Mange av oss savner å se fotball fra tribunen i disse dager: Nylig fikk seks unge fotballfans fra Bodø virkelig oppleve drømmedagen - både med kamp og med spillere - i Drømmetreffet fra Altibox.

– Det er så dumt at de skal gjøre det så bra akkurat i denne pandemien. Og så får ikke vi vært med på den historien, sier Ingrid Løkkebakken, litt vemodig.

Hun er invitert til Aspmyra Stadion for å få gratisbillett til kamp - som en av de få heldige som får se årets eliteseriesensasjon live i en veldig spesiell sesong.

Der og da vet ikke hun og venninnen Elise Bech at heltene deres fra Bodø/Glimt står bak et forheng og hører all rosen deres.

– Det var en ubetinget positiv opplevelse, hun var helt i hundre i lang tid etterpå, forteller Stig Morten Løkkebakken, pappa til Ingrid og «notorisk Glimt-supporter både hjemme og på jobb», - som han formulerer det selv.

Stig sier Ingrid og Elise fant fram til Drømmetreffet fra Altibox selv, via Bodø/Glimt sine nettsider, og spilte inn en påmeldingsvideo selv ikke han fikk lov til å se. Men den funket, i hvert fall.

– Ingrid var vel på sin første kamp på Aspmyra da hun var 6-7 år, og nå er vi på hver eneste hjemmekamp, sier han.

Bestikkelser var nytteløse

Det har det selvsagt ikke vært mulighet til i år, med stort sett svært begrenset adgang på norske fotballstadion - også Aspmyra.

Det har blitt mest TV hittil i år, og det smerter selvsagt når Glimt endelig opplever en sesong av de sjeldne. Derfor knuget også Ingrid ganske hardt rundt den gullbilletten hun fikk av Bodø-gutta til kampen mot Odd.

– Jeg prøvde faktisk å tilby henne en pen sum penger for den billetten, men var overhodet ikke aktuelt, sier pappa Løkkebakken og ler godt.

Stjernene overrasket

Ansiktsuttrykkene til brødreparet Eren (9) og Arn (11) Sandmark Iversen sier det meste om overraskelsene som fulgte for de seks barna som fikk muligheten til å vinne Drømmetreffet 2020 fra Altibox med sine idoler fra Glimt.

Levi Monsen Yeboah og Amalie Arntsen var de to siste som møtte opp på favorittlagets stadion for å motta kampbilletter, uvitende om at de straks skulle stå ansikt til ansikt med spillerne de til nå i sesongen kun har kunnet følge via skjerm.

Philip Zinckernagel, Victor Boniface, Kasper Junker og Ulrik Saltnes var alle på plass for å gi barna en skikkelig drømmedag, og trenerfenomenet Kjetil Knutsen fikk til og med servert sin egen sang fra brødrene Eren og Arn.

Ingrid og Elise ble overrasket i sofaen av Bonaface og Saltnes, og det satte spor.

– Ingrid ble i hvert fall betydelig «starstruck», og det satt i lenge, forteller Stig Morten Løkkebakken.

– Det har også gitt ekstra stor motivasjon til hennes egen fotballspilling, å kunne møte de her gutta som faktisk er heltene hennes, og ikke minst få sitte blant de utvalgte 200 som fikk se Glimt slå Odd 6-1, forteller han.

I fjor var det blant andre Mikkel på syv år og Daniel på ti som fikk muligheten til å møte sine fotballhelter, og det var opplevelser som satte spor.

Daniel ble overrasket av Rosenborgs Pål André Helland, og fikk oppleve både FIFA-spilling hjemme i kjellerstua, før han så RBK-kamp mot Brann i Bergen.

Vinn billetter til din favorittklubb

I år blir det selvsagt litt annerledes enn i fjor, ettersom alle smittevernhensyn tas på alvor.

Men: I en periode der det i seg selv oppleves som langt unna for mange, gir Altibox nå bort Eliteseriebilletter slik at du endelig kan sitte på tribunen og heie på laget ditt igjen!

Dersom du vil vinne kampbilletter og omvisning på stadion til favorittlaget ditt, må du finne frem mobilen din og filme deg selv, eller få noen til å filme deg.

Fortell oss hvem du er, hvorfor du heier på laget ditt, hvem som er dine favorittspillere, og hvorfor akkurat de er så spesielle? Kan du også synge en supportersang? Hvis du vil ha med en venn, spill inn videoen sammen!

I år leter Drømmetreffet først og fremst etter personer mellom 8 og 16 år. Last opp videoen på Drømmetreffet.no så kanskje du blir den heldige vinneren av kampbilletter!

Se alle episodene av Drømmetreffet 2019 her | Les mer om Altibox og Eliteserien her

Til toppen

Produsert av Monday Sport og Schibsted Partnerstudio for Altibox

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)