Annonsørinnhold

Endelig er sommeren her! Biltema har alt du trenger for å nyte late sommerdager hjemme i hagen.

Etter en lang vinter er det endelig sommervarme å spore i lufta. Forhåpentligvis går vi en sommer med mange varme dager i møte. Med tusenvis av produkter i sortimentet kan du hos Biltema finne sommervarer for alle i familien.

Basseng

Det er skyfri himmel, gradestokken har krøpet godt over 20 grader og ikke et vindpust er å spore i lufta. Da er det ganske digg med et badebasseng rett utenfor døra, eller hva? Biltema har et stort utvalg, enten du ønsker noe lite og enkelt til barna, eller et stort basseng for hele familien. Bassenget på bildene i denne saken er Biltemas rektangulære familiebasseng, som er felt ned i terrassen.

Ønsker du noe som kan brukes året rundt er kanskje et spabad noe for deg.

Sjekk også ut den kule vannsklien! Alt du trenger er en skråning du kan plassere sklien i, før du kobler den til vannslangen i hagen.

Slik vedlikeholder du bassenget

Har du et stort basseng er det viktig med bassengpleie og godt renhold. Først og fremst er det smart å be alle badegjester dusje og skylle av seg gress og sand før de stuper uti. Det løser du enkelt med en hagedusj. Denne elegante varianten kommer i svart PVC, med 18 liters vannbeholder og et hjul for regulering av temperaturen. Vannet varmes opp av sola.

Når det kommer til bassengpleie, er det flere ting du kan gjøre for å holde vannet friskt og klart. Det er blant annet viktig å ha kontroll på vannets pH-verdi. Verdien skal være mellom 7 og 7,4 og kan enkelt måles med teststrips. Med klortabletter sørger du for å holde bassengvannet desinfisert, og klarningsmiddel bidrar til klart vann og forhindrer belegg. Hvis klor- og pH-verdiene er riktige, men vannet fortsatt er grumsete, bør du bruke flokningsmiddel. Middelet fanger opp små smusspartikler som ellers passerer gjennom filteret, og binder opp jern og andre metaller som kan misfarge vannet.

Flere tips til godt vedlikehold av ditt basseng finner du på biltema.no.

Sol og avslapning

Sommeren kan være travel, men om du sørger for å ha deilige soner for avslapning på plass, er det enkelt å slå seg ned selv om du bare har en halvtime til rådighet. Er du glad i hengekøyelivet, men ingen trær å henge den opp mellom? Det har Biltema løst med et smart stativ til hengekøyen.

Biltema har ellers det du trenger av utemøbler som passer til alt fra små til store uteplasser. Sjekk for eksempel ut den digge hammocken som raskt og enkelt kan gjøres om til en dagseng hvis du slår ned ryggen.

Lyst til å freshe opp uteplassen? Se hvordan du kan fornye blomsterpottene på 1-2-3 litt lenger ned i saken!

TIPS!

På de varmeste dagene er det fortsatt hyggelig å sitte ute selv om sola har gått ned, og solcellelamper gjør det enda koseligere. Et deilig fleecepledd gjør det enkelt å holde varmen.

Enten du skal ut på tur eller bare vil slippe å løpe inn og ut for å hente matvarer og bestikk: Denne kjølebagen med servise er perfekt! Sjekk også ut den smarte kjøle- og varmeboksen som kan kobles til strøm. Boksen holder mat og drikke kaldt eller varmt, og er like anvendelig i bilen og båten som for midlertidig oppbevaring i hjemmet.

Hund i sola

På varme dager er det ekstra viktig å ta vare på våre firbeinte venner. Har du hund, kan en kjølematte være en smart investering. Glem heller ikke at hunden alltid skal ha tilgang på friskt vann – Biltema har en rekke vannskåler i alle størrelser. Skal du ut og reise, kan en sammenleggbar vannskål være smart.

Biltema har også et godt utvalg av ulike godbiter for din beste venn, sjekk det ut her.

Hagelek

Ingen sommer uten spill og lek. Biltema har flust av utespill å velge i. Kubb er alltid en slager i godt selskap, og fungerer fint for både store og små. Skal du ut og reise kan pakken med fem ulike utespill i én være en smart investering. Her får du både volleyball, badminton, frisbee, ringspill og hesteskokasting i én og samme pakning.

For de minste er denne lille skjellformede baljen perfekt, da den kan brukes både som sandkasse og et lite barnebasseng. En rebounder er et fint tilskudd til hagen for den ballinteresserte. Ved å sentre eller skyte mot rebounderen får du tilbake ballen i forskjellige høyder slik at du kan trene på volleyskudd eller mottak. Rebounderen passer blant annet til fotball, håndball, volleyball og tennis.

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Biltema

Til toppen

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2023 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies).
Great Thinkers