VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
VG Partnerstudio
©2019 VG | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)Denne siden er annonsørinnhold produsert av VG Partnerstudio AS. Partnerstudio har ingen tilknytning til VGs redaksjon, men innholdet er i likhet med ordinære annonser underlagt VGs kvalitetskrav og redaktøransvar. VGs journalister og redaksjon har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.
Poteten fortjener en større del av middagstallerkenen vår, med høyt innhold av vitamin C, kalium og kostfiber, som er viktig for kroppen.
Den allsidige råvaren passer til de fleste proteiner, og vil være en sikker vinner å ha liggende i kjøleskapet. Poteten er også råvaren for deg som ønsker å kaste mindre mat, og som ønsker å ta bedre valg for miljøet.
Potetspising bidrar til et lavt klimautslipp, gode helsegevinster og er en av de mest bærekraftige matvarene du kan spise i Norge.
– Lise Marie Brandstadmoen, ernæringsfysiolog i Bama.
Under finner du åtte digge retter med potet, som er perfekt neste gang du får gjester, eller en kveld du ønsker å kose deg litt ekstra:
Produsert av VG Partnerstudio