponcho. Får du besøk av myggen, husk også myggnetting! Det passer til tomannstelt, over hengekøyen eller sengen.

– Den bærbare dusjen har vi allerede nevnt, men den er virkelig også en utrolig nyvinning, sier Monica Videm.

Her snakker vi altså om en praktisk dusj med oppladbar pumpe, dusjslange og dusjhåndtak, som du bare kan senke ned i bekken eller sjøen, eller en bøtte med vann, for den saks skyld. Denne bør være med uansett hva du har tenkt å gjøre i sommer!

Liker du å fiske på tur? Utvalget hos Biltema bør passe de fleste ferdighetsnivåer.

– Vi har sett både for ferskvann- og havfiske, og krabbefiskestenger til de som liker denne ultranorske tradisjonen, sier den markedsansvarlige.

Varehusutvalget er stort, og kvaliteten er god selv om det er rimelig. Teleskopstangen er blant annet best i test.

Fiskekasse og håv bør med hvis du har selvtillit nok til å regne med at det blir fangst også denne sommeren.

– Ta med en bærbar grill her også, så kan fangsten også bli til middag, sier Monica Videm.

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Biltema

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2021 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)