Konkurransevilkår

Bama og Schibsted Partnerstudio arrangerer NM i guacamole, hvor den som bringer Norges beste oppskrift vinner et gavekort på frukt og grønt fra en valgfri dagligvarekjede.


Deltakelse og trekning

Sitter du på oppskriften til Norges beste guacamole? Send inn dine ingredienser og fremgangsmåte i denne artikkelen og delta i konkurransen om å vinne Norgesmesterskap i guacamole.

Tre finalister velges av den profesjonelle kokken, Lise Finckenhagen, og vinneren kåres via en smakstest med TV-sending på VG den 5. juni 2020.  En fagjury vil avgjøre hvilken guacamole som smaker best.

Konkurranseperioden er fra 22. mai t.o.m. 26. juni 2019.


Premie

De tre finalistene får hvert sitt gavekort på en valgfri dagligvarekjede til en verdi av h.h.v. tusen, to tusen og tre tusen kroner.


Andre forhold

I tråd med GDPR vil ingen personlig informasjon bli delt med en tredjepart eller bli brukt til andre formål. Alle personopplysninger som blir gitt i forbindelse med konkurransen, vil bli slettet når konkurransen er over. Schibsted Partnerstudio og Bama vil i samarbeid med Riddle (som står bak den tekniske løsningen) samle inn ditt navn og e-post for å kunne trekke og verifisere vinneren av konkurransen. Schibsted Partnerstudio og Bama er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Om konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt, forbeholder vi oss retten til å endre vilkårene.

Oppskriftene som sendes inn vil kunne brukes kommersielt av Bama også i etterkant av konkurransen.

Personopplysninger og kontakt

Hvis du har spørsmål om dine personopplysninger kan du sende en e-post til vgps@vg.no. Hvis du er misfornøyd med behandlingen av dine personopplysninger kan du klage til Datatilsynet på datatilsynet.no. Du har rett til å be om å få innsyn, be om sletting, retting, begrenset behandling, protest og dataportabilitet av dine personopplysninger.

Har du generelle spørsmål rundt konkurransen, kan du sende disse til sigrid.schei.lorentzen@vg.no.

Ansatte i Bama og Schibsted Partnerstudio, deres familiemedlemmer og andre profesjonelle aktører tilknyttet denne konkurransen kan delta, men ikke vinne konkurransen.

Schibsted Partnerstudio og Bama påtar seg ikke ansvar for tekniske feil eller andre problemer som kan føre til at en påmelding eller bidrag til konkurransen forsvinner eller ikke blir registrert.

Vinneren kan være pliktig til å betale skatt av premien i henhold til norske skatteregler.

Disse vilkår skal tolkes i samsvar med norsk rett og eventuelle tvister skal bringes inn for ordinære norske domstoler.Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Bama

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)