Sofie (12) fikk sesongkort på Brann Stadion siste året hun gikk i barnehagen - ikke rart det har vært tøft å ikke få se laget sitt live denne sesongen. Da skjønner man også hvor stort det var å få oppleve drømmedagen - i Drømmetreffet fra Altibox.

– Jeg ble helt kjempeoverrasket. Samtidig var det nesten litt sånn kleint at de plutselig sto der, det er vanskelig å sette ord på, men det var supergøy, sier Sofie Flåum Dahl.

12-åringen hadde nettopp svart «Jeg syns Fredrik er perfekt» om Brann-helten Fredrik Haugen, og sunget med sin beste stemme om laget. Så snudde hun seg og fikk se nettopp favorittspilleren og Ruben Kristiansen rett bak seg.

Sammen med tre andre var hun invitert av Altibox til Brann Stadion for å få gratisbillett til kamp - som en av de få heldige som får se årets eliteserien live i en litt uvanlig sesong.

Etter overraskelsen ble dagen bare bedre.

Sesongkort siden barnehagen

– Senere gikk vi ut på tribunen, og fikk goodiebag med masse gøye ting, forteller Sofie entusiastisk.

Så gikk barna sammen med Brann-spillerne ut på banen, akkurat som laget gjør under de vanlige kampene, og sang «Nystemten» på rekke og rad, oppstilt på gresset.

Sofie fikk faktisk sesongkort til Brann Stadion av pappa allerede siste året i barnehagen, og har vært på de fleste hjemmekamper siden.

– Det beste er å alltid kunne se laget fra tribunen, og se Brann utvikle seg, sier 12-åringen, som også fikk se bedringstegn hos det litt hardtslitende bergenslaget da barna med gratisbilletter fikk komme tilbake til Stabæk-kampen (1-1).

– Alt blir jo bedre, og jeg syntes de var gode i den kampen. Jeg tror ikke de kommer på nedrykk, sier hun.

– Vinn, for en gangs skyld!

I tillegg til Sofie var det denne gangen Sivert og kompisene Philip og William som fikk lov til å møte heltene og se kamp, og førstnevnte hadde til og med droppet skolen for å reise hele veien fra Førde til Bergen, kun for å motta billetten.

Da han i tillegg ble overrasket av Brann-spillerne, var reisen selvsagt verdt det.

Philip og William ble nok enda mer tatt på senga: Gutta fikk spørsmål om hva de ønsket skulle skje på Brann-kampen, og svarte:

– Vinne, for en gangs skyld!

Bak dem sto selvsagt Håkon Opdal og Fredrik Haugen ...

Den flauheten gikk uansett fort over, og kameratene koste seg maks med en tur ut på stadiongresset sammen med resten av gjengen.

Philip er i tillegg keeper og fikk overta Opdals gamle hansker i løpet av økta - noe som var relativt populært.

Du kan også melde deg på Drømmetreffet.no, så kanskje du blir den heldige vinneren av kampbilletter!

Har savnet stadion

– Sofie ble jo kjempeoverrasket, hun visste ikke noe annet enn at hun hadde fått en gratisbillett, så da hun fikk se at spillerne også var der, ble det virkelig noe ekstra, sier pappa Hans-Petter.

For 12-åringen, som er blitt godt vant til å dra på stadion annenhver helg med pappa og storesøster, så har det jo vært et litt annerledes år.

– Det har vært litt trist, det er liksom noe som mangler. Vi har savnet det. Derfor var det utrolig kjekt å være tilbake, selv om det var surt og kaldt, sier faren, som selvsagt fikk være med.

Sofie selv synes nok fortsatt det morsomste var overraskelsen noen dager før, og det å kunne snakke skikkelig med favorittspillerne.

– (Ruben) Kristiansen ga meg noen gode råd om hvordan jeg burde skyte ballen, han sa for eksempel at det er lurt å bestemme seg for et hjørne før man skyter, forteller hun, og legger til at hun også fikk tatt noen bilder sammen med alle, som minner til senere

– Vennene mine synes også det er skikkelig kult, sier hun.


I fjor var det blant andre Mikkel på syv år og Daniel på ti som fikk muligheten til å møte sine fotballhelter, og det var opplevelser som satte spor.

Daniel ble overrasket av Rosenborgs Pål André Helland, og fikk oppleve både FIFA-spilling hjemme i kjellerstua, før han så RBK-kamp mot Brann i Bergen.

Vinn billetter til din favorittklubb

I år blir det selvsagt litt annerledes enn i fjor, ettersom alle smittevernhensyn tas på alvor.

Men: I en periode der det i seg selv oppleves som langt unna for mange, gir Altibox nå bort Eliteseriebilletter slik at du endelig kan sitte på tribunen og heie på laget ditt igjen!

Dersom du vil vinne kampbilletter og omvisning på stadion til favorittlaget ditt, må du finne frem mobilen din og filme deg selv, eller få noen til å filme deg.

Fortell oss hvem du er, hvorfor du heier på laget ditt, hvem som er dine favorittspillere, og hvorfor akkurat de er så spesielle? Kan du også synge en supportersang? Hvis du vil ha med en venn, spill inn videoen sammen!

I år leter Drømmetreffet først og fremst etter personer mellom 8 og 16 år. Last opp videoen på Drømmetreffet.no så kanskje du blir den heldige vinneren av kampbilletter!

Se alle episodene av Drømmetreffet 2019 her | Les mer om Altibox og Eliteserien her

Til toppen

Produsert av Monday Sport og Schibsted Partnerstudio for Altibox

Journalistene og redaksjonene i Schibsteds medier har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette annonsørinnholdet.
Schibsted Partnerstudio
©2020 Schibsted | Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)