0

Halla! Skal vi henge i parken i dag? Grille? 🔥🌽

0

JA! ❤️ Jeg er akkurat på vei ut døra! Møtes på butikken?

0

Vi er med! 🙌

0

Sommerens heteste piknik- og grilltips:

Her er tilbehøret som kan nytes hvor som helst

Når vennegjengen møtes ute etter jobb, går det ofte i pølser eller hamburger på grillen. Årets nye poteter og sommersalater fra Grønn & Frisk løfter grillfesten et par hakk.

– Det er så kjipt at vi ikke kan klemme! utbryter Aashild og gjør en «fothilsen» med venninnen Ida.

De møtes i parken for å teste de nye sommersalatene fra Grønn & Frisk, og har fått med seg kompisen Neil og venninnen Shirin.

De praktiske boksene med ferdigblandet salat, er en perfekt erstatning – eller tillegg – til grillpølsene i sommer. Alt du trenger er en gaffel, så er det bare å åpne, blande og spise.

Les mer om nyheten «Sommerens» fra Grønn & Frisk her.

Også potetene kommer i praktiske pakker med folie, som man kan sette rett på grillen. Både potetbåtene og småpotetene er ferdig marinert og kokt, så de trenger kun å varmes på grillen.

PIKNIK I PARKEN: Med deilige, ferske salater som tilbehør til fisk og potet, blir pikniken en fargefest. Foto: Schibsted Partnerstudio.

Viktig at det går kjapt

For vennegjengen fra Oslo er det viktig at det er lettvint når de skal grille i parken eller på stranden i sommer.

Les også: Her er grilltilbehøret som gjør sommeren enda bedre

– Det er en grunn til at man som regel ender opp med pølser med lompe og potetsalat. Det er det som går kjappest, og potetsalaten kommer ferdig i en boks. Disse nye salatene er jo helt nydelig! sier Shirin, som har utpekt brokkoliblandingen med creme fraiche-dressing som sin favoritt.

– Det er veldig praktisk at salatene kommer i en bolle man kan spise av. Så kan det jo gjøres enkelt til lunsj, og for eksempel spise sammen med et ferdig grillet kyllinglår fra butikken, sier hun.

Dette er de nye sommerproduktene fra Grønn & Frisk-serien:

gronn--frisk-sommerens-brokkolisalat.png

Brokkolisalat kit

Grønn & Frisk sommerens Brokkolisalat Kit gjør sommermiddagen bedre på 1-2-3. Dette er en spenstig og smakfull blanding bestående av brokkoli, rødløk og en Crème Fraîche-dressing som er klar til å blandes. For enkelhets skyld kommer salaten i en praktisk serveringsskål.

Sommerens.png

Medfølger Crème Fraîche-dressing

gronn--frisk-sommerens-bonnesalat-mix.png

Bønnesalat

Denne proteinrike bønnesalaten består av grønne soyabønner, kikerter og røde bønner. Disse er perfekt å blande i salaten for ekstra proteiner og er i tillegg veldig mettende! Man kan også spise denne bønnesalaten for seg selv. Prøv å toppe med en av dressingene fra Grønn & Frisk.

Sommerens.png
gronn--frisk-sommerens-salat-kit.png

Salat kit

Denne søte og sprø salaten består av ruccula, mini plommetomat, babyspinat, red rhubarb, brokkoli og en vinaigrettedressing til å vende inn. Denne salaten er perfekt å ta med seg i vesken på stranden, da den kun trenger å åpnes og blandes før den kan serveres.

Sommerens.png

Medfølger vinaigrette-dressing

Coleslaw kit

Denne søte og sprø coleslaw-mixen er bestående av hodekål, gulrot og coleslaw-dressing. Salaten er klar til å mixes, og passer helt perfekt til grillmaten i sommer.

gronn--frisk-sommerens-coleslaw-kit.png
Sommerens.png

Vennegjengen er opptatt av å spise mat som er bra for dem, og derfor føles det ekstra godt å velge grønt i butikken.

– Disse potetene er noe jeg kommer til å ta med meg, altså! Det tar så lang tid å koke poteter, så det er ikke ofte jeg gjør det, sier Ida.

Med de ferdig tilberedte potetpakkene som bare trenger en runde over varmen, er det lett som en lek å spise både variert og å få i seg masse grønnsaker.

gronn--frisk-sommerens-smapoteter.png

Småpoteter

Gjør det både enkelt og godt til sommermiddagen i år. Ferdig kokte småpoteter med rosmarin- og sitronmarinade passer til både salater, kjøtt og fisk. For enkelhets skyld kommer potetene i en praktisk aluminiumsform som kan settes rett på grillen eller i ovnen.

Sommerens.png
gronn--frisk-sommerens-batpoteter-hvitlok.png

Båtpoteter med hvitløk

Disse potetbåtene er ferdig oppdelt i båter, kokt og marinert i hvitløksmarinade. Praktisk og lettvint enten til lunsj eller middag. Legg på grillen, eller stek i ovnen på femten minutter, og voilá – så har du tilbehør til salat, kjøtt eller fisk.

Sommerens.png

Til toppen

Produsert av Schibsted Partnerstudio for Grønn & Frisk

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)