Annonsørinnhold

Mange er allerede godt i gang med julegavehandelen - men hva skal man finne på til alle sammen? Vi spurte åtte nordmenn i mange aldre hva de ønsker seg til jul - fra Biltemakatalogen.

VG:

AP:

BT:

Aftenbladet:

FVN:

Adressa:

E24:

Navn: Jens

Alder: 5 år

Bosted: Grünerløkka

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Jeg skal være inne, med farmor og farfar, og mamma og pappa og Lotta.Luxury vehicle, Snapshot, Car, Toddler, Child
Illustration, Red


Hva er det beste med julen? Å få gaver! Og pepperkaker.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Jeg ønsker meg mest den elektriske primaveraen, for man kan kjøre med den, for da trenger jeg ikke å gå.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Jeg vil gi sykkel til vennen min Felix!

Navn: Lotta

Alder: 8 år

Bosted: Grünerløkka

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? På Holmlia sammen med farmor og farfar, mamma og pappa og Jens, og tante Maja og onkel Sverre og Vanja, og hunden vår Mille.Facial expression, Smile, Skin, Head, People, Child
Illustration, Red


Hva er det beste med julen? Spise mat, i hvert fall ribbe og pepperkaker, og få gaver.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Tegnesett, fordi jeg liker å tegne og lage ting.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Hundesengen, til Mille, fordi jeg er veldig glad i henne.

Navn: Camilla

Alder: 17 år

Bosted: Ekeberg

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Vanligvis skulle jeg feiret jul sammen med farmor og farfar i Stavern, men på grunn av Covid er det litt usikkert hvor jeg skal feire. Uansett om julen blir hjemme eller i Stavern, blir det en kjempefin feiring sammen med de jeg er glad i.Cheerleading uniform, Competition
Illustration, Red


Hva er det beste med julen? Det jeg liker best ved julen er selve julestemningen som bygger seg opp gjennom hele desember. Det er så koselig når snøen kommer, og det pyntes til jul over hele byen og her hjemme. Også er det deilig med fri fra skolen!

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Hvis jeg skulle valgt en gave, ville jeg valgt EL-sparkesykkelen. Det hadde vært fint med en sånn når jeg skal til venner eller til treningshallen. Det går mye fortere, også er den morsom å kjøre.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Jeg ville enten gitt bort denne leken til hunden min, Albin. Han er glad i hjernetrim og godbiter, så denne hadde vært perfekt for han. Eller - så ville jeg gitt bort togbanen til lillebroren min. Han elsker alt som har med biler, tog og fly å gjøre, så jeg vet at han ville hatt mye moro med den.

Navn: Ida

Alder: 24 år

Bosted: Ensjø

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Jeg skal feire jul med samboeren min sin familie for første gang, i Oslo.Product
Illustration, Red


Hva er det beste med julen? For min del er det å være med og rundt familie, gjøre aktiviteter som man sjeldent får tid til ellers. Også elsker jeg å gi bort gaver, spesielt dersom de blir overrasket eller ekstra glad.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Ønsker meg gjerne en ny stavmikser, fordi jeg er lei av klumpete supper.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Jeg kunne gjerne tenke meg å gi bort en elektrisk fotvarmer til samboeren min, fordi han alltid fryser sånn på beina.

Navn: Kirstin

Alder: 38 år

Bosted: Oslo

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? I år feirer vi (vi er to voksne, to barn og en hund) jul på Holmlia hos mine svigerforeldre. Dit kommer min kjæres søster og hennes samboer, og midtpunktet blir lille niese Vanja (6 mnd), det blir så koselig å feire hennes første jul!


Forehead, Beauty, Eyebrow, Hairstyle, Green, Face, Hair
Illustration, Red


Hva er det beste med julen? Det må være å krype opp i sofaen sammen med barna på julaften, ta med dyna og se på Askepott, tegnefilmer og julefilmer. Det blir ikke tid til det de årene vi selv får gjester, men i år kan vi endelig gjøre det igjen. Det beste er roen, kosen, julematen og ikke minst all gleden for barna i tiden før og på selve julaften.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Det måtte helt klart blitt transport-elsykkelen. Det har stått på ønskelisten lenge både for meg og barna – da kan vi komme oss raskt rundt i byen og putte alt vi trenger enkelt oppi lasterommet.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Hvis vi får transport-elsykkel av noen, så er det vel naturlig at samboeren min også får elsykkel så kan vi dra på tur hele familien!

