Ti produkter du vil bruke igjen og igjen i sommer

Kule og praktiske dingser du garantert vil få nytte av i ferien.Det finnes produkter som du ikke ante du ville ha, men som kan gjøre hverdagen litt enklere, eller til og med bedre.

Under finner du ti produkter du mest sannsynlig vil elske.1. Outlust® campingdusj

Selv om du gleder deg til telt- og fjelltur i sommer, betyr det ikke at du gleder deg til mange dager uten ordentlig dusj. Svettelukt, rufsete hår og litt kroppslig ubehag trenger ikke å være synonymt med teltturen takket være denne geniale campingdusjen!

Denne bærbare dusjen har en batteridrevet pumpe som du senker ned i en vannkilde - alt fra en brusende bekk til en bøtte med vann. Heng den medfølgende kroken i for eksempel et tre, fest dusjhodet til kroken, og så er det bare å nyte en dusj i det frie. Pumpen lades via den medfølgende USB-kabelen, og hver opplading holder til over én times dusjing. Det vil si du kan dele på vannet med andre på turen, eller nyte en skrubb helt alene.

Outlust® campingdusj koster 549 kroner hos CoolStuff.2. Polaroid Hi-Print fotoskriver

Sommerens fineste øyeblikk dokumenteres på mobilen. Det er vel og fint, men ingenting slår fysiske bilder. Å kunne sitte sammen og blad gjennom hundrevis av bilder er nostalgisk og koselig. Hyttebøkene bør bestå av mye mer enn bare tekst - lim inn bilder fylt med sommerens minner.

Med denne trådløse fotoskriveren Polaroid HI-Print kan du enkelt skrive ut bildene fra mobilen og forevige de fine øyeblikkene.

Den geniale skriveren kobles enkelt til smarttelefonen eller eller nettbrettet via Bluetooth. Du kan beskjære og legge filtre på bildene via den medfølgende appen.

Her kan du se video og lese mer om Polaroid Hi-Print fotoskriver

Pris: 999 kroner.3. JOBE Proton Towable Funtube

Du har sikkert sittet på eller sett andre sitte på en diger tube eller ring som blir dratt etter av en båt? Helt siden 80-tallet har oppblåsbare tuber vært populære badeleker over hele verden, noe som ikke er så rart ettersom blandingen av fart og vann aldri slår feil, hilsen speedbåt entusiaster. JOBE Proton Towable Funtube har plass til tre personer og har både håndtak og opphøyd ryggstøtte slik at dere ikke faller av med det første.

Skal du på hytta i sommer og har en båt? Ja, da bør du ta en ekstra titt på denne!

Pris: 4729 kroner4. Loop Mygg Jacket Slate

Mygg er sommerens antagonister. De biter, de klør, de holder deg våken om nettene, og skaper generelt bare kvalme og dårlig stemning. For å unngå dette må man bite i det sure eplet, tape litt stilpoeng og ta på seg mygghatten. Outdoor Research Bug Bucket er perfekt for deg som liker å gå på sopptur, for deg som fisker, og for deg som bare rett og slett hater mygg.

Pris: 369 kroner
Outdoor Research Bug Bucket kan kjøpes her.5. MyWalk M350 - El sparkesykkel

Lei av å sykle i oppoverbakke, skifte gir og fikse kjettingen på sykkelen? Du er nok ikke alene. Om du vil gjøre turen til byen, til jobb og til venner mer effektiv og morsom, kan du vurdere å anskaffe deg en rimelig el-sparkesykkel som denne.

MyWalk M350 finner du her.

Pris: 3990 kroner (før 4490 kroner)6. Outlust® Pop up-telt med campingtoalett

Når naturen kaller, må man som regel gjøre som den sier. Men naturen er som kjent både åpen og fri, og da er det ikke alltid like enkelt å finne en passende lokasjon uten tilskuere. Det er her Outlust pop up- telt/toalett kommer inn i bildet. Her får du enkelt litt privatliv hvor enn du vil og når enn du vil. Dette er med andre ord den perfekte kompanjong til sommerens bilferie og/eller teltturer.

Pris: 799 kroner
Pop up-telt med campingtoalett kan kjøpes her.7. Outlust® Pop up-telt

Ja, du leste riktig - dette er et pop-up telt som i praksis betyr at teltturen blir barnslig enkel.

Istedenfor å legge ut utallige teltdeler på gresset og lese lange bruksanvisninger, trenger du kun å ta teltet ut av oppbevaringsvesken og vikle det ut. Ferdig! Du kan se video her.

Teltet har plass til fire personer og utstyrt med to myggnett-dekkede vinduer i sidene for en uslåelig utsikt.

Gjør deg klar for herlig telttur i sommer!

Pris: 999 kroner.

Nettbutikken CoolStuff har masse kule gadgets og dingser til sommerferien. Ta en titt på utvalget her.8. Outlust® Glampingtelt i kanvas

Vi er i en situasjon der vi burde holde oss innenfor landets grenser, og dermed vil de fleste hotellene i landet vil bli fullbooket i sommer. Med Outlust Glampingtelt trenger dere ikke sloss om reservasjonene, da dere i praksis kan ta med dere et luksuriøst hotellrom hvor enn du vil i sommer. Dere kan dra glampingteltet med dere på tur langs kysten, opp på fjellet, eller så kan dere rett og slett bare sette opp dette fabelaktige teltet i bakgården, slik at dere kan nyte et hotellopphold i hagen eller bruke det som en slags oase unna solens hete.

Pris: 8499 kroner
Les mer om glampingteltet her.9. Zhiyun Smooth-X stabilisator til smarttelefon

For å ta bilder og videoer som skiller seg ut fra alle de andre i sommer, bør du ha riktig utstyr. Du trenger ikke fancy speilreflekskamera når det på mobilen er såpass bra. Derimot trenger du en stabilisator.

Zhiyun Smooth-X lar deg leke med nye kameravinkler, holder telefonen din stabil og gjør det mulig å styre telefonens posisjon og rotasjon.

Les mer om Zhiyun Smooth-X stabilisator hos CoolStuff.

Pris: 829 kroner.10. Kjølematte til hund og katt

Familiens bestevenn syns også det kan bli litt vel varmt i disse dager. Derfor kan du og voffsen bli ekstra glad i denne svalende kjølematten til hete sommerdager.

Et genialt produkt du kan bruke hjemme, i bur, bil og båt. Du kan faktisk bruke matten under laptopen også. Matten blir kald når hunden og katten legger seg på den og du trenger ikke å kjøle den i vann eller fryseren før bruk.

Matten finnes i flere forskjellige farger og størrelser. Her finner du flere sommerprodukter.

Du finner flere matter hos Dyrekassen.Les også

  1. Dette trenger du til sommerfesten

tracker