Navn: Kari Schei Lorentzen

Alder: 65 år

Bosted: Stadsbygd, Fosen

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Med familien min. Vi er en stor gjeng og skal feire hjemme. Jeg håper at alle barn og barnebarn får komme hjem denne jula.

Hva er det beste med julen? Det er at vi får være sammen med familien, den gode stemninga, den gode maten og at man får roe ned sammen med sine kjære. Å skape god julestemning med pynt er viktig for meg.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Vi er mye ute i snøen om vinteren, og liker å holde på ute og leke med barnebarna. Da hadde det vært kjekt med en vinterkjeledress.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Skulle gjerne gitt bort en snøfreser til min mann.

Karis ønskeliste:


Navn: Kari

Alder: 65 år

Bosted: Stadsbygd, Fosen

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Med familien min. Vi er en stor gjeng og skal feire hjemme. Jeg håper at alle barn og barnebarn får komme hjem denne jula.Summer, Vacation, Smile, Beauty, Sky
Illustration, Red


Hva er det beste med julen? Det er at vi får være sammen med familien, den gode stemninga, den gode maten og at man får roe ned sammen med sine kjære. Å skape god julestemning med pynt er viktig for meg.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Vi er mye ute i snøen om vinteren, og liker å holde på ute og leke med barnebarna. Da hadde det vært kjekt med en vinterkjeledress.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Skulle gjerne gitt bort en snøfreser til min mann.

Navn: Jonas

Alder: 57 år

Bosted: Mo i Rana

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Jeg skal feire jul hjemme med min kone, datteren vår Hedda, svigerforeldre og svigerbror med kjæreste.


Illustration, Red


Hva er det beste med julen? Familie og mat. Det å samle alle man er glade i rundt bordet, og kose seg med mat man bare spiser én gang i året.

Hvis du måtte velge én gave blant de åtte ønskene dine fra Biltema, hvilken ville du valgt og hvorfor? Pipenøkkelsett. Da vi flyttet fra Rena til Mo i Rana, så forsvant det et eller annet sted langs veien. Så det har jeg manglet i ni år! Jeg har en snill svigerfar som låner meg det jeg trenger, men det begynner å bli litt masete å låne utstyr hver gang jeg trenger det, som når jeg skal bytte bildekk, for eksempel.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Massasjepute. Til jentene her hjemme. De hadde nok satt pris på det.

Navn: Jon

Alder: 44 år

Bosted: Skien

Hvor og med hvem skal du feire jul i år? I år feirer feirer jeg jul hjemme med familien. Skulle gjerne reist til varmere strøk, men det blir ikke i år.


Chin, Face
Illustration, Red


Hva er det beste med julen? At det er noen annerledes dager, som gjør at jeg setter mer pris på hverdagen i etterkant. Jeg syns egentlig at julen er mye styr og mas, og de beste juledagene er der hvor alle senker skuldrene litt. Det er fint å ha ekstra tid til å være med mine nærmeste.

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Da ville jeg gi matchboxbiler til sønnen min på 3. Her er det mye moro for pengene, og det minner meg om min egen barndom da jeg kunne leke i timesvis med biler.

Og til slutt, markedssjefens tips!

Monica Videm er markedssjef i Biltema, og har god kontroll på hva folk ønsker seg i år også.

Se under hva hun tror det vil bli solgt mye av fram mot jul!


Illustration, Red


Hvor og med hvem skal du feire jul i år? Vi har ofte pleid å reise til utlandet i julen, men i år blir det jul hjemme i Oslo med nærmeste familie. I år tar vi det helt ut og jeg har allerede pyntet med adventsstjerne og utendørsbelysning! Juletreet og full julepynt med nisser og alt er på plass 1. desember!

Hva er det beste med julen? Det er å ha det hyggelig og med familien og venner. Forventningene til barna er selvsagt alltid stas, og førjulstiden som bygger seg opp. Jeg elsker å overraske store og små med perfekte gaver. Det er også deilig å legge seg på sofaen, se på en film og slappe helt av!

Hva er drømmegaven å gi bort fra Biltema i år? Gaven som treffer blink er den perfekte å gi bort. Biltema har over 19.000 produkter, og alle i min familie får julegaver fra Biltema også i år. Og jeg klarer å holde det til under 1000 kr for hele familien!

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Biltema

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)